Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Οινολογία στη Γεωργία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία στη Γεωργία 2018/2019

Οινολογία

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Η ονολογία θεωρείται ότι είναι η μελέτη του κρασιού και της οινοποίησης. Σε αυτά τα μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την ιστορία, τη χημεία, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, καθώς σχετίζονται με τη βιομηχανία οίνου. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να καλύψουν την αισθητική εμπειρία του κρασιού.

Εκπαίδευση στη Γεωργία χρηματοδοτείται εν μέρει για εκείνους τους ανθρώπους που επιδιώκουν την εκπαίδευση μεταξύ των ηλικιών 18 και 35 ετών. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και τις γνώσεις που βοηθά όλος ο κόσμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία στη Γεωργία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γεωργία Tbilisi

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Οινολογία στη Γεωργία 2018/2019. Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]