Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 39 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στις επιχειρήσεις εστίασης (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση April 2018 Ισπανία Βαρκελώνη Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τρόφιμα & Ποτά Διαχείρισης έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τρόφιμα & Ποτά Διαχείρισης έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας.

Γιατί να μελετήσει το Master:

Διαχείριση των εσόδων διδάσκεται μέσα από ένα παιχνίδι των επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη Δικτύωση: Οι φοιτητές Μάστερ μπορούν να συμμετάσχουν στο Afterwork κύκλο, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον κόσμο των επιχειρήσεων, μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης, τουρισμού και διεθνείς συμβούλους. Κύκλος Coaching: Οι φοιτητές Μάστερ μπορούν να συμμετέχουν στον κύκλο Ostelea προπόνηση, συνδυάζοντας ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως η συναισθηματική καθοδήγηση ή την οικογένειά προπόνηση. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις: οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν Masters διάφορες εμπορικές εκθέσεις, όπως τρόφιμα ή IBTM. Επαγγελματικών πρακτικών. Το Master προσφέρει τη δυνατότητα εργασιακής εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης των αλυσίδων ξενοδοχείων και εταιρείες catering. Περιλαμβάνει μια σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων και των εταιρειών εστιατόριο. Στόχοι ... [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος March 2018 Ιταλία Ρώμη

Ο Master of Business School της Ρώμης στο χώρο της διαχείρισης τροφίμων και ποτών προσφέρει γενική διοικητική κατάρτιση σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. [+]

ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ: 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 11η!

Εκπαίδευση αριστείας, αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία καριέρα, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη για την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση. Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μάθημα Master Business School της Ρώμης για τη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική διοικητική κατάρτιση σε συνδυασμό με ειδικότητες της αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ιταλία Ιταλία σε απευθείας σύνδεση

[+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ζύμη Αρτοποιία παραγωγής παγωτού Κρασί Εστιατόριο Τρόφιμα Διαχείριση τροφίμων και ποτών HALAL Certificatioin - Μαγειρική για τους μουσουλμάνους [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


πλοίαρχος του φιλοσοφία (μελέτες διατροφής)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από

Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. Για να επιτευχθεί αυτό, Τέιλορ του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Τουλούζης Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τις δεξιότητες της έρευνας, την ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία των τροφίμων, την κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών των τροφίμων, τις τάσεις των τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικο-πολιτικά θέματα σχετικά με τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.... [-]


Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γεωργία Τιφλίδα

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2018 Ιταλία Φλωρεντία

[+]

Οι συμμετέχοντες κερδίζουν εμπειρίες στους τομείς της μάρκας και της διαχείρισης για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διαγωνισμών.

Βαρκελώνη

[-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School Of Management In Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2018 Περού Είδος φασιολού

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. ... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εμπειρία του έργου του σχεδιασμού των τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2018 Ιταλία Ρώμη

Το μάθημα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σχεδιαστές που έχουν τις ικανότητες κρίσιμη σχεδιασμού να είναι σε θέση να διαχειριστεί ανεξάρτητα τις επαγγελματικές και διευθυντικές σχέσεις, την ανάπτυξη την τάση για καθοριστικός παράγοντας της καινοτομίας στον καθορισμό διαφορετικών οραμάτων των συστημάτων στα οποία δρούμε. Όντας η φιγούρα του σχεδιαστή σε συνεχή εξέλιξη, ο σχεδιαστής των τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν τη γνώση που θα τον την ευελιξία να ασχοληθεί με διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού, αλλά συνεχόμενα, στην οποία να εφαρμόσουν τις δεξιότητές του σχεδιασμού τους επιτρέπουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των χρηστών στον ορισμό μονοπάτια ανάγκες και τις προσδοκίες. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ

Σε ποιους απευθύνεται:

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της ακαδημαϊκής μελέτης του πρώτου επιπέδου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σε τομείς που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, να σχεδιάσει, να εσωτερικό σχεδιασμό, οπτική επικοινωνία, την Επιστήμη Τροφίμων ή άλλων συναφών κλάδων απευθύνεται στην πορεία. Θα επαληθεύσει την ικανότητα να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα τόσο κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εκτελεστική εξουσία.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Καστεγιόν

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


MSc / MBA στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, τροφίμων & M2 κρασί Οκτώβριο

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2018 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Food & Wine Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά [+]

Το MBA / MSc. στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, Food & Wine είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερή επιχειρήσεων, τη στρατηγική, το μάρκετινγκ και τη γνώση της επικοινωνίας σε συνδυασμό με την έκθεση σε πρακτικό επίπεδο, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και να παρατάσσουν-επισκέψεις.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση των τροφίμων & οίνου (Roma) - διαδρομή στα ιταλικά

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2018 Ιταλία Ρώμη

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. [+]

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων.

ΔΟΜΗ

Το Master Food & Wine Διαχείρισης πλήρους απασχόλησης, περιορισμένο αριθμό και την υποχρεωτική φοίτηση, έχει διάρκεια 11 μηνών:

5 μηνών με πλήρη απασχόληση εκπαίδευση στην τάξη Έξι μήνες πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις του κρασιού και της βιομηχανίας τροφίμων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... [-]

Πρόγραμμα Master All Inclusive στην ιταλική κουζίνα

Manuelina Culinary
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 εβδομάδες April 2018 Ιταλία Μπρέσια

Το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα είναι το πιο ολοκληρωμένο βραχύ μαγειρικό πρόγραμμα εκτός της Ιταλίας. Οι σπουδαστές και οι μαγειρικές επαγγελματίες έχουν μια προοπτική για την ιταλική περιφερειακή κουζίνα που μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά και απλά σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Παίρνει μια σε βάθος ματιά στα ακατέργαστα συστατικά που απαιτούνται για την εκτέλεση πλήρων μενού και υπερβαίνει την απλή επανάληψη των συνταγών που βλέπουμε στα περισσότερα σχολεία. [+]

σύνοψη προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα είναι το πιο ολοκληρωμένο βραχύ μαγειρικό πρόγραμμα εκτός της Ιταλίας. Οι σπουδαστές και οι μαγειρικές επαγγελματίες έχουν μια προοπτική για την ιταλική περιφερειακή κουζίνα που μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά και απλά σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Παίρνει μια σε βάθος ματιά στα ακατέργαστα συστατικά που απαιτούνται για την εκτέλεση πλήρων μενού και υπερβαίνει την απλή επανάληψη των συνταγών που βλέπουμε στα περισσότερα σχολεία. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει μεθόδους επίδειξης και πρακτικής που παρουσιάζουν σύγχρονη και παραδοσιακή τοπική ιταλική κουζίνα και επικεντρώνεται στις θεμελιώδεις αρχές της αντίθεση γεύσεις, χρώμα, τεχνική και θρεπτική αξία στην κουζίνα, και το πιο σημαντικό, δίνει όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν , και την ικανότητα να αναπτύσσουν και να εξελίσσουν τη δική τους ατομική τεχνική. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλες τις πτυχές της ιταλικής κουζίνας, όπως ζυμαρικά και ριζότο, ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια, ζελατίνη, προϊόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία και κονσέρβες, καθώς και ιταλικές κύριες σειρές μαθημάτων, με σε βάθος ανάλυση των προηγμένων τεχνικών, χημείας και επιστήμης.... [-]


Master στο Διεθνές Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιταλία Τουρίνο Γαλλία Paris Γερμανία Berlin +4 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών στις καλύτερες διεθνείς εταιρείες [+]

Σπουδές στο Τορίνο και το Παρίσι πανεπιστημιουπόλεις.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθηγητής Francesco Rattalino

Στόχοι του προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών με τις καλύτερες διεθνείς εταιρείες (π.χ. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Η Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) ως διευθυντές, στελέχη και επιχειρηματίες.... [-]