Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σοκολάτα και Ζαχαροπλαστική

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σοκολάτα και Ζαχαροπλαστική

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα που αποκτάται από άτομα που επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών. Τα προγράμματα του διδάσκοντος συνήθως χρειάζονται δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν, πέραν του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού διπλώματος.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται, τι είναι ο Δάσκαλος στη Σοκολάτα και τα Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής; Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στη λήψη μαθητών σε ένα ταξίδι μέσα από τον υπέροχο κόσμο των γλυκών και τη διδασκαλία τους πώς να δημιουργήσουν απολαυστικές γλυκίσματα από πρώτες ύλες. Οι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να μάθουν να κυριαρχήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους κατασκευής για τη δημιουργία αρτοσκευασμάτων που αξίζουν ψηλά αρτοσκευάσματα και εστιατόρια πέντε αστέρων. Εκτός από την παροχή ενημερωμένης εκπαίδευσης για την τέχνη των γλυκών, τα μαθήματα μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στην προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην κουζίνα.

Τα άτομα που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα μπορούν να περπατήσουν μακριά με μια ποικιλία πολύτιμων δεξιοτήτων ζωής, όπως η διαχείριση του χρόνου και η καινοτομία. Οι μαθητές μπορούν επίσης να αποκτήσουν μια νέα εκτίμηση για την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε μία από αυτές τις διαδρομές μπορεί να προετοιμάσει τους αποφοίτους να ανταποκριθούν στην πρόκληση να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές ανάγκες σχεδόν οποιουδήποτε τομέα.

Το κόστος ενός βαθμού ποικίλλει σημαντικά και εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες. Όπου στον κόσμο βρίσκεται το ινστιτούτο, πόσο χρόνο χρειάζεται ένας πτυχίο για να αποκτήσει και αν τα μαθήματα προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση, εκτός σύνδεσης ή και τα δύο παίζουν έναν παράγοντα για το πόσο ένας μαθητής μπορεί να περιμένει να πληρώσει.

Ένας πτυχίο στις μαγειρικές τέχνες μπορεί να ανοίξει πολλές επιλογές σταδιοδρομίας. Τα άτομα που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα μπορούν να βρουν επιτυχία ως αρχιμάγειρας αρτοποιίας σε αρτοποιείο, εστιατόριο ή ιδιωτική κουζίνα, αλλά μπορούν επίσης να απολαύσουν άλλες πορείες. Για παράδειγμα, ένα άτομο με τέτοιο βαθμό μπορεί να γίνει στυλίστας τροφίμων, τροφοδότης, επιστήμονας τροφίμων ή διατροφολόγος. Μπορούν επίσης να ακολουθήσουν μια καριέρα ως δάσκαλος σχολείου μαγειρικής ή φωτογράφος τροφίμων.

Πολλά διαφορετικά σχολεία προσφέρουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σοκολάτα και το ζαχαροπλαστείο. Ανάλογα με το σχολείο, ίσως μπορείτε να πάρετε την πλειοψηφία των μαθημάτων σας online. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]