Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Παιδαγωγία στον Παναμά

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδαγωγία στον Παναμά 2019

Παιδαγωγία

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Με την ευρύτερη έννοιά της, η παιδαγωγική μπορεί να οριστεί ως οποιαδήποτε διαπλαστική εμπειρία που έχει κάποιο είδος αποτελέσματος σε ξεχωριστά άτομα. Αυτό, κατά συνέπεια μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεται, αισθάνεται, ή δρα το άτομο ή ο φοιτητής. Η παιδαγωγική είναι ένας σημαντικός όρος της εκπαίδευσης που αναφέρεται στη μεθοδολογία της διδασκαλίας.  

Παναμάς είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής με τις ακτές τόσο στην Καραϊβική Θάλασσα και το Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό. Η ευκολία των ταξιδιών και μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες κάνουν τον Παναμά ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς αναδυόμενες τουρισμού στον κόσμο. Universidad de Tecnológica Παναμάς (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Παναμά, το καλύτερο πανεπιστήμιο στον Παναμά στη Μηχανική και Logistics προγράμματα) έχει ένα κέντρο γλωσσών όπου μπορείτε να μάθετε Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Mandarin, ιταλική και πολλές άλλες γλώσσες.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδαγωγία στον Παναμά 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος κορυφή διδασκαλίας

ISAE Universidad
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Παναμάς Panama City

Μεταπτυχιακό καριέρας στην Ανώτερη διδασκαλία, είναι μια επιστημονική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που επιτρέπει την ανάπτυξη της σχολής μεταπτυχιακών και ανάπτυξης στη σημερινή εκπαίδευση κολλεγίων. [+]

Επισκόπηση Race

σταδιοδρομία Superior Master of Διδασκαλία, Είναι μια επιστημονική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που επιτρέπει την ανάπτυξη της σχολής μεταπτυχιακών και ανάπτυξης στη σημερινή εκπαίδευση κολλεγίων.

Είναι ένας αγώνας όπου οι επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση της σχετικής έρευνας για την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό επαγγελματίας θα είναι σε θέση να προτείνει και να αναδιατυπώσει τα προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις δυνατότητες των πανεπιστημίων και να συμβάλει στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών προτάσεων και στρατηγικών αξιολόγησης. Επιπλέον, θα λειτουργήσει ως παράγοντας μετασχηματισμού των υφιστάμενων διδακτικών πρακτικών, καινοτόμων δράσεων και τη δημιουργία ενός κλίματος θεσμική ανανέωση.... [-]