Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Πετρελαϊκή Μηχανική Μεταπτυχιακό

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πετρελαϊκή Μηχανική Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό

Πετρελαϊκή Μηχανική

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Μια Master in Petroleum Engineering έχει ως σκοπό την διδασκαλία τους μαθητές οι έννοιες που εργάζονται σήμερα στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εκτελεί αποτελεσματικά σε διεπιστημονικές ομάδες. Είναι προορίζεται για δύο πρόσφατους πτυχιούχους και τους εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία πετρελαίου.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Πετρελαϊκή Μηχανική Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here