Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Δείτε 28 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει το Master: Διαχείριση των εσόδων, η οποία διδάσκεται μέσα από ένα επιχειρηματικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Αυτό το Master μπορεί να ληφθεί στη Μαδρίτη ή Βαρκελώνη ολοκληρωμένες πρακτικές: Η θεωρητική συνιστώσα των εφαρμοσμένων θεμάτων που αναπτύσσονται στην τάξη, αλλά η εφαρμογή είναι μια συνεργατική επιχειρηματική πρακτική. Επαγγελματικών πρακτικών. Το Master προσφέρει τη δυνατότητα εργασιακής εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης των αλυσίδων ξενοδοχείων και εταιρείες catering. Περιλαμβάνει μια σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων, των επιχειρήσεων εστίασης και διεθνή τουρισμό συμβούλους. Ostelea είναι μέλος του Ισπανικού Συλλόγου Διευθυντών και Στελεχών Ξενοδοχείων (AEDH). Μέθοδος περίπτωση: Η μέθοδος υπόθεση επιτρέπει ο καλύτερος μαθητής συστηματικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα από τη συζήτηση των υποθέσεων των τουριστικών επιχειρήσεων. Μερικές από τις περιπτώσεις που δουλεύουν είναι: El Bulli και Ryanair. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις: Οι μαθητές παρακολουθούν εμπορικές εκθέσεις, όπως Alimentaria (Βαρκελώνη), η οποία θεωρείται μία από τις εκθέσεις του πιο σημαντικού τομέα τροφίμων στον κόσμο? ή IBTM (Βαρκελώνη), ένας από τους ηγέτες... [-]

πλοίαρχος στην κουζίνα, τον πολιτισμό και την οινολογία των ιταλικών περιφερειών

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2017 Ιταλία Ιταλία σε απευθείας σύνδεση

Το Master στην ιταλική κουζίνα και Οινολογία, διάρκειας 180 ημερών, χωρίζεται σε δύο στάδια: το πρώτο αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στην έδρα ICIF, που πλαισιώνεται από επισκέψεις σε επιχειρήσεις? η δεύτερη εφαρμογή με ένα οικοτροφείο (προαιρετικό, δεν περιλαμβάνεται στα δίδακτρα) σε επιλεγμένα εστιατόρια από το σχολείο. [+]

Εννέα εβδομάδες θεωρητικής και πρακτικά μαθήματα και η ευκαιρία για μια περίοδο κατάρτισης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια Ο Master στην ιταλική κουζίνα και Οινολογία, Διαρκή 180 ημέρες, χωρίζεται σε δύο στάδια: το πρώτο αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στην έδρα ICIF, που πλαισιώνεται από επισκέψεις σε επιχειρήσεις? η δεύτερη εφαρμογή με ένα οικοτροφείο (προαιρετικό, δεν περιλαμβάνεται στα δίδακτρα) σε επιλεγμένα εστιατόρια από το σχολείο. Ο Δάσκαλος διδάσκει παραδοσιακή τοπική κουζίνα και σύγχρονη δημιουργική εξέλιξη της, την τεχνική βάση, τα κατάλληλα διακοσμήσεις, την τέχνη της παρουσίασης, καθώς και τα βασικά για τα προϊόντα διατροφής, μπαχαρικά, βότανα, πρώτες ύλες, έως ότου «εμβάθυνση του κρασιού και λαδιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σχολείο όλοι οι μαθητές, χωρισμένοι σε ομάδες και με ένα σύστημα εναλλαγής, που ασχολούνται με την παρασκευή των συστατικών για την εκτέλεση των συνταγών και εμπλέκονται στην πράξη, τόσο όσον αφορά την εξυπηρέτηση των κουζίνας που για ό, τι αίθουσα. Ελάχιστη συμμετοχή 12 - κατ 'ανώτατο όριο 24. Διάρκεια Ζωής Το μάθημα έχει συνολική διάρκεια 6 μηνών: 9 εβδομάδων θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στο Ινστιτούτο 15 εβδομάδες πρακτικής κατάρτισης (προαιρετικά) σε επιλεγμένα εστιατόρια από την ICIF. Μπορούν να εγγραφούν για το μάθημα Αποφοίτησε από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ξενοδοχείου Επαγγελματίες του τομέα της Ιταλίας και του εξωτερικού φαγητό και το κρασί η βιομηχανία με τουλάχιστον τρία χρόνια σε τεκμηριωμένη πραγματικής υπηρεσίας στο τουριστικό ξενοδοχείο δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο Θέματα των μαθήματα μαγειρικής μαγείρεμα Γενικές γνώσεις και την τεχνική ορολογία. Το παραδοσιακό, περιφερειακό και σύγχρονη δημιουργική Η κουζίνα των Περιφερειών... [-]

Ft μηχανικής Mengsc τροφίμων

UCD College of Engineering and Architecture
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ιρλανδία Δουβλίνο

Το Master of Engineering Science στη Μηχανική Τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη κάλυψη των βιολογικές διεργασίες και συστήματα παραγωγής τροφίμων μηχανικής. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. MEngSc Μηχανικής Τροφίμων FT Πτυχιούχος Δίδαξε (επίπεδο 9 NFQ, πιστώνει 90) Το Master of Engineering Science στη Μηχανική Τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη κάλυψη των βιολογικές διεργασίες και συστήματα παραγωγής τροφίμων μηχανικής. Σε αυτή Masters θα αναπτύξει νέες τεχνικές ικανότητες των τροφίμων και της μηχανικής βιολογικές διεργασίες, να μάθουν πώς να αναπτύξουν και να εκτελέσει ένα σχέδιο έρευνας και της απόκτησης δεξιοτήτων στην εφαρμογή των τεχνολογιών αιχμής για τις βιομηχανίες γεωργικών ειδών διατροφής και της βιοτεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας επεξεργασίας νέα τρόφιμα, τρόφιμα αυτοματοποίηση των διαδικασιών, την αξιολόγηση των κινδύνων, το όραμα του υπολογιστή για την ποιότητα των τροφίμων και την ασφάλεια των τροφίμων. Επιπλέον: Αυτό Masters παραδίδεται από ένα πολύ έντασης έρευνας Σχολή, η οποία περιλαμβάνει ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας Fellow και έξι υποτροφίες Marie Curie. Δύο καθηγητές, η Sun και O'Donnell, είναι στην κορυφή ενός παγκόσμιου τοις εκατό των πιο αναφέρεται επιστήμονες στον τομέα τους. Ποιος θα πρέπει να ισχύουν; Πλήρης επιλογή Ώρα κατάλληλο για: Οικιακές αιτούντες (ΕΟΧ): ναί Διεθνής αιτούντων (Μη ΕΟΧ) που διαμένουν εκτός της περιφέρειας του ΕΟΧ. ναί Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους αποφοίτους Μηχανικών, Επιστήμης και συναφών κλάδων που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα και τη μηχανική βιολογικές διεργασίες, την αξιολόγηση των κινδύνων, την ανάπτυξη της διαδικασίας, τον έλεγχο της διαδικασίας, τα προηγμένα συστήματα παραγωγής και των συναφών περιβαλλοντικών ζητημάτων. Ευκαιρίες Καριέρας Η κατασκευή των τροφίμων και ποτών είναι το πιο σημαντικό εγχώρια βιομηχανία της Ιρλανδίας με τζίρο που πλησιάζει 24 δισεκατομμύρια €. Σχεδόν 50.000 άνθρωποι απασχολούνται... [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής. Η διδασκαλία του πλοιάρχου πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός από μαθήματα, εργαστήρια και διαλέξεις με τους επαγγελματίες του τομέα γεωργικών ειδών διατροφής και του σχεδιασμού: επιχειρηματίες, διευθυντές, δημοσιογράφους, κριτικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σεφ. Οι μαθητές θα επισκεφθεί επίσης τις επιχειρήσεις του κλάδου, καταστήματα έννοια (concept stores), εμπορικές εκθέσεις και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, παρέχεται ένα οικοτροφείο 3 μηνών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς ή ιδρύματα του τομέα των τροφίμων. ΕΙΣΟΔΟΣ Το Master είναι των Ιταλών και ξένων πτυχιούχων στους τομείς της ακριβείς, ανθρώπινα, επιστημονικά και καλλιτεχνικά. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας διαδικασίας επιλογής η οποία αξιολογεί το βιογραφικό του... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εμπειρία του έργου του σχεδιασμού των τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Ρώμη

Το μάθημα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σχεδιαστές που έχουν τις ικανότητες κρίσιμη σχεδιασμού να είναι σε θέση να διαχειριστεί ανεξάρτητα τις επαγγελματικές και διευθυντικές σχέσεις, την ανάπτυξη την τάση για καθοριστικός παράγοντας της καινοτομίας στον καθορισμό διαφορετικών οραμάτων των συστημάτων στα οποία δρούμε. Όντας η φιγούρα του σχεδιαστή σε συνεχή εξέλιξη, ο σχεδιαστής των τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν τη γνώση που θα τον την ευελιξία να ασχοληθεί με διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού, αλλά συνεχόμενα, στην οποία να εφαρμόσουν τις δεξιότητές του σχεδιασμού τους επιτρέπουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των χρηστών στον ορισμό μονοπάτια ανάγκες και τις προσδοκίες. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ Σε ποιους απευθύνεται: Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της ακαδημαϊκής μελέτης του πρώτου επιπέδου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σε τομείς που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, να σχεδιάσει, να εσωτερικό σχεδιασμό, οπτική επικοινωνία, την Επιστήμη Τροφίμων ή άλλων συναφών κλάδων απευθύνεται στην πορεία. Θα επαληθεύσει την ικανότητα να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα τόσο κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εκτελεστική εξουσία. Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει τους φοιτητές σε πρακτική έρευνα και το σχεδιασμό. Το Master παρέχει προσομοιώσεις και συγκεκριμένα έργα, σε συνεργασία με φορείς και ιδιωτικές εταιρείες, όπου για να εφαρμόσουν τις θεωρητικές αρχές, τις τεχνικές, τα εργαλεία και μεθοδολογίες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το πρόγραμμα Master είναι δομημένη για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, την προετοιμασία τους επαγγελματίες σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει την καινοτομία, να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές και στρατηγικές προκλήσεις των επόμενων ετών σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο. Το φαγητό δεν είναι μόνο μια πρωταρχική ανάγκη, αλλά μια εμπειρία των αισθήσεων. Εμπειρία που πρέπει να δει σε όλες τις πτυχές της, από τη χρήση των πρώτων υλών για τον ορισμό των προτύπων κατανάλωσης. Η αδιάκοπη ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και στρατηγικών αναγκών των επιχειρήσεων απαιτούν την ικανότητα να επικοινωνεί ο σχεδιαστής, ανάλογα με την περίπτωση, με εμπειρογνώμονες από την εμπορία και την τεχνική περιοχή με τους μηχανικούς, με τους συμβούλους εταιρική εικόνα και με το ' γραφικών δημιουργική συσκευή, με τους σχεδιαστές της... [-]

γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School Of Management In Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2018 Περού Είδος φασιολού

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. Για την UPC, είναι θεμελιώδους σημασίας η γνώση του κάθε στοιχείου της διαδικασίας που ενσωματώνει τη δραστηριότητα του μαγειρέματος: παραγωγοί, μάγειρες, διευθυντές και επιχειρηματίες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο αναθεώρηση λεπτομερώς κάθε κρίκος σε αυτή την αλυσίδα επιτευχθεί μια κουζίνα με πραγματικές βάσεις. Σας καλούμε να επανεξετάσει τις διαφορετικές σταδιοδρομίες που προσφέρονται από το Τμήμα Διαχείρισης Φιλοξενίας και Τουρισμού στην ακόλουθη διεύθυνση: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Master Of Science (MSc) στη διεθνή διαχείριση κρασί

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Χονγκ Κονγκ Kowloon

Ένας βασικός παράγοντας στη ζωντανή διεθνή σκηνή κρασί, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους φιλοδοξούν να είναι ένα μέρος αυτής της δυναμικής περιοχής ανάπτυξης. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη του κρασιού [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ένας βασικός παράγοντας στη ζωντανή διεθνή σκηνή κρασί, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους φιλοδοξούν να είναι ένα μέρος αυτής της δυναμικής περιοχής ανάπτυξης. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αμπελοοινικής αγοράς στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για τους επαγγελματίες οίνου με την προηγμένη, εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με μια παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Ο MSc στη διεθνή διαχείριση Οίνου το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τη ζήτηση αυτή. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα αναπτύσσεται ηγέτες της βιομηχανίας, των εκπαιδευτικών και των ερευνητών και ενσταλάζει μέσα τους μια βαθιά κατανόηση για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του κρασιού, απομυθοποίηση πολυπλοκότητα του και την τοποθέτησή τους σε ισχυρή θέση να οδηγήσει τη βιομηχανία στο μέλλον. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για ηπειρωτικής Κίνας καταναλωτές κρασιού και να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με ορισμένες από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυνητικά επικερδή αγορά κρασιού στον κόσμο. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εικόνα σημειωθεί βιομηχανία οίνου Καθηγητής Jeannie Cho Lee, καθηγητής Πρακτικής (Οίνος) της ShTM και την πρώτη ασιατική Master of Wine (MW), και εγκρίθηκε από τους διάσημους ηγέτες της βιομηχανίας, διαθέτει κατοικιών ταξίδια μελέτης που δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να επισκεφθούν γνωστές περιοχές παραγωγής κρασιού, όπως Βουργουνδίας ή Μπορντό, να κατανοήσουν τις βέλτιστες πρακτικές στην παραγωγή κρασιού, το εμπόριο και τη διαχείριση με στόχο την αύξηση της διεθνούς έκθεσης τους και την ανάπτυξη παγκόσμια δίκτυα. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό της μάρκας και τη διαχείριση: φαγητό, το κρασί και τον τουρισμό

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες March 2018 Ιταλία Φλωρεντία

Βαρκελώνη και η Φλωρεντία είναι δύο από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη? τόσο προσελκύσει τουρίστες και ταξιδιώτες χάρη στο διακριτικό μείγμα της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και την εξαιρετική ποιότητα της ζωής και της φιλοξενίας. Αναπτύξουν και να ενισχύσουν μια μάρκα σε αυτούς τους τομείς απαιτεί δεξιότητες και ένα πλήρες πολιτιστικό και εμπορικό όραμα του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται. Εδαφικότητας δεν είναι πλέον ένας περιορισμός, αλλά μια βασική αξία, προκειμένου να αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο? Καταλονία και Τοσκάνη είναι δύο περιοχές που έχουν χτίσει την αξία του brand τους σε αυτή την αρχή, και ότι χάρη σε αυτή την προσέγγιση έχουν δημιουργήσει την επιτυχία, την προβολή και την αξία. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκονται στα αγγλικά πλανόδιο ετήσια Δάσκαλος: Βαρκελώνη και Φλωρεντία Αυτό το μάθημα εκπαιδεύει επαγγελματίες σε θέση να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση που προέρχεται από τους τομείς των τροφίμων / ποτών, εστίασης και φιλοξενίας του τουρισμού, για την οποία μια νέα διαχείριση και σχεδιασμός προσέγγιση αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τεράστιας σημασίας . Η δομή του μαθήματος, με βάση την εναλλαγή της κατάρτισης του σχεδιασμού που σχετίζονται με την ενίσχυση της μάρκας και τη διαχείριση για τον κατάλληλο χειρισμό του, την προετοιμασία των μελλοντικών επαγγελματιών σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη φιλοξενία και το φαγητό και το κρασί. Το Master ενθαρρύνει την ανάπτυξη των επιχειρησιακών δεξιοτήτων μέσω μιας ενεργητικής προσέγγισης που βασίζεται σε ένα εκπαιδευτικό μοντέλο "μαθαίνω κάνοντας», η οποία διαπλέκονται διαλέξεις και την ενίσχυση της πρακτικής του σχεδιασμού σκέψης. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες στην κατασκευή της ταυτότητας και των υπηρεσιών για τις μάρκες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους που σχετίζονται με τον τουρισμό, φαγητό και κρασί. Το Master είναι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Φλωρεντίας (μορφές Ι, ΙΙ και ΙΙΙ) και της Βαρκελώνης (modules (IV, V και VI). Οι δύο πόλεις που συνδέονται με μακρά εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας και εστίασης, καθώς και τη σημαντική παρουσία της Τοσκάνης και της Καταλονίας στη βιομηχανία και τις διεθνείς επιχειρηματικές εκθέσεις βάζει τις δύο περιοχές στον κατάλογο των στρατηγικών τομέων για όσους επιθυμούν αναπτύξουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε αυτούς τους τομείς. [-]

Master στο Διεθνές Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ιταλία Τουρίνο Γαλλία Paris Γερμανία Berlin +4 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών στις καλύτερες διεθνείς εταιρείες [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Σπουδές στο Τορίνο και το Παρίσι πανεπιστημιουπόλεις. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθηγητής Francesco Rattalino Στόχοι του προγράμματος Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών με τις καλύτερες διεθνείς εταιρείες (π.χ. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Η Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) ως διευθυντές, στελέχη και επιχειρηματίες. Ευκαιρίες καριέρας αφιερωμένο μας Υπηρεσία Σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δυνατότητές σας χάρη στην προπόνηση συνεδρίες και δραστηριότητες δικτύωσης με τις δύο εταιρείες και τους αποφοίτους. Μπαίνοντας ESCP Europe σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα παγκόσμιο δίκτυο. Μερικά παραδείγματα για το τι θα μπορούσε να είναι το μέλλον της επαγγελματικής σας ρόλο: Επιχειρηματική σταδιοδρομία σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή Start-Ups Διευθυντής Προϊόντων, Brand Manager, Διευθυντής Εξαγωγών / εισαγωγών, Supply Chain Διευθυντής, Διευθυντής Επικοινωνίας, Διευθυντής Marketing, των προϊόντων και Business Developer, διευθυντής περιοχής στα Τρόφιμα & Ποτά Εταιρίες όπως η Ferrero, Lavazza, η Barilla ... Διδακτέα ύλη Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα τέλειο συνδυασμό των τεχνικών γνώσεων και πρακτικών δραστηριοτήτων: περισσότερες από 20 ημέρες από τις επισκέψεις της εταιρείας, έργο παροχής συμβουλών μία εταιρεία, γευσιγνωσίας, η ομάδα λειτουργεί και ευκαιρίες δικτύωσης με το F & B managers, αποφοίτων που εργάζονται στον τομέα και εμπειρογνώμονες. Μερικά από τα σημαντικότερα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω,... [-]

Διεθνές Master στα τρόφιμα & μάγειρας σχεδιασμού

École de Condé
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Γαλλία Lyon

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό. [+]

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό. Ένα από τα λίγα γήπεδα του είδους διατίθενται στη Γαλλία και την Ευρώπη, το Διεθνές Μεταπτυχιακό στα τρόφιμα και μαγειρέψτε σχεδιασμός διδάσκεται στην Ecole de Condé Λυών, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας. Το μάθημα συγκεντρώνει σχεδιαστές, διάσημους σεφ, οι κοινωνιολόγοι και οι επιστήμονες σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην τάξη που εστιάζει στην παραγωγή και τον προγραμματισμό. Εκτός από το σχεδιασμό του πιάτα, πιάτα και μέρη για φαγητό (εστιατόρια, καταστήματα, κ.λπ.), η διαδρομή γίνεται μέσα στην σχέση μεταξύ του καταναλωτή και του προϊόντος μέσα από την ιστορική, κοινωνικο-πολιτιστικές, μάρκετινγκ, αλλά και τη θρεπτική και επιστημονική ανάλυση. Το Πρόγραμμα Το Διεθνές Master in και μαγειρέψτε το σχεδιασμό είναι ένα πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας που ακολουθείται από την πρακτική εμπειρία, η οποία αντιπροσωπεύει, συνολικά, για 60 μονάδες ECTS. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους σχεδιαστές, μαγειρική τέχνη και βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων στους μαθητές να ερευνήσουν ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενο τομέα του σχεδιασμού, η σύνδεση πολλών ειδικοτήτων, όπως οι επιστήμες των τροφίμων, αισθητική τροφίμων, κοινωνιολογία των τροφίμων, κ.λπ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι μαθητές αποφοίτησαν από εργένηδες στο σχεδιασμό, μαγείρεμα, μαγειρική τέχνη, τη διαχείριση φιλοξενία και τις επιστήμες των τροφίμων μπορεί να προσφύγει στο Διεθνές Master in και μαγειρέψτε Σχεδιασμού. Η εισδοχή βασίζεται σε μια συνέντευξη, καθώς και για φοιτητή ακαδημαϊκό ρεκόρ και την αναθεώρηση του χαρτοφυλακίου. Όλοι οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν αποκτήσει προηγουμένως, ή να είναι... [-]

Master Of Professional και διαφημιστική φωτογραφία. εξειδίκευση των προϊόντων και της γαστρονομίας

Seeway - Barcelona
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Professional και Διαφημιστική Φωτογραφία σε εξειδίκευσή της στις αγορές προϊόντων και Γαστρονομία είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στη σύντηξη του πλούτου και γαστρονομική φήμη της χώρας μας και την κάλυψη από τα ΜΜΕ και τα γραφικά της επικοινωνίας αυτής της τάσης. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ο Master στην Επαγγελματική Φωτογραφία και Διαφήμιση στην εξειδίκευση της στο Προϊόν και το πρόγραμμα Γαστρονομία είναι πρωτοπόρος στη σύντηξη του πλούτου και γαστρονομική φήμη της χώρας μας και την κάλυψη από τα ΜΜΕ και τα γραφικά της επικοινωνίας αυτής της τάσης. Η ουσία αυτού του προγράμματος πηγαίνει πέρα ​​από το δικό του χώρο των γυρισμάτων και να αντιμετωπίζει τις δικές τους κλάδους του επαγγέλματος, από το styling προς την κατεύθυνση της τέχνης, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. άξονά του είναι η εξειδίκευση των προϊόντων και γαστρονομίας και διασταυρώνονται με την κατεύθυνση τέχνης που διατηρεί και ενισχύει την προσωπικότητα του συγγραφέα. Μια καινοτόμος πρόταση με στόχο την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει συνέργειες μεταξύ αναπτυσσόμενους τομείς, με στόχο την ανάπτυξη έργων από τη σύλληψη Πλήρης εμπορική ή επαγγελματική ποιότητα και μια ισχυρή συγγραφέας σφραγίδα. περίληψη Αξιολόγηση: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Συντελεστές: 40 π.μ. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:30 έως τις 21: 30h Λειτουργία: Βαρκελώνη Εξάμηνο: Οκτώβριος έως τον Ιούνιο. παρατηρήσεις: διδασκαλία στην τάξη. 100% πρακτική καθοδήγηση. Μικρές ομάδες. Στόχοι Ο εκπαιδευτικός στόχος του Master είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες ως κορυφαίους επαγγελματίες με πρωτοβουλία και το στυλ, προσφέροντας τη γνώση τομέα, εργαλεία, διαδικασίες και μεθοδολογίες σε τεχνικά, αισθητικά και διαχειριστικών, ευνοώντας πάντα στο έπακρο την επέκταση των δικών τους κλίσεις και δεξιότητες. Θα είναι σε θέση να ελέγχουν την όλη διαδικασία της δημιουργίας και της παραγωγής και μπορείτε να postularte ως συγγραφέας και δημιουργός... [-]

πλοίαρχος του φιλοσοφία (μελέτες διατροφής)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες July 2017 Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. Για να επιτευχθεί αυτό, Τέιλορ του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Τουλούζης Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τις δεξιότητες της έρευνας, την ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία των τροφίμων, την κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών των τροφίμων, τις τάσεις των τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικο-πολιτικά θέματα σχετικά με τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. Πλεονέκτημα του προγράμματος Το μόνο Μαλαισίας πανεπιστήμιο με ένα «πρόεδρος της Μελετών για τα τρόφιμα: Τρόφιμα, Πολιτισμοί και Υγεία» - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Ο ίδιος διατηρεί μια έμφαση σε μελέτες τροφίμων, συμβάλλει στη ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε φοιτητές και μέλη ΔΕΠ. Μια γαλλική κοινωνικο-ανθρωπολόγος, καθηγητής Dr. Poulain έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των μελετών των τροφίμων και της εκπαίδευσης φιλοξενία τόσο ακαδημαϊκή και διεθνή ζωή. Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία, κεφάλαια και άρθρα του βιβλίου, καθώς και ενεργά παραδοθεί ομιλία και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία των τροφίμων, της κληρονομιάς των τροφίμων και τουριστικών πρακτικών. Το μόνο πρόγραμμα Μελέτες τροφίμων να προσφέρουν Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πεδίο Έρευνας (GRP), η οποία παρέχει την ευκαιρία για τη διεξαγωγή επιτόπιας έρευνας στο εξωτερικό. Οι μαθητές έχουν την συναρπαστική ευκαιρία για τη διεξαγωγή ερευνητικών εργασιών για τη διατριβή τους στο εξωτερικό, αν επικεντρώνεται σε ένα θέμα που σχετίζονται... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση φιλοξενίας

Up Level School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 μήνας October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Hospitality Διοίκηση Up επίπεδο είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με εγγυημένη πρακτική άσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Το Master in Hospitality Διοίκηση Up επίπεδο είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με εγγυημένη πρακτική άσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία. Θα γίνουν διευθυντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, θέρετρα, χώρους συνεδρίων και οργάνωση εκδηλώσεων, ή την πρόσβαση σε διευθυντικές θέσεις στα ακόλουθα τμήματα του ξενοδοχείου στην πραγματικότητα: λειτουργίες Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Ανθρώπινο Δυναμικό οικονομικές Γιατί να επιλέξετε το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας; Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών της αριστείας: ένα καινοτόμο φόρμουλα για μια επαγγελματική αξία. Ένας από τους κύριους στόχους είναι να παρέχει στους μελλοντικούς φιλοξενία Διευθυντής όλων των θεωρητικών και πρακτικών πάνω απ 'όλα, να εισέλθουν με ανώτερη τεχνογνωσία στον συναρπαστικό κόσμο των ξενοδοχείων και να κάνει μια τέχνη του επαγγέλματός τους, ένα από τα πιο περιζήτητα από την αγορά . τα Μαθήματα Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Συναντήσεις και Συνέδρια Ανθρώπινο Δυναμικό οικονομικές GDS Front Office Τρόφιμα και Ποτά οικοκυρική ευκαιρίες σταδιοδρομίας Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης στην φιλοξενία και το ξενοδοχείο πραγματικότητα. Εδώ είναι μερικές πιθανές θέσεις εργασίας που θα ανοίξει μετά την παρουσία του πλοιάρχου: Διευθυντικές θέσεις σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου Υπεύθυνος φιλοξενίας Διαχείριση των εσόδων Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Υπεύθυνος καθαριότητας Εμπρός Διευθυντής Γραφείου Διευθυντής Συναντήσεις και Συνέδρια Ανθρώπινου Δυναμικού για ξενοδοχεία Τρόφιμα & Ποτά Διευθυντής Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing [-]

MSc / MBA στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, τροφίμων & M2 κρασί Οκτώβριο

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Food & Wine Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά [+]

Το MBA / MSc. στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, Food & Wine είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερή επιχειρήσεων, τη στρατηγική, το μάρκετινγκ και τη γνώση της επικοινωνίας σε συνδυασμό με την έκθεση σε πρακτικό επίπεδο, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και να παρατάσσουν-επισκέψεις. Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και την τεχνογνωσία για να εισέλθουν στον κλάδο των υπηρεσιών πολυτέλεια μέσα από ένα μίγμα των ακαδημαϊκών πυλώνες και πρακτικά μαθήματα σε διαφορετικά τμήματα της βιομηχανίας. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Luxury Hospitality σε μια ποικιλία από υπηρεσίες, όπως Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Brand, E-Merchandising, γαστρονομικός τουρισμός, γαστρονομία Διαχείριση & Wine, Τρόφιμα και Ποτά, το Event Management, Πωλήσεων ή επισκεπτών Υπηρεσία. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση των τροφίμων & οίνου (Roma) - διαδρομή στα ιταλικά

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2017 Ιταλία Ρώμη

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. ΔΟΜΗ Το Master Food & Wine Διαχείρισης πλήρους απασχόλησης, περιορισμένο αριθμό και την υποχρεωτική φοίτηση, έχει διάρκεια 11 μηνών: 5 μηνών με πλήρη απασχόληση εκπαίδευση στην τάξη Έξι μήνες πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις του κρασιού και της βιομηχανίας τροφίμων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το πρόγραμμα τάξη χωρίζεται στα ακόλουθα κύρια σημεία: Βασικές αρχές της διαχείρισης: στοιχεία της οικονομίας και των επιχειρήσεων διαχείρισης βασικές αρχές της διατροφής και της διαιτολογίας Το σύστημα φαγητό και το κρασί και των γεωργικών ειδών διατροφής διαχείριση των Οικονομικών και της εταιρείας τροφίμων Μάρκετινγκ, την επικοινωνία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων και του κρασιού στρατηγικές διεθνοποίησης. Επικεντρώνονται στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τεχνικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων δικαίωμα των τροφίμων και της διαχείρισης κινδύνων Η έναρξη της εκκίνησης στο φαγητό και το κρασί. Θα υπάρξει μια σειρά από εργασίες του έργου σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου, τόσο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων - με διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές πωλήσεων και οι διαχειριστές των προϊόντων - τόσο σε θέματα εξαγωγών και διεθνοποίησης. Ορισμένες εταιρείες που έχει συνεργαστεί με τον Κύριο: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila και Molinari. Κατά τη διάρκεια των μηνών των συμμετεχόντων στην τάξη διεξάγει επίσης ξεναγήσεις από τις εταιρείες και τις εγκαταστάσεις βιομηχανίας... [-]