Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία

Δείτε όλες τις 10 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού προγράμματος σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να κυμανθούν, κατά μέσο όρο, από δύο έως τέσσερα χρόνια και είναι διαθέσιμα σε πανεπιστήμια σε πολλές διαφορετικές χώρες.

Τι είναι ο Δάσκαλος της Ενολογίας; Αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιστήμη του κρασιού και οι μαθητές αναπτύσσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με συγκεκριμένες πτυχές της καλλιέργειας σταφυλιών και την παραγωγή κρασιού. Μερικά θέματα που μελετούν οι σπουδαστές περιλαμβάνουν τη φυσιολογία των αμπέλων, την υγεία των αμπέλων, την αισθητική επιστήμη κρασιού και την παραγωγή οίνου Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος σπουδών έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να εντοπίζουν και να επιλύουν προβλήματα στην παρασκευή του κρασιού και της ίδιας της βιομηχανίας οίνου. Πολλά από τα προγράμματα περιλαμβάνουν ανεξάρτητη ανάλυση και έρευνα σε μια συγκεκριμένη περιοχή της επιλογής του μαθητή.

Οι σπουδαστές που σπουδάζουν στον τομέα της οινολογίας δημιουργούν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες, οι οποίες είναι σημαντικές όχι μόνο στην καριέρα τους αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης την ικανότητα να επιλύουν ένα πλήθος προβλημάτων και να αναπτύξουν τις τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εργαστούν στη βιομηχανία.

Το ποσό των χρημάτων που απαιτούνται για να κερδίσει αυτό το πτυχίο ποικίλλει από τη μια χώρα και το σχολείο στο άλλο. Παράγοντες όπως το καθεστώς κατοίκου, το μήκος του προγράμματος σπουδών και η θέση του σχολείου μπορούν να επηρεάσουν δραματικά το σύνολο των διδάκτρων.

Υπάρχει μια ποικιλία ευκαιριών ευκαιρίας για όσους αποφοιτούν με μεταπτυχιακό δίπλωμα. Μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν στην τεχνική πλευρά της βιομηχανίας και να παράγουν διαφορετικούς τύπους κρασιού. Μπορούν επίσης να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν δεξιότητες ηγεσίας για να διαχειριστούν ένα οινοποιείο ή αμπελώνα ή να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να είναι σύμβουλος οίνου ή έμπορος. Ορισμένοι τυπικοί τίτλοι εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν τον υπεύθυνο προώθησης κρασιού, τον υπεύθυνο σύνδεσμο καλλιεργητών, τον οινοποιό, τον υπεύθυνο αμπελοκαλλιεργητή ή τον μηχανικό του οινοποιείου.

Ένα πτυχίο στην οινολογία μπορεί να ληφθεί από ένα σχολείο κοντά σας ή ακόμα και σε απευθείας σύνδεση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Γεωργία Tbilisi

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία. Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]

ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ιταλία Milan Rome Piacenza Γκάνα Accra Cremona +5 περισσότερα

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]


Δάσκαλος κρασί & e-tourism

Formasup Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Bordeaux

Ο ηγέτης του Enterprise Manager Επιχειρησιακού εξασφαλίζει τη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας και των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών της. Ορίζει τις στρατηγικές κατευθύνσεις. [+]

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΧΟΣ Επιτρέπει να αποκτήσουν όλα τα θεμελιώδη επιχειρησιακά υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των επιδόσεων της εταιρείας. Δύο χρόνια να επαγγελματισμό τον ηγέτη των επιχειρήσεων, να μάθουν να αναπτύξουν στρατηγικές, κυριαρχήσει το μέλλον της εταιρείας με τη δημιουργία ή την αποτελεσματική προετοιμασία μετάδοσης.

Ο ηγέτης του Enterprise Manager Επιχειρησιακού εξασφαλίζει τη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας και των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών της. Ορίζει τις στρατηγικές κατευθύνσεις.... [-]


Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]

Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2019 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


Master of Science (MSc) στη Διεθνή Διαχείριση Οίνου

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Χονγκ Κονγκ Kowloon

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα αναπτύσσει τους ηγέτες της βιομηχανίας, τους εκπαιδευτικούς και τους ερευνητές και τους ενθαρρύνει να κατανοήσουν βαθιά τις τελευταίες τάσεις στην επιχείρηση κρασιού, απομυζίζοντας τις πολυπλοκότητες της και τοποθετώντας τις σε ισχυρή θέση για να οδηγήσουν τη βιομηχανία στο μέλλον. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τους Κινέζους κρασιά της ηπειρωτικής Κίνας και να αποκτήσουν γνώσεις σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυνητικά επικερδείς αγορές κρασιού στον κόσμο. [+]

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση.... [-]