$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ρωσική Λογοτεχνία

Σε γενικές γραμμές, ένα μεταπτυχιακό έχει κερδίσει με τη συμπλήρωση δύο ετών από την πλήρους απασχόλησης προηγμένη μελέτη. Ορισμένα διαθέτουν ερευνητική εστίαση, ενώ άλλοι δημιουργούν την ακαδημαϊκή επάρκεια του φοι… περαιτέρω

Σε γενικές γραμμές, ένα μεταπτυχιακό έχει κερδίσει με τη συμπλήρωση δύο ετών από την πλήρους απασχόλησης προηγμένη μελέτη. Ορισμένα διαθέτουν ερευνητική εστίαση, ενώ άλλοι δημιουργούν την ακαδημαϊκή επάρκεια του φοιτητή. Σε κάθε περίπτωση, ένα μεταπτυχιακό θέτει απόφοιτοι εκτός από εκείνα με λιγότερη εκπαίδευση.

Μπορεί να θέλετε να ξέρετε, τι είναι ένας Δάσκαλος στη ρωσική λογοτεχνία; Ένα τέτοιο πρόγραμμα επικεντρώνεται τόσο στην πεζογραφία και την ποίηση της Ευρασίας όπως ήταν εγγενώς γραμμένο στη ρωσική γλώσσα. Οι μαθητές θα αναλύσει τα γραπτά τόσο κλασικά και μοντέρνα, και να μάθουν τη σημασία τους στη συνολική πολιτιστικό τοπίο της περιοχής.

Η Ρωσία είναι μια χώρα στο σταυροδρόμι της ανατολικής και της δυτικής κουλτούρας. Ο απλός παρατηρητής μπορεί να βρει ορισμένες έννοιες είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, όπως την πολιτική της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και σύνθετη σχέση της Ρωσίας με άλλα σύγχρονα έθνη.Ωστόσο, βαθιά μελέτες για τη λογοτεχνία του ανοίγει το φοιτητή με ένα πλούσιο κοινωνική, οικονομική και θρησκευτική ιστορία που έχει διαμορφώσει τη χώρα και τους ανθρώπους της, όπως το γνωρίζουμε. Μέσω του προγράμματος μάστερ στη ρωσική λογοτεχνία, οι μαθητές ενισχύσει την ανάγνωση τους και γραφής τόσο στη ρωσική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Το κόστος τείνουν να είναι μέτρια, και ανάλογα με το πανεπιστήμιο, κάποια μαθήματα μπορούν να προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Για τον υπολογισμό του κόστους του προγράμματος, θα πρέπει να αναζητήσετε τις τρέχουσες δίδακτρα για το ίδρυμα που σας ενδιαφέρει.

Κάποιοι που ολοκληρώνουν τις σπουδές της στη ρωσική λογοτεχνία πάει για να εργαστούν ως μεταφραστές και διερμηνείς. Κυβέρνηση και ειδήσεις οργανώσεις προσλάβει μερικούς υποψηφίους, ενώ άλλοι εργάζονται ανεξάρτητα. Μερικοί βρίσκουν απασχόληση ως διπλωμάτες, μέσα σε πρεσβείες ή σε πολιτιστικά κέντρα. Οι απόφοιτοι που έχουν ισχυρές δεξιότητες τεχνολογίας μπορεί να λειτουργήσει με τον εντοπισμό των διεπαφών χρήστη και περιεχομένου μάθησης στα ρωσικά.Όσοι ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία μπορεί να λειτουργήσει ως το γυμνάσιο ή το κολλέγιο εκπαιδευτές.

Οι μαθητές που κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για είσοδο σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Novosibirsk State University
Νοβοσιμπίρσκ, Ρωσία

Το πρόγραμμα αυτό ενσωματώνει τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού. Δεν προετοιμάζει μόνο τους διδάσκοντες της ρωσικής ως ξένης γλώσσας, αλλά και ... +

Το πρόγραμμα αυτό ενσωματώνει τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού. Δεν προετοιμάζει μόνο τους διδάσκοντες της ρωσικής ως ξένης γλώσσας, αλλά και κυρίως τους πολυεπιχειρημένους εμπειρογνώμονες που έχουν καλή γνώση των ρωσικών, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τη ρωσική λογοτεχνία και τον πολιτισμό, οι οποίοι είναι σε θέση να εργαστούν σε κοινοπραξίες και επίσης οι εκπαιδευτικές, επιστημονικές και πολιτιστικές οργανώσεις της χώρας τους που αλληλεπιδρούν με τη Ρωσία. -
Master
Πλήρες ωράριο
ρωσικός
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)