Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Βραζιλία Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μόδα στη Βραζιλία 2019/2020

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα εκπαιδευτικό βραβείο που αποτελεί εν μέρει συνέχιση των προπτυχιακών σπουδών σε πολλά επιστημονικά πεδία. Οι μαθητές συχνά είναι σε θέση να ειδικεύονται για να κερδίσει την απασχόληση σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Τι είναι το Master in Fashion στη Βραζιλία; Το μεταπτυχιακό πτυχίο περιλαμβάνει συχνά την εργασία στην τάξη μαθημάτων και σεμιναρίων, καθώς και το σχεδιασμό έργων. Οι μαθητές συχνά αναπτύσσουν χαρτοφυλάκια τα δικά τους σχέδια και να μάθουν με πρακτικό τρόπο τα βήματα που εμπλέκονται από τη σύλληψη ενός οπτικού ιδέα στο σχέδιο και, τέλος, η δημιουργία του προϊόντος. Οι μαθητές θα μάθουν συνήθως διάφορες μεθοδολογίες σχεδιασμού και μπορεί να λάβει μαθήματα στο μάρκετινγκ της μόδας, καθώς και. Ο απόφοιτος μπορεί να ολοκληρώσει το μάθημα με ένα χαρτοφυλάκιο πρωτότυπα σχέδια και πλήρη γνώση της διαδικασίας σχεδιασμού και την επιχειρηματική της μόδας.

Το μεταπτυχιακό πτυχίο δίνει γενικές γραμμές ο μαθητής hands-on ευκαιρίες μάθησης και εξοικείωση με όλα τα στάδια του σχεδιασμού.Εκτός από την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, ο απόφοιτος μπορεί να είναι καλά έμπειρα σε έννοιες της μόδας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ευκαιρίες απασχόλησης.

Το κόστος ενός Master στο βαθμό Fashion ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του ιδρύματος, το μήκος της διαδρομής, η τιμή των πρώτων υλών και άλλων παραγόντων. Πολλοί φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια και τα δάνεια, ενώ άλλοι ασχολούνται με τη μελέτη έργου για να σας βοηθήσει να αποκτήσουν εμπειρία και να πληρώνουν δίδακτρα.

Όσοι ολοκληρώνουν το Master in Fashion έχει μια σειρά από ευκαιρίες απασχόλησης στη διάθεσή τους. Ένας αριθμός των αποφοίτων εργάζονται σε μεγάλα σπίτια σχεδιασμό και στούντιο, ενώ άλλοι ανοίγουν τις δικές τους μπουτίκ ή να ξεκινήσουν τις δικές τους γραμμές μόδας. Άλλα απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν για περιοδικά μόδας ως συγγραφείς ή εκδότες, δημιουργούν οθόνες μόδας σε βιτρίνες καταστημάτων ή ιστοσελίδες, ή να δημιουργήσετε και να παράγουν επιδείξεις μόδας. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να γίνουν οι σύμβουλοι και οι έμποροι της μόδας για τις επιχειρήσεις.

Υπάρχουν πολλές σε απευθείας σύνδεση διαθέσιμες επιλογές και ευκαιρίες μάθησης εξ αποστάσεως.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Μόδα, Βραζιλία

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Θέλετε να μάθετε το μάρκετινγκ και τη μόδα; Θέλετε να μάθετε μόδα και όπως το μάρκετινγκ; Η θέση της είναι στο IED Rio.Στην Master Professional Marketing Master, μαθαίνει ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Συνοδεύεται από επαγγελματίες από εταιρείες όπως οι Vogue και Osklen, ο φοιτητής θα αναπτύξει ένα σχέδιο μάρκετινγκ και επικοινωνίας για μια μάρκα μόδας.

Μέσω αρκετών συνδέσεων με την αγορά, ο φοιτητής θα έχει ένα σημερινό όραμα της περιοχής και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το δικό του εμπορικό σήμα και να ενταχθεί στα τμήματα επικοινωνίας των μεγάλων εταιρειών μόδας.... [-]

Βραζιλία Ρίο Ντε Τζανέιρο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
400 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Το μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ μόδας και επικοινωνίας του Istituto Europeo di Design - το IED São Paulo προσφέρει εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης μάρκετινγκ και της ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΓΙΑΤΙ;

Με επιτυχία κάθε χρόνο στο IED, αυτή η θέση προσφέρει διαφορετικές προοπτικές για τα διάφορα σενάρια μόδας και προωθεί μια μαθησιακή εμπειρία προσανατολισμένη στην αγορά, με διαλέξεις και διαλέξεις από διάσημους επαγγελματίες του κλάδου και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Για ποιο;

Επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν ή να κατευθύνουν τις σταδιοδρομίες ή τους πιθανούς επιχειρηματίες τους στον τομέα της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ Μόδας, εκτιμώντας τις δυνατότητές τους και προσεγγίζοντας το προφίλ των πιο αξιόλογων επαγγελματιών.... [-]

Βραζιλία Σάο Πάολο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά