Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Οινολογία Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία Ευρώπη 2018/2019

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Η ονολογία θεωρείται ότι είναι η μελέτη του κρασιού και της οινοποίησης. Σε αυτά τα μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την ιστορία, τη χημεία, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, καθώς σχετίζονται με τη βιομηχανία οίνου. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να καλύψουν την αισθητική εμπειρία του κρασιού.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Οινολογία Ευρώπη 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2018 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]


ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Milan Rome Piacenza Γκάνα Accra Cremona +5 περισσότερα

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


Δάσκαλος κρασί & e-tourism

Formasup Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Bordeaux

Ο ηγέτης του Enterprise Manager Επιχειρησιακού εξασφαλίζει τη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας και των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών της. Ορίζει τις στρατηγικές κατευθύνσεις. [+]

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΧΟΣ Επιτρέπει να αποκτήσουν όλα τα θεμελιώδη επιχειρησιακά υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των επιδόσεων της εταιρείας. Δύο χρόνια να επαγγελματισμό τον ηγέτη των επιχειρήσεων, να μάθουν να αναπτύξουν στρατηγικές, κυριαρχήσει το μέλλον της εταιρείας με τη δημιουργία ή την αποτελεσματική προετοιμασία μετάδοσης.

Ο ηγέτης του Enterprise Manager Επιχειρησιακού εξασφαλίζει τη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας και των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών της. Ορίζει τις στρατηγικές κατευθύνσεις.... [-]


Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]