Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Μεταπτυχιακό

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να γίνει Διευθυντής Τεκμηρίωσης. Υπάρχει μια σταθερή ζήτηση για τους βιβλιοθηκονόμους, αρχειονόμοι, διαχειριστές περιεχομένου web, τα αρχεία διευθυντές, πωλητές συστημάτων και των εκπαιδευτών, και πολλά άλλα. Τα όρια μεταξύ όλα τα επαγγέλματα στον τομέα της τεκμηρίωσης είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Ως εκ τούτου, το Master παροχές σε μελέτες τεκμηρίωσης είναι ανεκτίμητη και το βραβείο σας ένα βασικό σύνολο των δεξιοτήτων και γνώσεων που απαιτούνται σε μια ποικιλία των θέσεων εργασίας.

Μεταπτυχιακό σε Σπουδές Τεκμηρίωσης Μερικής Παρακολούθησης

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Σπουδές Τεκμηρίωσης

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ