Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Βουλγαρία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Βουλγαρία 2019

Σπουδές Επιχειρήσεων

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Οι σπουδές επιχειρήσεων είναι ένας τομέας σπουδών στον οποίον οι φοιτητές μαθαίνουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να λειτουργήσει μια επιχείρηση. Διαφορετικά θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση χρημάτων, την επικοινωνία, τη διοίκηση, την συγγραφή επιχειρηματικού σχεδίου και την πρόσληψη κι εκπαίδευση εργαζομένων.

Η Βουλγαρία έχει υπάρξει για περισσότερο από 13 αιώνες στην Ευρώπη, τη σύνδεση Ανατολής και Δύσης. Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να ενταχθούν εύκολα στη βουλγαρική πολιτισμική κοινωνία και να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Βουλγαρία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Διοίκηση και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Βουλγαρία Sofia

Αυτό το Master επικεντρώνεται στην λογική της διπλής αρμοδιότητας. Χάρη στην ευρεία γκάμα των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, μια ευρεία ποικιλία των θέσεων εργασίας παρέχει έτσι αποφοίτους, ιδίως στους τομείς των δραστηριοτήτων που αντιστοιχούν στην αρχική τους κατάρτιση. [+]

στόχοι της εκπαίδευσης:

Παρέχει στους φοιτητές με ένα επίπεδο πανεπιστημιακό πτυχίο ελάχιστο (Μεταπτυχιακό επίπεδο 1) ΤΣΕ 4 εκπαίδευση στα γαλλικά στη διοίκηση επιχειρήσεων. Το μάθημα αυτό είναι κυρίως για τους φοιτητές από άλλα μαθήματα (επιστήμες μηχανικού, κοινωνικές επιστήμες, ανθρωπιστικές επιστήμες, ...), οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν ένα δεύτερο δεξιότητες διαχείρισης.

ευκαιρίες:... [-]