Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Παιδαγωγία στο Μακάου

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδαγωγία στο Μακάου 2019

Παιδαγωγία

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Με την ευρύτερη έννοιά της, η παιδαγωγική μπορεί να οριστεί ως οποιαδήποτε διαπλαστική εμπειρία που έχει κάποιο είδος αποτελέσματος σε ξεχωριστά άτομα. Αυτό, κατά συνέπεια μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεται, αισθάνεται, ή δρα το άτομο ή ο φοιτητής. Η παιδαγωγική είναι ένας σημαντικός όρος της εκπαίδευσης που αναφέρεται στη μεθοδολογία της διδασκαλίας.  

Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις καλύτερες στιγμές στην Κίνα, στη συνέχεια να μελετήσει στο Μακάο. Macau θα σας δώσει μια συναρπαστική στιγμή, όπως θα μείνει για χρόνια στη χώρα μέσα από τα διάφορα επίπεδα. Θα αγαπήσετε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά και το έδαφος της χώρας.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδαγωγία στο Μακάου 2019

Διαβάστε Περισσότερα

master στην εκπαίδευση

University of Saint Joseph
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Μακάο Macau

Αυτό το πρόγραμμα Master στην εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για τους εκπαιδευτικούς, διευθυντές σχολείων και των προσώπων που εμπλέκονται ή / και ενδιαφέρονται για εκπαιδευτικές διαδικασίες. Οι κύριοι στόχοι είναι ο προσδιορισμός των μελλοντικών τάσεων και τις επιπτώσεις ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα Master στην εκπαίδευση διδάσκονται στα αγγλικά και το πτυχίο master απονέμεται από USJ και το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας.

&nbsp

Master στην Εκπαίδευση

&nbsp

Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για τους εκπαιδευτικούς, διευθυντές σχολείων και των προσώπων που εμπλέκονται ή / και ενδιαφέρονται για εκπαιδευτικές διαδικασίες. Οι κύριοι στόχοι είναι ο προσδιορισμός των μελλοντικών τάσεων και τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης με τους τρόπους που οι εκπαιδευτικές διαδικασίες συλλαμβάνονται και σχολεία οργανώνονται για την αλλαγή. Οι μαθητές θα συζητήσουν επίσης την κεντρικότητα της ανάκρισης στη μαθησιακή διαδικασία, ο ρόλος του εγκεφάλου, οι εντάσεις μεταξύ της σχολικής εκπαίδευσης και μόρφωσης, το κτίριο της αειφόρου σχολεία, καθώς και τον αντίκτυπο των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων και των προσδοκιών στον τομέα της εκπαίδευσης. ... [-]