MASTERSTUDIES.GR

Δείτε τα 86 Μεταπτυχιακά σε Οικονομικές Σπουδές Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Ένα συναρπαστικό και μοναδικό πεδίο, τα οικονομικά και η διοίκηση περιλαμβάνουν τη μελέτη της επιμέρους συμπεριφοράς και της μεγαλύτερης οικονομίας εντός της οικονομίας. Μια ανώτερη γνώση των οικονομικών καθώς και η κατάρτιση στις επιχειρήσεις, τα χρηματοοικονομικά και τη δημόσια διοίκηση, παρέχουν πολλές δυνατότητες σταδιοδρομίας για τους ειδικούς για να βοηθήσουν οργανισμούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ακόμα κι αν παραστεί μου μακρινό μαθήματα εκμάθησης σε απευθείας σύνδεση, πολλά πανεπιστήμια κατέχουν έναρξη σε διάφορες θέσεις. Θα μπορούσε ακόμη και να σταματήσει να παίρνει μαθήματα για πολλές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του έτους χωρίς απόσυρση και χωρίς να ρίχνουν τα δάνεια σπουδαστών σας σε επιστροφή. Αυτό είναι ένα ισχυρό επιχείρημα που πολλοί άνθρωποι εξετάσουμε κατά την εγγραφή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθήματα.

Μεταπτυχιακό σε Οικονομικές Σπουδές Εξ αποστάσεως εκμάθηση

86 Τα αποτελέσματα σε Οικονομικές Σπουδές, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Online Μάστερ στην Οικονομία της Υγείας και Φαρμακοοικονομία

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Βαρκελώνη

Πλήρως διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα, ο Διαδικτυακός Μάστερ στην Οικονομική της Υγείας και Φαρμακοοικονομίας στο UPF της Βαρκελώνης, Διεύθυνση Διαχείρισης θα ασχοληθεί με την οικονομία και τη διαχείριση των υπηρεσιών υγείας και φαρμακευτικών προϊόντων και παράλληλα θα σας παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επαγγελματική διαχείριση της παροχής υπηρεσιών υγείας και φαρμακευτικών υπηρεσιών κάθε οργανισμού διοίκησης, οργάνωσης ή ασφαλιστικής εταιρείας ασφάλισης υγείας, δημόσιος ή ιδιωτικός.

Master of Finance

Mind Development Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Κέιπ Τάουν +1 περισσότερα

Ο στόχος του Master of Finance (MS) είναι να παρέχει στους φοιτητές τα τεχνικά εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστούν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον χρηματοδότησης, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της εταιρείας με μια παγκόσμια προοπτική. Το Master of Finance (MS) πρόγραμμα προσφέρεται σε απευθείας σύνδεση μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αφού αξιολογήσει τόσο το ακαδημαϊκό ρεκόρ όσο και την εμπειρία ζωής, το προσωπικό της AIU, σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς και τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους, θα βοηθήσει τους σπουδαστές να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο σε ατομική βάση.

Master of Economics

Mind Development Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Κέιπ Τάουν +1 περισσότερα

Το Master of Economics πρόγραμμα προσφέρεται σε απευθείας σύνδεση μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και είναι διαπιστευμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο του Ατλαντικού (AIU). Μετά την αξιολόγηση τόσο των ακαδημαϊκών όσο και της εμπειρίας ζωής, το προσωπικό μας που συνεργάζεται με τους Εκπαιδευτικούς και τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους θα βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο σε ατομική βάση. Αυτή η ευελιξία για την κάλυψη των αναγκών των σπουδαστών σπάνια εντοπίζεται σε άλλα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα δεν απαιτεί από όλους τους μαθητές να ακολουθήσουν τα ίδια μαθήματα / μαθήματα, να χρησιμοποιούν τα ίδια βιβλία ή μαθησιακά υλικά. Αντ 'αυτού, το online πρόγραμμα σπουδών Master of Economics σχεδιάζεται ξεχωριστά από τον φοιτητή και ακαδημαϊκό σύμβουλο.

Master of Λογιστικής

Mind Development Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Κέιπ Τάουν +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Accounting προσφέρεται μέσω διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αφού αξιολογήσει τόσο το ακαδημαϊκό ρεκόρ όσο και την εμπειρία ζωής, το προσωπικό της AIU, σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς και τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους, θα βοηθήσει τους σπουδαστές να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο σε ατομική βάση.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων

Universidad Europea - Programas Online
Διαδικτυακό 10 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Villaviciosa de Odón

Φτιάξτε τον εαυτό σας σε έναν τομέα με μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες και πιστοποιήστε τον εαυτό σας με τις τρεις ειδικότητες της Βιομηχανικής Υγιεινής, Ασφάλειας στην Εργασία και Εργονομίας και Ψυχοσολογίας.

Master στη διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κυπριακή Δημοκρατία Κύπρος Online +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ στο Enterprise Risk Management έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την επίσημη εκπαίδευση σύγχρονη Διαχείριση Κινδύνου και τις φυσικές επεκτάσεις της στην κρίση και διαχείριση έκτακτης ανάγκης σε αποφοίτους.

πλοίαρχο σε συμμόρφωση

IMF Business School Portugal
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 720 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Πορτογαλία Πορτογαλία Online

Ο στόχος αυτού του Master in συμμόρφωση ΔΝΤ Business School είναι να εκπαιδεύσει πλήρως, επαγγελματίες που θέλουν να εκτελέσουν τις λειτουργίες του Λειτουργού Συμμόρφωσης.

πλοίαρχο σε συστήματα παροχής συμβουλών και της ποιότητας του ελέγχου και της αριστείας

IMF Business School Portugal
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 720 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Πορτογαλία Πορτογαλία Online

Ο πλοίαρχος στην ποιότητα απευθύνεται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους στην επιχείρηση στην ποιότητα και αριστεία

μάστερ στην οικονομική και χρηματοπιστωτική κατεύθυνση

IMF Business School Portugal
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 720 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Πορτογαλία Πορτογαλία Online

Το ΔΝΤ Business School σε συνεργασία και συνεργασία με SAGE, έναν ηγέτη στο λογισμικό διαχείρισης των επιχειρήσεων, προσφέρει στους φοιτητές χωρίς κανένα κόστος, εκπαιδευτικές άδειες.

Μεταπτυχιακό στα Λογιστικά

Covenant University
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Μάρτιος 2020 Νιγηρία Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση

ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Τμήματος είναι πλούσιο σε βάθος και εύρος. Αυτή η ευελιξία σε συνδυασμό με την εξαιρετική ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα των μελών ΔΕΠ, έκανε το λογιστικό πρόγραμμα το πιο δημοφιλές πρόγραμμα που προσφέρεται στο Κολέγιο των Αναπτυξιακών Μελετών στο Πανεπιστήμιο του Συμφώνου.

πτυχίο μάστερ στον τομέα της λογιστικής και διαχείρισης

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Μαδρίτη

Η όλο και πιο περίπλοκο και παγκοσμιοποιημένο, η τρέχουσα οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση θέτει ένα πρόβλημα του οποίου η επίλυση απαιτεί επαγγελματίες που καλύπτουν την ανάγκη για τις επιχειρήσεις να έχουν ομάδες εμπειρογνωμόνων που έχουν μια ενοποιημένη προετοιμασία λογιστικά ζητήματα, τόσο σε εθνικό όσο και από μια διεθνή προοπτική.

πλοίαρχος της επαγγελματικής διαχείρισης της ασφάλειας και των κινδύνων

Accra Institute Of Technology
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Γκάνα Άκκρα

Αυτό το Master of Επαγγελματικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνων Υγείας του προγράμματος (MOSHRM) που προσφέρονται στο Ουμ είναι μια μερικής απασχόλησης ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΑΑΕ) μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει ένα προσόν που παρέχει μια υγιή επιχειρηματική και τεχνική βάση για την υποστήριξη της υλοποίησης του προσδιορισμού του κινδύνου, αξιολόγηση των κινδύνων και τα μέτρα ελέγχου, και να παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων τους.

Master in Corporate Finance

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Corporate Finance έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ειδικούς στη διαχείριση και την οικονομική διαχείριση της εταιρείας. Το πρόγραμμά σας είναι ενημερωμένο και προσαρμοσμένο στην οικονομική πραγματικότητα της στιγμής και ερευνά σε πτυχές της χρηματοδότηση των επενδύσεων, συγχωνεύσεις και εξαγορές, η έκδοση ή τύπους τιτλοποίησης περιουσιακών στοιχείων.

Masters στη Λογιστική

Université Virtuelle (UIV)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Τυνησία Τυνησία Online

Ο πλοίαρχος απομακρυσμένες μορφή στη Λογιστική αποφοίτων? στελέχη στους τομείς της λογιστικής εμπειρογνωμοσύνης σε εσωτερικό έλεγχο και τον έλεγχο της διαχείρισης.

Master στα Χρηματοοικονομικά

Université Virtuelle (UIV)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Τυνησία Τυνησία Online

Ο πλοίαρχος απομακρυσμένες χρηματοοικονομικής τεχνικής, όπως αναλυτές και χρηματοπιστωτικών φορέων που ελέγχουν τις περιοχές των τραπεζών, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και της αγοράς, αλλά και τις νομικές και φορολογικές πτυχές.