Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Διαχείρισης στη Γεωργία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στη Γεωργία 2019

Σπουδές Διαχείρισης

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης, οι φοιτητές μπορεί να μάθουν σημαντικές επιχειρηματικές δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, ο αναστοχασμός, ο προγραμματισμός και η οικοδόμηση μιας ομάδας. Πολλά προγράμματα επίσης εστιάζουν στις ηθικές και πολιτιστικές διαφορές στον χώρο εργασίας. Αυτά τα θέματα συχνά βοηθούν τους φοιτητές να προετοιμαστούν για μια αρχική θέση εργασίας στη διαχείριση, σε συνέχεια των σπουδών τους.

Η Γεωργία είναι ένα κυρίαρχο κράτος στην περιοχή του Καυκάσου της Ευρασίας. Βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, που οριοθετείται προς τα βόρεια και βορειοανατολικά από τη Ρωσία, στο νότο από την Τουρκία και την Αρμενία, και στα νοτιοανατολικά από το Αζερμπαϊτζάν.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στη Γεωργία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη διαχείριση και πολιτική της τεχνολογίας

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Γεωργία Tbilisi

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Πολιτική Τεχνολογίας θα προσφέρει στους πτυχιούχους του τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάλυση σύνθετων κοινωνικοτεχνικών προβλημάτων, τη δομή και το μοντέλο των λύσεών τους και την υλοποίηση σύνθετων έργων, προγραμμάτων και πολιτικών στον τεχνολογικό τομέα . [+]

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Πολιτική Τεχνολογίας θα προσφέρει στους πτυχιούχους του τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάλυση σύνθετων κοινωνικοτεχνικών προβλημάτων, τη δομή και το μοντέλο των λύσεών τους και την υλοποίηση σύνθετων έργων, προγραμμάτων και πολιτικών στον τεχνολογικό τομέα .

Το πρόγραμμα ενσωματώνει τις γνώσεις διαχείρισης με τους τομείς της εξειδίκευσης της τεχνολογίας, και περιλαμβάνει ένα μηχανολογικό στοιχείο, με μαθήματα σε ποσοτικές αναλύσεις, καθώς και μαθήματα στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, και την οικονομία. Τονίζει την ενοποίηση των διαφόρων τομέων της διαχείρισης της ανάπτυξης μιας γενικής προοπτικής για τα προβλήματα διαχείρισης και προκλήσεις. Το πρόγραμμα προσφέρει συστηματοποιημένη ανάλυση των εννοιών και αρχών που είναι βασικές για την κατανόηση του τομέα της διαχείρισης της τεχνολογίας. Φυσικά το έργο αφορά θεωρίες και ιδέες για τις λειτουργικές πρακτικές και τις πολιτικές της παραγωγής και επιχειρησιακά θέματα σε επιχειρήσεις. ... [-]