Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Σρι Λάνκα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Σρι Λάνκα 2019

Σπουδές Επιχειρήσεων

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Οι Σπουδές Επιχειρήσεων είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν γενικά θέματα ή πιο συγκεκριμένα που βοηθούν τους φοιτητές να προετοιμαστούν για μια συγκεκριμένη σταδιοδρομία.

Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σρι Λάνκα, μια καλή συμφωνία των κατοίκων δεν επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω ιδρύματα. Αν και η διεθνής πίεση συνέβαλε κάποιοι στην ανάπτυξη, προτάσεις πανεπιστήμιο συχνά συναντήθηκε με την αντίσταση από τους ντόπιους.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στη Σρι Λάνκα 2019

Διαβάστε Περισσότερα

BA (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (UK βαθμό top-up)

SLIIT COMPUTING
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2019 Σρι Λάνκα Colombo

Το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire (UOB) είναι ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό πανεπιστήμιο με μια κληρονομιά της κορυφαίας ποιότητας της εκπαίδευσης πηγαίνει πίσω περισσότερο από 100 χρόνια. Το μάθημα αυτό απονέμεται από UOB και θα σας παρέχει ένα προηγμένο, ευρεία βάση εκπαίδευσης για μια καριέρα στις επιχειρήσεις και θα αναπτύξει γενικότερη πνευματική αρμοδιοτήτων σας. Οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένο για μια καριέρα στη βιομηχανία, το εμπόριο ή το δημόσιο τομέα, και μπορείτε να περιμένετε να προχωρήσει γρήγορα σε υψηλότερα επίπεδα ευθύνης. [+]

Επισκόπηση του Πανεπιστημίου του Bedfordshire Το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο πανεπιστήμιο με μια κληρονομιά της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που χρονολογούνται πρόγραμμα περισσότερα από 100 χρόνια.Το απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire - στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνεργασία με SLIIT Computing.

Αυτό φυσικά θα σας παρέχει με ένα προηγμένο, ευρεία βάση εκπαίδευσης για μια καριέρα στις επιχειρήσεις και θα αναπτύξει γενικότερη πνευματική αρμοδιοτήτων σας. Οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένο για μια καριέρα στη βιομηχανία, το εμπόριο ή το δημόσιο τομέα, και μπορείτε να περιμένετε να προχωρήσει γρήγορα σε υψηλότερα επίπεδα ευθύνης.... [-]