Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Τανζανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Τανζανία 2019

Σπουδές Διαχείρισης

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Τα διαχειριστικά προγράμματα βοηθούν τους φοιτητές για βασικού επιπέδου θέσεις, διδάσκωντάς τους διάφορες διαχειριστικές αρχές. Αυτές συχνά περιλαμβάνουν την επίλυση προβλημάτων, την οργανωτική συμπεριφορά, και την λήψη αποφάσεων. Οι διαχειριστικές σπουδές επίσης μπορεί να εστιάσουν στη διδασκαλία ηγετικών δεξιοτήτων, απαραίτητων για να γίνει κανείς διευθυντής.

Οι καλές ιδέες επικυρώθηκε από το Τανζανίας θα μπορούσε να είναι ένας καλός λόγος για να έρθετε σε αυτή χώρα της Ανατολικής Αφρικής. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η χώρα μιλώντας Σουαχίλι ως ένα καλό μέρος για να ζήσουν και να απολαύσουν το τροπικό κλίμα της περιοχής. Η πολιτιστική βάθος εδώ είναι μόνο αξίζει να αλληλεπιδρά με, όπως μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τα ιδεώδη. Τα ανθρώπινα δικαιώματα σοβαρά φυλασσόμενο, και ο καθένας στη χώρα απολαμβάνει μια ίση ευκαιρία για την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η πανεπιστημιακή ζωή στις μεγάλες πόλεις της Αρούσα, Salaam Mwanza και τολμούν s αξίζει να δοκιμάσετε. Ελάτε και απολαύστε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτό κόστος εδώ.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης στην Τανζανία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Higher Education Management and Development

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Τανζανία Mwanza

[+]

περιεχόμενο του προγράμματος

Προϋποθέσεις Εισόδου

[-]