Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 38 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει το Master: Διαχείριση των εσόδων, η οποία διδάσκεται μέσα από ένα επιχειρηματικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Αυτό το Master μπορεί να ληφθεί στη Μαδρίτη ή Βαρκελώνη ολοκληρωμένες πρακτικές: Η θεωρητική συνιστώσα των εφαρμοσμένων θεμάτων που αναπτύσσονται στην τάξη, αλλά η εφαρμογή είναι μια συνεργατική επιχειρηματική πρακτική. Επαγγελματικών πρακτικών. Το Master προσφέρει τη δυνατότητα εργασιακής εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης των αλυσίδων ξενοδοχείων και εταιρείες catering. Περιλαμβάνει μια σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων, των επιχειρήσεων εστίασης και διεθνή τουρισμό συμβούλους. Ostelea είναι μέλος του Ισπανικού Συλλόγου Διευθυντών και Στελεχών Ξενοδοχείων (AEDH). Μέθοδος περίπτωση: Η μέθοδος υπόθεση επιτρέπει ο καλύτερος μαθητής συστηματικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα από τη συζήτηση των υποθέσεων των τουριστικών επιχειρήσεων. Μερικές από τις περιπτώσεις που δουλεύουν είναι: El Bulli και Ryanair. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις: Οι μαθητές παρακολουθούν εμπορικές εκθέσεις, όπως Alimentaria (Βαρκελώνη), η οποία θεωρείται μία από τις εκθέσεις του πιο σημαντικού τομέα τροφίμων στον κόσμο? ή IBTM (Βαρκελώνη), ένας από τους ηγέτες... [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος March 2018 Ιταλία Ρώμη

Ο Master of Business School της Ρώμης στο χώρο της διαχείρισης τροφίμων και ποτών προσφέρει γενική διοικητική κατάρτιση σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. [+]

ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ: 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 11η!

Εκπαίδευση αριστείας, αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία καριέρα, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη για την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση. Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μάθημα Master Business School της Ρώμης για τη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική διοικητική κατάρτιση σε συνδυασμό με ειδικότητες της αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ιταλία Ιταλία σε απευθείας σύνδεση

[+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ζύμη Αρτοποιία παραγωγής παγωτού Κρασί Εστιατόριο Τρόφιμα Διαχείριση τροφίμων και ποτών HALAL Certificatioin - Μαγειρική για τους μουσουλμάνους [-]

Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γεωργία Τιφλίδα

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σύστημα ECTS, 1 πίστωση ισούται με 27 ώρες, που σημαίνει επαφή, καθώς και ανεξάρτητες ώρες εργασίας. Η κατανομή των πιστώσεων αντιπροσωπεύεται στο πρόγραμμα σπουδών. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 έτη (4 εξάμηνα) και καλύπτει 120 μονάδες (ECTS). Βασικά μαθήματα-75 μονάδες, τα οποία έχουν προγραμματιστεί ως εξής: υποχρεωτικά μαθήματα εξειδίκευσης 58 μονάδες, Μαθήματα επιλογής 5 μαθημάτων. Πρακτική-12 μονάδες και ερευνητική συνιστώσα- 45 μονάδες. Οι πρακτικές θα διεξαχθούν σε αμπελώνα, παιδικό κήπο και στο εργοστάσιο κρασιών. Η διεργασία εκμάθησης πρώτου έτους (δύο εξάμηνα 21-21 εβδομάδων) προγραμματίζεται ως εξής: δύο εβδομάδες, ιδιαίτερα την εβδομάδα... [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής. Η διδασκαλία του πλοιάρχου πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός από μαθήματα, εργαστήρια και διαλέξεις με τους επαγγελματίες του τομέα γεωργικών ειδών διατροφής και του σχεδιασμού: επιχειρηματίες, διευθυντές, δημοσιογράφους, κριτικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σεφ. Οι μαθητές θα επισκεφθεί επίσης τις επιχειρήσεις του κλάδου, καταστήματα έννοια (concept stores), εμπορικές εκθέσεις και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, παρέχεται ένα οικοτροφείο 3 μηνών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς ή ιδρύματα του τομέα των τροφίμων. ΕΙΣΟΔΟΣ Το Master είναι των Ιταλών και ξένων πτυχιούχων στους τομείς της ακριβείς, ανθρώπινα, επιστημονικά και καλλιτεχνικά. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας διαδικασίας επιλογής... [-]

πλοίαρχος του φιλοσοφία (μελέτες διατροφής)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. Για να επιτευχθεί αυτό, Τέιλορ του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Τουλούζης Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τις δεξιότητες της έρευνας, την ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία των τροφίμων, την κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών των τροφίμων, τις τάσεις των τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικο-πολιτικά θέματα σχετικά με τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. Πλεονέκτημα του προγράμματος Το μόνο Μαλαισίας πανεπιστήμιο με ένα «πρόεδρος της Μελετών για τα τρόφιμα: Τρόφιμα, Πολιτισμοί και Υγεία» - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Ο ίδιος διατηρεί μια έμφαση σε μελέτες τροφίμων, συμβάλλει στη ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε φοιτητές και μέλη ΔΕΠ. Μια γαλλική κοινωνικο-ανθρωπολόγος, καθηγητής Dr. Poulain έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των μελετών των τροφίμων και της εκπαίδευσης φιλοξενία τόσο ακαδημαϊκή και διεθνή ζωή. Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία, κεφάλαια και άρθρα του βιβλίου, καθώς και ενεργά παραδοθεί ομιλία και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία των τροφίμων, της κληρονομιάς των τροφίμων και τουριστικών πρακτικών. Το μόνο πρόγραμμα Μελέτες τροφίμων να προσφέρουν Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πεδίο Έρευνας (GRP), η οποία παρέχει την ευκαιρία για τη διεξαγωγή επιτόπιας έρευνας στο εξωτερικό. Οι μαθητές έχουν την συναρπαστική ευκαιρία για τη διεξαγωγή ερευνητικών εργασιών για τη διατριβή τους στο εξωτερικό, αν επικεντρώνεται σε ένα θέμα που σχετίζονται... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2018 Ιταλία Φλωρεντία

[+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Οι συμμετέχοντες κερδίζουν εμπειρίες στους τομείς της μάρκας και της διαχείρισης για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διαγωνισμών. Βαρκελώνη [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση

 

Προσόν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από EUHT StPOL και Τρόφιμα & Ποτά Διαχείρισης Διπλώματος Ειδίκευσης σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona: Καινοτομία και Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.... [-]


γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School Of Management In Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2018 Περού Είδος φασιολού

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. Για την UPC, είναι θεμελιώδους σημασίας η γνώση του κάθε στοιχείου της διαδικασίας που ενσωματώνει τη δραστηριότητα του μαγειρέματος: παραγωγοί, μάγειρες, διευθυντές και επιχειρηματίες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο αναθεώρηση λεπτομερώς κάθε κρίκος σε αυτή την αλυσίδα επιτευχθεί μια κουζίνα με πραγματικές βάσεις. Σας καλούμε να επανεξετάσει τις διαφορετικές σταδιοδρομίες που προσφέρονται από το Τμήμα Διαχείρισης Φιλοξενίας και Τουρισμού στην ακόλουθη διεύθυνση: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εμπειρία του έργου του σχεδιασμού των τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2018 Ιταλία Ρώμη

Το μάθημα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σχεδιαστές που έχουν τις ικανότητες κρίσιμη σχεδιασμού να είναι σε θέση να διαχειριστεί ανεξάρτητα τις επαγγελματικές και διευθυντικές σχέσεις, την ανάπτυξη την τάση για καθοριστικός παράγοντας της καινοτομίας στον καθορισμό διαφορετικών οραμάτων των συστημάτων στα οποία δρούμε. Όντας η φιγούρα του σχεδιαστή σε συνεχή εξέλιξη, ο σχεδιαστής των τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν τη γνώση που θα τον την ευελιξία να ασχοληθεί με διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού, αλλά συνεχόμενα, στην οποία να εφαρμόσουν τις δεξιότητές του σχεδιασμού τους επιτρέπουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των χρηστών στον ορισμό μονοπάτια ανάγκες και τις προσδοκίες. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ Σε ποιους απευθύνεται: Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της ακαδημαϊκής μελέτης του πρώτου επιπέδου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σε τομείς που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, να σχεδιάσει, να εσωτερικό σχεδιασμό, οπτική επικοινωνία, την Επιστήμη Τροφίμων ή άλλων συναφών κλάδων απευθύνεται στην πορεία. Θα επαληθεύσει την ικανότητα να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα τόσο κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εκτελεστική εξουσία. Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει τους φοιτητές σε πρακτική έρευνα και το σχεδιασμό. Το Master παρέχει προσομοιώσεις και συγκεκριμένα έργα, σε συνεργασία με φορείς και ιδιωτικές εταιρείες, όπου για να εφαρμόσουν τις θεωρητικές αρχές, τις τεχνικές, τα εργαλεία και μεθοδολογίες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το πρόγραμμα Master είναι δομημένη για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, την προετοιμασία τους επαγγελματίες σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει την καινοτομία, να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές και στρατηγικές προκλήσεις των επόμενων ετών σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο. Το φαγητό δεν είναι μόνο μια πρωταρχική ανάγκη, αλλά μια εμπειρία των αισθήσεων. Εμπειρία που πρέπει να δει σε όλες τις πτυχές της, από τη χρήση των πρώτων υλών για τον ορισμό των προτύπων κατανάλωσης. Η αδιάκοπη ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και στρατηγικών αναγκών των επιχειρήσεων απαιτούν την ικανότητα να επικοινωνεί ο σχεδιαστής, ανάλογα με την περίπτωση, με εμπειρογνώμονες από την εμπορία και την τεχνική περιοχή με τους μηχανικούς, με τους συμβούλους εταιρική εικόνα και με το ' γραφικών δημιουργική συσκευή, με τους σχεδιαστές της επικοινωνίας και όσων συμμετέχουν στη δημιουργία... [-]

μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Καστεγιόν

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας. Μαθητής, ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Έχουμε τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του προϊόντος, τεχνικές αιχμής καινοτομία και τις τάσεις στην κουζίνα. Μπορείτε να μάθετε μαζί με πολλούς από τους διεθνείς σεφ αναφοράς είναι μέρος του Culinary Team μας. άκρως εξειδικευμένους επαγγελματίες που κάνουν το διδακτικό προσωπικό μας, ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά μας. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ... καλύτερη εγγύηση μας Μάθετε από τους καλύτερους ειδικούς του προϊόντος και επαγγελματίες σε τομείς όπως η αντίθεση μαγειρική διαχείριση ή R & D + i εφαρμόζεται γαστρονομία. Η γνώση και η εμπειρία στη διάθεσή σας. Απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας πρωτοποριακή μεθοδολογία μας και η άμεση επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες προετοιμάσει για να αναλάβει την πρόκληση να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κλάδου. άκρως εξειδικευμένους επαγγελματίες που κάνουν το διδακτικό προσωπικό μας, ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά μας. Γιατί να μελετήσει αυτό το βαθμό; 1. Θα καταλάβετε τα βασικά της κλασσικής κουζίνας και μελέτη σε βάθος το προϊόν και τα χαρακτηριστικά της να επωφεληθούν πλήρως. 2. Θα ελέγξουν τις πλέον καινοτόμες τεχνικές και να αναπτύξουν το δημιουργικό δυναμικό σας? θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε... [-]

MSc / MBA στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, τροφίμων & M2 κρασί Οκτώβριο

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2018 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Food & Wine Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά [+]

Το MBA / MSc. στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, Food & Wine είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερή επιχειρήσεων, τη στρατηγική, το μάρκετινγκ και τη γνώση της επικοινωνίας σε συνδυασμό με την έκθεση σε πρακτικό επίπεδο, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και να παρατάσσουν-επισκέψεις. Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και την τεχνογνωσία για να εισέλθουν στον κλάδο των υπηρεσιών πολυτέλεια μέσα από ένα μίγμα των ακαδημαϊκών πυλώνες και πρακτικά μαθήματα σε διαφορετικά τμήματα της βιομηχανίας. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Luxury Hospitality σε μια ποικιλία από υπηρεσίες, όπως Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Brand, E-Merchandising, γαστρονομικός τουρισμός, γαστρονομία Διαχείριση & Wine, Τρόφιμα και Ποτά, το Event Management, Πωλήσεων ή επισκεπτών Υπηρεσία. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση των τροφίμων & οίνου (Roma) - διαδρομή στα ιταλικά

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2018 Ιταλία Ρώμη

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. ΔΟΜΗ Το Master Food & Wine Διαχείρισης πλήρους απασχόλησης, περιορισμένο αριθμό και την υποχρεωτική φοίτηση, έχει διάρκεια 11 μηνών: 5 μηνών με πλήρη απασχόληση εκπαίδευση στην τάξη Έξι μήνες πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις του κρασιού και της βιομηχανίας τροφίμων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το πρόγραμμα τάξη χωρίζεται στα ακόλουθα κύρια σημεία: Βασικές αρχές της διαχείρισης: στοιχεία της οικονομίας και των επιχειρήσεων διαχείρισης βασικές αρχές της διατροφής και της διαιτολογίας Το σύστημα φαγητό και το κρασί και των γεωργικών ειδών διατροφής διαχείριση των Οικονομικών και της εταιρείας τροφίμων Μάρκετινγκ, την επικοινωνία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων και του κρασιού στρατηγικές διεθνοποίησης. Επικεντρώνονται στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τεχνικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων δικαίωμα των τροφίμων και της διαχείρισης κινδύνων Η έναρξη της εκκίνησης στο φαγητό και το κρασί. Θα υπάρξει μια σειρά από εργασίες του έργου σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου, τόσο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων - με διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές πωλήσεων και οι διαχειριστές των προϊόντων - τόσο σε θέματα εξαγωγών και διεθνοποίησης. Ορισμένες εταιρείες που έχει συνεργαστεί με τον Κύριο: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila και Molinari. Κατά τη διάρκεια των μηνών των συμμετεχόντων στην τάξη διεξάγει επίσης ξεναγήσεις από τις εταιρείες και τις εγκαταστάσεις βιομηχανίας... [-]

Master στο Διεθνές Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιταλία Τουρίνο Γαλλία Paris Γερμανία Berlin +4 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών στις καλύτερες διεθνείς εταιρείες [+]

Σπουδές στο Τορίνο και το Παρίσι πανεπιστημιουπόλεις. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθηγητής Francesco Rattalino Στόχοι του προγράμματος Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών με τις καλύτερες διεθνείς εταιρείες (π.χ. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Η Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) ως διευθυντές, στελέχη και επιχειρηματίες. Ευκαιρίες καριέρας αφιερωμένο μας Υπηρεσία Σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δυνατότητές σας χάρη στην προπόνηση συνεδρίες και δραστηριότητες δικτύωσης με τις δύο εταιρείες και τους αποφοίτους. Μπαίνοντας ESCP Europe σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα παγκόσμιο δίκτυο. Μερικά παραδείγματα για το τι θα μπορούσε να είναι το μέλλον της επαγγελματικής σας ρόλο: Επιχειρηματική σταδιοδρομία σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή Start-Ups Διευθυντής Προϊόντων, Brand Manager, Διευθυντής Εξαγωγών / εισαγωγών, Supply Chain Διευθυντής, Διευθυντής Επικοινωνίας, Διευθυντής Marketing, των προϊόντων και Business Developer, διευθυντής περιοχής στα Τρόφιμα & Ποτά Εταιρίες όπως η Ferrero, Lavazza, η Barilla ... Διδακτέα ύλη Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα τέλειο συνδυασμό των τεχνικών γνώσεων και πρακτικών δραστηριοτήτων: περισσότερες από 20 ημέρες από τις επισκέψεις της εταιρείας, έργο παροχής συμβουλών μία εταιρεία, γευσιγνωσίας, η ομάδα λειτουργεί και ευκαιρίες δικτύωσης με το F & B managers, αποφοίτων που εργάζονται στον τομέα και εμπειρογνώμονες. Μερικά από τα σημαντικότερα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω, ESCP Europe χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία μελέτη... [-]

Μεταπτυχιακό στη διοίκηση ξενοδοχείων και εστιατορίων - πλήρους απασχόλησης

OSTELEA | Distancia
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος May 2018 Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και στελέχη που οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση, Η οποία στοχεύει να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων μέσα σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο και δυναμικό τομέα, δεν αποτρέπουν ο αντίκτυπος των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει το Master: δεξιότητες διαχείρισης Σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης, καθώς και διεθνή τουρισμό συμβούλους. Διαχείριση Εμπειρία: Οι μαθητές να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα έργα, «Soft Skills». Μέθοδος υπόθεση: Η μέθοδος υπόθεση επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν συστηματικά την απόφασή τους - διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα από τη συζήτηση των υποθέσεων των τουριστικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος επιτρέπει να αναπτύξουν άλλες δεξιότητες όπως η δημιουργικότητα, αναλυτικές ικανότητες σκέψης, προφορική και γραπτή επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες. Μερικές από τις περιπτώσεις που εργάστηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος αυτού ήταν το El Bulli και Ryanair. Ειδική έμφαση στη διαχείριση των εσόδων, διδάσκονται μέσα από ένα παιχνίδι επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Μηνιαία συνέδρια με τους διευθυντές των διαφόρων τμημάτων ή διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών που εκπροσωπούν τον κλάδο. Πρόγραμμα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων διαχείρισης: Τουρισμός Δεξιότητες Πρόγραμμα Ανάπτυξης (TSDP). οικιστικών Ο φοιτητής θα είναι σε θέση να κάνει ένα Διεθνές Κατοικίες Τουρισμού Saxion (Ολλανδία), ή Cross-Cultural Marketing στο... [-]