Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στο Brno στην Τσεχία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός 2018 στο Brno στην Τσεχία

Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

ΓΙα όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν σχέδια μεγάλης κλίμακας που έχουν αντίκτυπο σε μεγάλες κοινότητες ατόμων, ο τομέας του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού είναι συχνά ένας επαγγελματικός τομέας που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.  

Τσεχική Δημοκρατία έχει μια καλά οργανωμένη και βασίζονται στην έρευνα πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Αυτό έχει γίνει η εκμάθηση ini Πράγα ένα από τα σεβαστά σπουδών 's στην Ευρώπη, δεδομένου ότι καλλιεργεί το πνεύμα της δημιουργικότητας και της καινοτομίας μεταξύ των μαθητών.

Αυτή η πόλη έχει παραχθεί εξέχοντα άτομα? Ο ιδρυτής της γενετικής Gregory Mendel έχει ένα πανεπιστήμιο πήρε το όνομά του. Ωστόσο, η πόλη έχει αυτή την πρόκληση ακόμα, και αυτό είναι που προσπαθεί μέσα από τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της, για την παραγωγή άλλων Mendels που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην κοινότητα.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στο Brno στην Τσεχία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοιάρχου στον τομέα της αρχιτεκτονικής και αστικού σχεδιασμού

Brno University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Τσεχία Μπρνο

Προετοιμασία ενός αποφοίτησε αρχιτέκτονα για να γίνει μια δημιουργική εμπειρογνώμονας σε ολόκληρο το συγκρότημα του επαγγέλματός του, ο οποίος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με το σχεδιασμό και τη διαχείριση καθήκοντα σχετικά με τη διαδικασία της κατασκευής του κεφαλαίου. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στο Brno στην Τσεχία. Αρχιτεκτονική και Αστικός Σχεδιασμός Συντομογραφία: ARCHURB Επίπεδο του μαθήματος: πλοιάρχου Τμήμα: Σχολή Αρχιτεκτονικής Ακαδημαϊκό έτος: 2016/2017 Τίτλος απονέμεται: Ing. αψίδα. Ειδίκευση: Ing. αψίδα. στο πεδίο "Αρχιτεκτονική και πολεοδομικό σχεδιασμό" Επίπεδο του τίτλου: (2ος κύκλος) Αρχοντικό Διαπιστευμένο από: 29.2.2012 Διαπιστευμένος μέχρι: 30/11/2020 Ειδικές προϋποθέσεις εισαγωγής: Προϋπόθεση για την αποδοχή είναι η απόκτηση πτυχίου. Προφίλ του προγράμματος: Προετοιμασία ενός αποφοίτησε αρχιτέκτονα για να γίνει μια δημιουργική εμπειρογνώμονας σε ολόκληρο το συγκρότημα του επαγγέλματός του, ο οποίος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με το σχεδιασμό και τη διαχείριση καθήκοντα σχετικά με τη διαδικασία της κατασκευής του κεφαλαίου. Οφείλει, επίσης, να χαρακτηριστεί για τις δραστηριότητες στην κρατική διοίκηση. Απαιτείται αυστηρά ότι η αποκτηθείσα εκπαίδευση και η γνώση γίνεται χρήση σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και τη βέλτιστη διαμόρφωση του περιβάλλοντος. Βασικά μαθησιακά αποτελέσματα: Το πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο την επίτευξη ενός τέτοιου βαθμού των αποφοίτων προεπιλογή ότι κατά τη διαδικασία της αδειοδότησης - με δική του ένταξη της Τσεχικής Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων - είναι σε θέση να αποδείξεις τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες. Πρόσβαση σε περαιτέρω σπουδές: Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών. κανονισμούς Εξέταση, αξιολόγηση και βαθμολόγηση: κανονισμούς εξέταση και αξιολόγηση στις απαιτήσεις της αποφοίτησης: Ένας συγκεκριμένος αριθμός των πιστωτικών μονάδων ECTS, Διπλωματική εργασία, τελική εξέταση κρατικών Τρόπος σπουδών: πλήρους φοίτησης επιβλέπων του προγράμματος: Ing. αψίδα. Jan Kratochvil ECTS νομαρχιακό συντονιστής: doc. Ing. αψίδα. Iva Poslušná, Ph.D. [-]