Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σοκολάτα και Ζαχαροπλαστική Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σοκολάτα και Ζαχαροπλαστική Ευρώπη 2018/2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σοκολάτα και Ζαχαροπλαστική Ευρώπη 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]