Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Οινολογία στη Γκάνα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία στη Γκάνα 2019

Οινολογία

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στον τομέα του κρασιού και της οινοποίησης μπορούν να επιθυμούν να παρακολουθήσουν σπουδές στην οινολογία. Σε αυτό το μάθημα, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για τις περιοχές του κρασιού σε όλο τον κόσμο, την επιστημονική διαδικασία μετατροπής των σταφυλιών σε κρασί και παραγωγή οίνου.

Γκάνα παρέχει μια μεγάλη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ιδίως από την ενισχυμένη σχέση καθηγητή-μαθητή. Η Γκάνα σύστημα της εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει ένα διεθνές κοινό των φοιτητών. Η Γκάνα έχει 20 πανεπιστήμια με το Πανεπιστήμιο της Άκρα, όπως το κορυφαίο πανεπιστήμιο σε όλη τη χώρα.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία στη Γκάνα 2019

Διαβάστε Περισσότερα

ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Γκάνα Accra

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]