MASTERSTUDIES.GR

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Παιδική Ανάπτυξη

Η συνεχής εκπαίδευση που παρέχεται από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να προσφέρει μια ώθηση σταδιοδρομίας σταδιοδρομίας μαζί με το άνοιγμα νέων θυρών στην απασχόληση. Για όσους αναζητούν διδακτορικό δίπλωμα, το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι το επόμενο βήμα σε αυτή τη διαδικασία.

Τι είναι το Master στην Παιδική Ανάπτυξη; Η εκτεταμένη εκπαίδευση εξοπλίζει τους μαθητές να δουλεύουν καλύτερα με παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών. Η αλλαγή της δυναμικής της οικογένειας και των κοινωνικών καταστάσεων, καθώς και η συνεχώς εξελισσόμενη πρόοδος της επιστήμης απαιτούν εναλλακτικές προσεγγίσεις για την ανάπτυξη των παιδιών. Η ικανότητα παρακολούθησης των παιδιών για ενδεχόμενες ελλείψεις και κινδύνους από την αρχή της ανάπτυξής τους είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το μέγιστο δυναμικό τους επιτυγχάνεται κοινωνικά, σωματικά και διανοητικά.

Τα οφέλη ενός Δασκάλου στην Παιδική Ανάπτυξη ξεπερνούν το περιβάλλον της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Οι σπουδαστές που εργάζονται σε αυτό το βαθμό επωφελούνται από την αποτελεσματική έρευνα, το σχεδιασμό και τη δυνατότητα διάγνωσης των μικρών παιδιών. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν στην οικογενειακή ανάπτυξη, στην ανατροφή των παιδιών και στην βελτίωση των γενικών κοινοτικών πρακτικών.

Το κόστος ενός πτυχίου στην ανάπτυξη παιδιών εξαρτάται από το πρόγραμμα και τη θέση, αλλά συνήθως το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα με δύο χρόνια διατηρώντας την τρέχουσα απασχόληση. Εάν εξετάσετε λεπτομερώς τον ιστότοπο του σχολείου ή μιλήσετε με έναν ειδικό εγγραφής, θα δώσετε στους ενδιαφερόμενους τις πρόσθετες πληροφορίες για να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Ένα Master in Child Development ανοίγει την πόρτα σε μια ποικιλία εργασιών. Το εκπαιδευτικό σύστημα επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τους φοιτητές που κατέχουν αυτό το πτυχίο κερδίζοντας καθηγητές, διευθυντές σχολείων και σχολικούς συμβούλους. Επιπλέον, οι απόφοιτοι προγράμματος έχουν επίσης γίνει κοινωνικοί λειτουργοί, διοργανωτές κοινότητας, ψυχολόγοι παιδικής συμπεριφοράς, διαχειριστές υπηρεσιών νεότητας και υποστηρικτές πολιτικής παιδιών και εφήβων, για να ονομάσουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές. Η συνεργασία με οικογένειες και παιδιά μπορεί να είναι μια πολύ ικανοποιητική σταδιοδρομία με απεριόριστες δυνατότητες.

Τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε προσωπικό μάθημα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, ανάλογα με το πανεπιστήμιο της επιλογής. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

1 Τα αποτελέσματα σε Παιδική Ανάπτυξη Filter

Master of Fine Arts στην Παιδική Πολιτιστική Σχεδίαση

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Γκέτεμποργκ

Ο σχεδιασμός παιδικής κουλτούρας (CCD) είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται στη γνώση, την ανάγκη και τη ζήτηση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με την εστίαση στο παιδικό παιχνίδι, τις προοπτικές των παιδιών και τις ειδικές συνθήκες τους, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα μάστερ που δεν έχει ισοδύναμο στον κόσμο.