Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Ευρώπη

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Ευρώπη 2018

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Μελέτες τεκμηρίωσης συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση των ιστορικών δεδομένων, και οι δύο εγγραφές της φυσικής, καθώς και ιστορικά χαρακτηριστικά του ακινήτου σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα. Μελέτες τεκμηρίωσης αποθήκευση πληροφοριών για το ακίνητο, ακόμη και αν έχει κατεδαφιστεί ή αλλοιωθεί σημαντικά.

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Ευρώπη 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ