Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στην Τσεχία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στην Τσεχία 2017/2018

Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

ΓΙα όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν σχέδια μεγάλης κλίμακας που έχουν αντίκτυπο σε μεγάλες κοινότητες ατόμων, ο τομέας του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού είναι συχνά ένας επαγγελματικός τομέας που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.  

Δημοκρατία της Τσεχίας βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης είναι ένας γείτονας Σλοβακία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Πολωνία. Τσεχική πανεπιστήμια προσφέρουν μακροχρόνια φήμη και ενδιαφέρουσες ειδικότητες.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στην Τσεχία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοιάρχου στον τομέα της αρχιτεκτονικής και αστικού σχεδιασμού

Brno University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Τσεχία Μπρνο

Προετοιμασία ενός αποφοίτησε αρχιτέκτονα για να γίνει μια δημιουργική εμπειρογνώμονας σε ολόκληρο το συγκρότημα του επαγγέλματός του, ο οποίος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με το σχεδιασμό και τη διαχείριση καθήκοντα σχετικά με τη διαδικασία της κατασκευής του κεφαλαίου. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στην Τσεχία 2017/2018. Αρχιτεκτονική και Αστικός Σχεδιασμός Συντομογραφία: ARCHURB Επίπεδο του μαθήματος: πλοιάρχου Τμήμα: Σχολή Αρχιτεκτονικής Ακαδημαϊκό έτος: 2016/2017 Τίτλος απονέμεται: Ing. αψίδα. Ειδίκευση: Ing. αψίδα. στο πεδίο "Αρχιτεκτονική και πολεοδομικό σχεδιασμό" Επίπεδο του τίτλου: (2ος κύκλος) Αρχοντικό Διαπιστευμένο από: 29.2.2012 Διαπιστευμένος μέχρι: 30/11/2020 Ειδικές προϋποθέσεις εισαγωγής: Προϋπόθεση για την αποδοχή είναι η απόκτηση πτυχίου. Προφίλ του προγράμματος: Προετοιμασία ενός αποφοίτησε αρχιτέκτονα για να γίνει μια δημιουργική εμπειρογνώμονας σε ολόκληρο το συγκρότημα του επαγγέλματός του, ο οποίος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με το σχεδιασμό και τη διαχείριση καθήκοντα σχετικά με τη διαδικασία της κατασκευής του κεφαλαίου. Οφείλει, επίσης, να χαρακτηριστεί για τις δραστηριότητες στην κρατική διοίκηση. Απαιτείται αυστηρά ότι η αποκτηθείσα εκπαίδευση και η γνώση γίνεται χρήση σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και τη βέλτιστη διαμόρφωση του περιβάλλοντος. Βασικά μαθησιακά αποτελέσματα: Το πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο την επίτευξη ενός τέτοιου βαθμού των αποφοίτων προεπιλογή ότι κατά τη διαδικασία της αδειοδότησης - με δική του ένταξη της Τσεχικής Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων - είναι σε θέση να αποδείξεις τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες. Πρόσβαση σε περαιτέρω σπουδές: Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών. κανονισμούς Εξέταση, αξιολόγηση και βαθμολόγηση: κανονισμούς εξέταση και αξιολόγηση στις απαιτήσεις της αποφοίτησης: Ένας συγκεκριμένος αριθμός των πιστωτικών μονάδων ECTS, Διπλωματική εργασία, τελική εξέταση κρατικών Τρόπος σπουδών: πλήρους φοίτησης επιβλέπων του προγράμματος: Ing. αψίδα. Jan Kratochvil ECTS νομαρχιακό συντονιστής: doc. Ing. αψίδα. Iva Poslušná, Ph.D. [-]