Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Οινολογία Αφρική

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία Αφρική 2018/2019

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Η ονολογία είναι ένας ακαδημαϊκός τομέας επικεντρωμένος στην τέχνη και την επιστήμη της οινοποίησης. Το μάθημα μπορεί να περιλαμβάνει τη μελέτη των χημικών αντιδράσεων που συμβαίνουν καθώς τα σταφύλια γίνονται κρασί και μαθαίνουν τις αρχές της παραγωγής και εμπορίας του κρασιού.

Πολλά προγράμματα στην Αφρική λαμβάνουν χώρα σε ένα πολύ ασυνήθιστο πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον από ό, τι οι περισσότεροι μαθητές είναι εξοικειωμένοι με τις παλιές καλές μέρες. Ελάτε να ξέρετε για να προσαρμοστούν σε αυτό το συνθήκες διαβίωσης είναι μέρος της διασκέδασης και η πρόκληση της που ζουν εκεί. Η πρόκληση είναι πνευματική, συναισθηματική και σωματική.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία Αφρική 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Milan Rome Piacenza Γκάνα Accra Cremona +5 περισσότερα

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]