Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Ουκρανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Ουκρανία 2019

Σπουδές Διαχείρισης

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Οι διαχειριστικές σπουδές μπορούν να προετοιμάσουν τους φοιτητές για μια διοικητική θέση σε ποικιλία οργανισμών, περιλαμβανομένης και της κυβέρνησης. Πολλά προγράμματα επιτρέπουν στους φοιτητές να εξειδικευτούν σε ένα πεδίο της επιλογής τους, όπως τα χρηματοοικονομικά, το μάρκετινγκ, τα οικονομικά ή τη λογιστική.

Η Ουκρανία είναι μια χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Η πρωτεύουσα Κίεβο (Ουκρανικά: Київ - Κίεβο, ρωσικά: Киев - Κίεβο) είναι η και η μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας με την - επίσημη - πάνω από 2,7 εκατομμύρια κατοίκους. Κίεβο Εθνικό Πανεπιστήμιο το όνομά του από Taras Shevchenkouniversity είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστήμια.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Ουκρανία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Δύο πτυχία Master στο Πανεπιστήμιο του Koblenz-Landau (Γερμανία)

Ukrainian-American Concordia University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ουκρανία Kyiv

Οι διώκτες του μεταπτυχιακού τίτλου έχουν τώρα την ευκαιρία να εγγραφούν στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα συνεργατικών μεταπτυχιακών σπουδών που αναπτύχθηκε από κοινού με το κρατικό πανεπιστήμιο του Koblenz-Landau (Γερμανία). [+]

Διπλό μεταπτυχιακό δίπλωμα με το κρατικό πανεπιστήμιο του Koblenz-Landau (Γερμανία)

Οι διώκτες του μεταπτυχιακού τίτλου έχουν τώρα την ευκαιρία να εγγραφούν στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα συνεργατικών μεταπτυχιακών σπουδών που αναπτύχθηκε από κοινού με το κρατικό πανεπιστήμιο του Koblenz-Landau (Γερμανία).

Το Πρόγραμμα που προσφέρεται από το Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) από κοινού με το Πανεπιστήμιο του Koblenz-Landau συνδυάζει τα ακόλουθα:... [-]