Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στην Τουρκία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στην Τουρκία 2019

Σπουδές Επιχειρήσεων

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Οι σπουδές επιχειρήσεων είναι ένας ακαδημαϊκός τομέας σπουδώ που παρέχει τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία στον επιχειρηματικό κόσμο. Οι σπουδές μπορεί να αποτελούνται από τα χρηματοοικονομικά, τη λογιστική, τα οικονομικά, τις οργανωτικές σπουδές, την επιχειρηματική ηθική και το μάρκετινγκ.

Η Τουρκία, επίσημα η Δημοκρατία της Τουρκίας, είναι ένα διηπειρωτικό χώρα, που βρίσκεται κυρίως στην Ανατολία στη Δυτική Ασία και την Ανατολική Θράκη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πολλά τουρκικά πανεπιστήμια (δημόσια και ιδιωτικά) συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών (Socrates, Erasmus, και τα παρόμοια). Ορισμένα έχουν επίσης συμφωνίες με μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, πάρα πολύ.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Επιχειρήσεων στην Τουρκία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Bahcesehir University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 εξάμηνα September 2019 Τουρκία Istanbul

Η ENI έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει δημιουργικά άτομα με ενδιαφέρον να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρήσεις που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σημαντικά τις βιομηχανίες, τις οικονομίες. [+]

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ENGLISH, THESIS, WEEKEND)Προφίλ του Προγράμματος

Η ENI έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει δημιουργικά άτομα με ενδιαφέρον να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρήσεις που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σημαντικά τις βιομηχανίες, τις οικονομίες. Προσφέρουμε στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες και εφαρμόζουν νέες ιδέες για τη δημιουργία / διαχείριση νέων επιχειρήσεων, την ανάπτυξη νέων πρακτικών διαχείρισης και τη δημιουργία υποστηρικτικών περιβαλλόντων που προωθούν την καινοτομία. Το πρόγραμμα παρέχει επαγγελματικές δυνατότητες όχι μόνο σε δυνητικούς επιχειρηματίες αλλά και σε "επιχειρηματίες επαγγελματίες".... [-]


Masters in Business Analytics

Sabanci University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 21 μήνες September 2019 Τουρκία Istanbul

[+]

Διδακτέα ύλη Μάθημα 1 Μάθημα 2 Μάθημα 3 Μάθημα 4

Εαρινό Εξάμηνο

Μαθήματα

Εισαγωγή [-]