Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Παιδαγωγία στην Ολλανδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδαγωγία στην Ολλανδία 2019

Παιδαγωγία

Η εκπαίδευση είναι ένα ζωτικό μέρος της ζωής του ανθρώπου. Στην κοινωνία μας, καλή εκπαίδευση χτίζει και δίνει δύναμη σε μια ισχυρή κοινότητα. Αν αισθάνεστε ότι θα θέλατε να συμβάλει στην εκπαιδευτική κοινότητα, μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους, και να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες και τη φαντασία σας για τη βελτίωση της εκπαίδευσης, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Οι Κάτω Χώρες προσφέρει ένα ποικίλο και συναρπαστικό πολιτιστικό περιβάλλον και το υψηλότερο επίπεδο της μάθησης για να σας βοηθήσει να ακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση.

Η Ολλανδία έχει ένα δυαδικό σύστημα εκπαίδευσης - ερευνητικά πανεπιστήμια και τα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών. Ανάλογα με το πεδίο των μελετών εκπαίδευση είναι που σας ενδιαφέρουν (Creative Παιδαγωγική, Εκπαιδευτική Φιλοσοφία και Ψυχολογία, Κριτική Παιδαγωγική, Concept μάθηση ή μάθηση Θεωρία), μπορείτε να επικεντρωθεί σε οποιαδήποτε θεωρία ή πιο πρακτικό μελέτες.Αν θέλετε να σπουδάσουν στα αγγλικά, θα είναι ευτυχείς να ξέρετε ότι η Ολλανδία έχει τη μεγαλύτερη προσφορά της αγγλικής προγράμματα που βασίζονται στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Μια υψηλού επιπέδου επαγγελματική στην Εκπαιδευτική μελέτες πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και δημιουργική. Κάτω Χώρες θα σας προσφέρουν ένα πολυπολιτισμικό και συναρπαστικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους, καθώς και να ελέγξουν τις θεωρίες. Ρίξτε μια ματιά μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους και να βρείτε ένα πρόγραμμα μάστερ στην Ολλανδία που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Education in Arts

Piet Zwart Institute
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Κάτω Χώρες Rotterdam

[+]

Λόγω των ολλανδικών απαιτήσεων για την αίτηση και την άδεια διαμονής VISA, προς λύπη μας, δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε φοιτητές εκτός της ΕΕ .

[-]

Μεταπτυχιακό στη Μάθηση και την Καινοτομία - Χριστιανική Εκπαίδευση

Driestar Christian University for Teacher Education
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Κάτω Χώρες Gouda

Το 2018 θα προσφέρουμε ένα διεθνές μάθημα Μάστερ στη Χριστιανική Εκπαίδευση, το οποίο θα επικεντρωθεί πλήρως στο περιβάλλον και τις πρακτικές της εκπαίδευσης εμπνευσμένες και ενημερωμένες από τη χριστιανική πίστη. [+]

Το 2018 θα προσφέρουμε ένα διεθνές μάθημα Μάστερ στη Χριστιανική Εκπαίδευση, το οποίο θα επικεντρωθεί πλήρως στο περιβάλλον και τις πρακτικές της εκπαίδευσης εμπνευσμένες και ενημερωμένες από τη χριστιανική πίστη.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για γνώση σχετικά με τη χριστιανική εκπαίδευση παγκοσμίως και για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. Το πρόγραμμα σπουδών του Master θα αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτισμικές διαφορές των συμμετεχόντων.... [-]