Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Δείτε 36 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει το Master: Διαχείριση των εσόδων, η οποία διδάσκεται μέσα από ένα επιχειρηματικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Αυτό το Master μπορεί να ληφθεί στη Μαδρίτη ή Βαρκελώνη ολοκληρωμένες πρακτικές: Η θεωρητική συνιστώσα των εφαρμοσμένων θεμάτων που αναπτύσσονται στην τάξη, αλλά η εφαρμογή είναι μια συνεργατική επιχειρηματική πρακτική. Επαγγελματικών πρακτικών. Το Master προσφέρει τη δυνατότητα εργασιακής εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης των αλυσίδων ξενοδοχείων και εταιρείες catering. Περιλαμβάνει μια σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων, των επιχειρήσεων εστίασης και διεθνή τουρισμό συμβούλους. Ostelea είναι μέλος του Ισπανικού Συλλόγου Διευθυντών και Στελεχών Ξενοδοχείων (AEDH). Μέθοδος περίπτωση: Η μέθοδος υπόθεση επιτρέπει ο καλύτερος μαθητής συστηματικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα από τη συζήτηση των υποθέσεων των τουριστικών επιχειρήσεων. Μερικές από τις περιπτώσεις που δουλεύουν είναι: El Bulli και Ryanair. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις: Οι μαθητές παρακολουθούν εμπορικές εκθέσεις, όπως Alimentaria (Βαρκελώνη), η οποία θεωρείται μία από τις εκθέσεις του πιο σημαντικού τομέα τροφίμων στον κόσμο? ή IBTM (Βαρκελώνη), ένας από τους ηγέτες... [-]

Δάσκαλος κατεύθυνση και την καινοτομία στον τομέα της γαστρονομίας

Institut Paul Bocuse España
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Ο κύριος στόχος του Master είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέση να οδηγήσει, να δημιουργήσει και να προτείνει νέες επιλογές που συνδέονται με τη γαστρονομία σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, αλλά, με τη σειρά του, την ανησυχία του για τις θεμελιώδεις πτυχές των τροφίμων, όπως η βιωσιμότητα, μαγειρικές παραδόσεις, και συνολικά, η ταυτότητα των τροφίμων των περιφερειών. [+]

Κατά την τρέχουσα διεθνή γαστρονομική σκηνή στην κουζίνα, κουζίνα, τοπικά προϊόντα, τις παραδόσεις και την τεχνογνωσία στη μετατροπή των πιάτων που αναγνωρίζονται ως άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς? Αυτό έχει δημιουργήσει μια σημαντική και αυξανόμενη ζήτηση για τη δημιουργική, δυναμική και δεσμευτεί σε θέση να ακολουθήσει το δρόμο σε συνεχή μετασχηματισμό και την καινοτομία μαγειρική επαγγελματίες. Με δεδομένο αυτό το παράδειγμα, το Institut Paul Bocuse Ισπανία ένα νέο Master στη Διοίκηση και την Καινοτομία στην εμπειρία Γαστρονομία χέρι και τις γνώσεις ενός από τους πιο σημαντικούς και ισχυρούς σεφ στον κόσμο, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Nouvelle Cuisine, αλλά σε ένα καινοτόμες και δημιουργικές, όπως είναι η πόλη της Βαρκελώνης γαστρονομικές περιβάλλον. Το Master έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσέγγισης, όπου γαστρονομία δεν είναι μόνο νοείται ως το πιάτο και με αυτό τον μετασχηματισμό των αγροτικών προϊόντων διατροφής, αλλά, αντιθέτως, απαιτεί μια ολοκληρωμένη άποψη τόσο στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής, καθώς και η αποκατάσταση όπου είναι βυθισμένο. Ο κύριος στόχος του Master είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέση να οδηγήσει, να δημιουργήσει και να προτείνει νέες επιλογές που συνδέονται με τη γαστρονομία σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, αλλά, με τη σειρά του, την ανησυχία του για τις θεμελιώδεις πτυχές των τροφίμων, όπως η βιωσιμότητα, μαγειρικές παραδόσεις, και συνολικά, η ταυτότητα των τροφίμων των περιφερειών. Για το σκοπό αυτό, ο Δάσκαλος προσφέρει εκτεταμένη εκπαίδευση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και ταυτόχρονα ευέλικτο εξυπηρετούν τις τρέχουσες τάσεις που σχετίζονται με τη γαστρονομία, όπως η αργή κουζίνα, μεσογειακή διατροφή, πρώτες vegan μαγείρεμα ή κουζίνα. Το... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση φιλοξενίας

Up Level School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 μήνας October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Hospitality Διοίκηση Up επίπεδο είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με εγγυημένη πρακτική άσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Το Master in Hospitality Διοίκηση Up επίπεδο είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με εγγυημένη πρακτική άσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία. Θα γίνουν διευθυντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, θέρετρα, χώρους συνεδρίων και οργάνωση εκδηλώσεων, ή την πρόσβαση σε διευθυντικές θέσεις στα ακόλουθα τμήματα του ξενοδοχείου στην πραγματικότητα: λειτουργίες Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Ανθρώπινο Δυναμικό οικονομικές Γιατί να επιλέξετε το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας; Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών της αριστείας: ένα καινοτόμο φόρμουλα για μια επαγγελματική αξία. Ένας από τους κύριους στόχους είναι να παρέχει στους μελλοντικούς φιλοξενία Διευθυντής όλων των θεωρητικών και πρακτικών πάνω απ 'όλα, να εισέλθουν με ανώτερη τεχνογνωσία στον συναρπαστικό κόσμο των ξενοδοχείων και να κάνει μια τέχνη του επαγγέλματός τους, ένα από τα πιο περιζήτητα από την αγορά . τα Μαθήματα Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Συναντήσεις και Συνέδρια Ανθρώπινο Δυναμικό οικονομικές GDS Front Office Τρόφιμα και Ποτά οικοκυρική ευκαιρίες σταδιοδρομίας Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης στην φιλοξενία και το ξενοδοχείο πραγματικότητα. Εδώ είναι μερικές πιθανές θέσεις εργασίας που θα ανοίξει μετά την παρουσία του πλοιάρχου: Διευθυντικές θέσεις σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου Υπεύθυνος φιλοξενίας Διαχείριση των εσόδων Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Υπεύθυνος καθαριότητας Εμπρός Διευθυντής Γραφείου Διευθυντής Συναντήσεις και Συνέδρια Ανθρώπινου Δυναμικού για ξενοδοχεία Τρόφιμα & Ποτά Διευθυντής Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing [-]

πλοίαρχος στην κουζίνα, τον πολιτισμό και την οινολογία των ιταλικών περιφερειών

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2017 Ιταλία Ιταλία σε απευθείας σύνδεση

Το Master στην ιταλική κουζίνα και Οινολογία, διάρκειας 180 ημερών, χωρίζεται σε δύο στάδια: το πρώτο αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στην έδρα ICIF, που πλαισιώνεται από επισκέψεις σε επιχειρήσεις? η δεύτερη εφαρμογή με ένα οικοτροφείο (προαιρετικό, δεν περιλαμβάνεται στα δίδακτρα) σε επιλεγμένα εστιατόρια από το σχολείο. [+]

Εννέα εβδομάδες θεωρητικής και πρακτικά μαθήματα και η ευκαιρία για μια περίοδο κατάρτισης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια Ο Master στην ιταλική κουζίνα και Οινολογία, Διαρκή 180 ημέρες, χωρίζεται σε δύο στάδια: το πρώτο αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στην έδρα ICIF, που πλαισιώνεται από επισκέψεις σε επιχειρήσεις? η δεύτερη εφαρμογή με ένα οικοτροφείο (προαιρετικό, δεν περιλαμβάνεται στα δίδακτρα) σε επιλεγμένα εστιατόρια από το σχολείο. Ο Δάσκαλος διδάσκει παραδοσιακή τοπική κουζίνα και σύγχρονη δημιουργική εξέλιξη της, την τεχνική βάση, τα κατάλληλα διακοσμήσεις, την τέχνη της παρουσίασης, καθώς και τα βασικά για τα προϊόντα διατροφής, μπαχαρικά, βότανα, πρώτες ύλες, έως ότου «εμβάθυνση του κρασιού και λαδιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σχολείο όλοι οι μαθητές, χωρισμένοι σε ομάδες και με ένα σύστημα εναλλαγής, που ασχολούνται με την παρασκευή των συστατικών για την εκτέλεση των συνταγών και εμπλέκονται στην πράξη, τόσο όσον αφορά την εξυπηρέτηση των κουζίνας που για ό, τι αίθουσα. Ελάχιστη συμμετοχή 12 - κατ 'ανώτατο όριο 24. Διάρκεια Ζωής Το μάθημα έχει συνολική διάρκεια 6 μηνών: 9 εβδομάδων θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στο Ινστιτούτο 15 εβδομάδες πρακτικής κατάρτισης (προαιρετικά) σε επιλεγμένα εστιατόρια από την ICIF. Μπορούν να εγγραφούν για το μάθημα Αποφοίτησε από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ξενοδοχείου Επαγγελματίες του τομέα της Ιταλίας και του εξωτερικού φαγητό και το κρασί η βιομηχανία με τουλάχιστον τρία χρόνια σε τεκμηριωμένη πραγματικής υπηρεσίας στο τουριστικό ξενοδοχείο δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο Θέματα των μαθήματα μαγειρικής μαγείρεμα Γενικές γνώσεις και την τεχνική ορολογία. Το παραδοσιακό, περιφερειακό και σύγχρονη δημιουργική Η κουζίνα των Περιφερειών... [-]

Master στο Διεθνές Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ιταλία Τουρίνο Γαλλία Paris Γερμανία Berlin +4 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών στις καλύτερες διεθνείς εταιρείες [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Σπουδές στο Τορίνο και το Παρίσι πανεπιστημιουπόλεις. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθηγητής Francesco Rattalino Στόχοι του προγράμματος Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα 1-έτος 2 χωρών, με πλήρες ωράριο Εξειδικευμένες Master πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές με στόχο για μια εξαιρετική καριέρα στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών με τις καλύτερες διεθνείς εταιρείες (π.χ. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Η Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) ως διευθυντές, στελέχη και επιχειρηματίες. Ευκαιρίες καριέρας αφιερωμένο μας Υπηρεσία Σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δυνατότητές σας χάρη στην προπόνηση συνεδρίες και δραστηριότητες δικτύωσης με τις δύο εταιρείες και τους αποφοίτους. Μπαίνοντας ESCP Europe σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα παγκόσμιο δίκτυο. Μερικά παραδείγματα για το τι θα μπορούσε να είναι το μέλλον της επαγγελματικής σας ρόλο: Επιχειρηματική σταδιοδρομία σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή Start-Ups Διευθυντής Προϊόντων, Brand Manager, Διευθυντής Εξαγωγών / εισαγωγών, Supply Chain Διευθυντής, Διευθυντής Επικοινωνίας, Διευθυντής Marketing, των προϊόντων και Business Developer, διευθυντής περιοχής στα Τρόφιμα & Ποτά Εταιρίες όπως η Ferrero, Lavazza, η Barilla ... Διδακτέα ύλη Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα τέλειο συνδυασμό των τεχνικών γνώσεων και πρακτικών δραστηριοτήτων: περισσότερες από 20 ημέρες από τις επισκέψεις της εταιρείας, έργο παροχής συμβουλών μία εταιρεία, γευσιγνωσίας, η ομάδα λειτουργεί και ευκαιρίες δικτύωσης με το F & B managers, αποφοίτων που εργάζονται στον τομέα και εμπειρογνώμονες. Μερικά από τα σημαντικότερα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω,... [-]

πλοίαρχος του φιλοσοφία (μελέτες διατροφής)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από Το Master of Philosophy (Μελέτες τροφίμων) έχει ως στόχο να καλλωπίσει πτυχιούχων σε επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που είναι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων Σπουδών. Για να επιτευχθεί αυτό, Τέιλορ του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Τουλούζης Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τις δεξιότητες της έρευνας, την ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία των τροφίμων, την κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών των τροφίμων, τις τάσεις των τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικο-πολιτικά θέματα σχετικά με τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. Πλεονέκτημα του προγράμματος Το μόνο Μαλαισίας πανεπιστήμιο με ένα «πρόεδρος της Μελετών για τα τρόφιμα: Τρόφιμα, Πολιτισμοί και Υγεία» - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Ο ίδιος διατηρεί μια έμφαση σε μελέτες τροφίμων, συμβάλλει στη ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε φοιτητές και μέλη ΔΕΠ. Μια γαλλική κοινωνικο-ανθρωπολόγος, καθηγητής Dr. Poulain έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των μελετών των τροφίμων και της εκπαίδευσης φιλοξενία τόσο ακαδημαϊκή και διεθνή ζωή. Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία, κεφάλαια και άρθρα του βιβλίου, καθώς και ενεργά παραδοθεί ομιλία και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία των τροφίμων, της κληρονομιάς των τροφίμων και τουριστικών πρακτικών. Το μόνο πρόγραμμα Μελέτες τροφίμων να προσφέρουν Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πεδίο Έρευνας (GRP), η οποία παρέχει την ευκαιρία για τη διεξαγωγή επιτόπιας έρευνας στο εξωτερικό. Οι μαθητές έχουν την συναρπαστική ευκαιρία για τη διεξαγωγή ερευνητικών εργασιών για τη διατριβή τους στο εξωτερικό, αν επικεντρώνεται σε ένα θέμα που σχετίζονται... [-]

Μεταπτυχιακό στη διοίκηση ξενοδοχείων και εστιατορίων - πλήρους απασχόλησης

OSTELEA | Distancia
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και στελέχη που οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση, Η οποία στοχεύει να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων μέσα σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο και δυναμικό τομέα, δεν αποτρέπουν ο αντίκτυπος των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει το Master: δεξιότητες διαχείρισης Σειρά συναντήσεων με τους διευθυντές των ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης, καθώς και διεθνή τουρισμό συμβούλους. Διαχείριση Εμπειρία: Οι μαθητές να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα έργα, «Soft Skills». Μέθοδος υπόθεση: Η μέθοδος υπόθεση επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν συστηματικά την απόφασή τους - διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα από τη συζήτηση των υποθέσεων των τουριστικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος επιτρέπει να αναπτύξουν άλλες δεξιότητες όπως η δημιουργικότητα, αναλυτικές ικανότητες σκέψης, προφορική και γραπτή επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες. Μερικές από τις περιπτώσεις που εργάστηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος αυτού ήταν το El Bulli και Ryanair. Ειδική έμφαση στη διαχείριση των εσόδων, διδάσκονται μέσα από ένα παιχνίδι επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο πεδίο του μάρκετινγκ ξενοδοχείο είναι ευρέως ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό μέσω ενός εφαρμοστεί μέσω ενός οράματος επιχειρηματικό παιχνίδι. Μηνιαία συνέδρια με τους διευθυντές των διαφόρων τμημάτων ή διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών που εκπροσωπούν τον κλάδο. Πρόγραμμα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων διαχείρισης: Τουρισμός Δεξιότητες Πρόγραμμα Ανάπτυξης (TSDP). οικιστικών Ο φοιτητής θα είναι σε θέση να κάνει ένα Διεθνές Κατοικίες Τουρισμού Saxion (Ολλανδία), ή Cross-Cultural Marketing στο... [-]

Γκουρμέ σύντομα μαθήματα

Le Cordon Bleu Ottawa
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Ανοικτή Εγγραφή Καναδάς Οττάβα

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Le Cordon Bleu επέτρεψε στους επίδοξους μαγειρικούς επαγγελματίες να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους στην πραγματικότητα. Παρόλο που πολλοί μαθητές του Le Cordon Bleu έχουν ήδη μερικούς [+]

Γρήγορα μαθήματα γκουρμέ

 

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Le Cordon Bleu επέτρεψε στους επίδοξους μαγειρικούς επαγγελματίες να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους στην πραγματικότητα. Αν και πολλοί μαθητές του Le Cordon Bleu έχουν ήδη κάποια μαγειρική εμπειρία, ένας μεγάλος αριθμός προέρχεται από διάφορους ακαδημαϊκούς κλάδους και επαγγελματικό υπόβαθρο . Μερικοί ψάχνουν να ξεκινήσουν μια νέα σταδιοδρομία και άλλοι προσπαθούν να συνδυάσουν τα ενδιαφέροντά τους ή να προχωρήσουν στην τρέχουσα κατοχή τους. Οι φοιτητές μας αγωνίζονται για επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε μια ευρεία γκάμα τομέων, όπως κουζίνες εστιατορίων, τροφοδοσία, διαχείριση εστιατορίων και ξενοδοχείων, δημοσιογραφία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες τροφίμων, styling τροφίμων και εκπαίδευση.... [-]


Master Of Professional και διαφημιστική φωτογραφία. εξειδίκευση των προϊόντων και της γαστρονομίας

Seeway - Barcelona
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Professional και Διαφημιστική Φωτογραφία σε εξειδίκευσή της στις αγορές προϊόντων και Γαστρονομία είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στη σύντηξη του πλούτου και γαστρονομική φήμη της χώρας μας και την κάλυψη από τα ΜΜΕ και τα γραφικά της επικοινωνίας αυτής της τάσης. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ο Master στην Επαγγελματική Φωτογραφία και Διαφήμιση στην εξειδίκευση της στο Προϊόν και το πρόγραμμα Γαστρονομία είναι πρωτοπόρος στη σύντηξη του πλούτου και γαστρονομική φήμη της χώρας μας και την κάλυψη από τα ΜΜΕ και τα γραφικά της επικοινωνίας αυτής της τάσης. Η ουσία αυτού του προγράμματος πηγαίνει πέρα ​​από το δικό του χώρο των γυρισμάτων και να αντιμετωπίζει τις δικές τους κλάδους του επαγγέλματος, από το styling προς την κατεύθυνση της τέχνης, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. άξονά του είναι η εξειδίκευση των προϊόντων και γαστρονομίας και διασταυρώνονται με την κατεύθυνση τέχνης που διατηρεί και ενισχύει την προσωπικότητα του συγγραφέα. Μια καινοτόμος πρόταση με στόχο την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει συνέργειες μεταξύ αναπτυσσόμενους τομείς, με στόχο την ανάπτυξη έργων από τη σύλληψη Πλήρης εμπορική ή επαγγελματική ποιότητα και μια ισχυρή συγγραφέας σφραγίδα. περίληψη Αξιολόγηση: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Συντελεστές: 40 π.μ. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:30 έως τις 21: 30h Λειτουργία: Βαρκελώνη Εξάμηνο: Οκτώβριος έως τον Ιούνιο. παρατηρήσεις: διδασκαλία στην τάξη. 100% πρακτική καθοδήγηση. Μικρές ομάδες. Στόχοι Ο εκπαιδευτικός στόχος του Master είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες ως κορυφαίους επαγγελματίες με πρωτοβουλία και το στυλ, προσφέροντας τη γνώση τομέα, εργαλεία, διαδικασίες και μεθοδολογίες σε τεχνικά, αισθητικά και διαχειριστικών, ευνοώντας πάντα στο έπακρο την επέκταση των δικών τους κλίσεις και δεξιότητες. Θα είναι σε θέση να ελέγχουν την όλη διαδικασία της δημιουργίας και της παραγωγής και μπορείτε να postularte ως συγγραφέας και δημιουργός... [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής. Η διδασκαλία του πλοιάρχου πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός από μαθήματα, εργαστήρια και διαλέξεις με τους επαγγελματίες του τομέα γεωργικών ειδών διατροφής και του σχεδιασμού: επιχειρηματίες, διευθυντές, δημοσιογράφους, κριτικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σεφ. Οι μαθητές θα επισκεφθεί επίσης τις επιχειρήσεις του κλάδου, καταστήματα έννοια (concept stores), εμπορικές εκθέσεις και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, παρέχεται ένα οικοτροφείο 3 μηνών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς ή ιδρύματα του τομέα των τροφίμων. ΕΙΣΟΔΟΣ Το Master είναι των Ιταλών και ξένων πτυχιούχων στους τομείς της ακριβείς, ανθρώπινα, επιστημονικά και καλλιτεχνικά. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας διαδικασίας επιλογής η οποία αξιολογεί το βιογραφικό του... [-]

Μεταπτυχιακό την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων

Universidad de La Laguna
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ισπανία Santa Cruz de Tenerife

Το Master in Ποιότητας Ασφάλειας και Τροφίμων έχει ως στόχους τους πτυχιούχους πανεπιστημίου του τρένου στην υγεία επιστήμες και την επιστήμη, τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με την εθνική και υπερεθνική νομοθεσία, που τους επιτρέπει να σχεδιάσουν αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να πιστοποιήσουν τις τεχνικές και τις διαδικασίες για την bromatológico, θρεπτικές, τοξικολογικές και βιολογικό έλεγχο των τροφίμων, ως τελικό προϊόν, και τη διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Ο Master στην Ποιότητα Ασφάλεια και Τροφίμων έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους πτυχιούχους πανεπιστημίου στους τομείς της υγείας και της επιστήμης, τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με το εθνικό και υπερεθνικό δίκαιο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να πιστοποιήσουν τις τεχνικές και τις διαδικασίες για bromatológico, θρεπτικές, τοξικολογικές και βιολογικών τροφίμων, ως τελικό προϊόν, και η διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής έλεγχο. Αυτός ο βαθμός ενσωματώνει ΔΕΠ των οποίων τη διδασκαλία και την ερευνητική δραστηριότητα σχετίζεται με διαφορετικούς τομείς της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων. Έχει επίσης τη συνεργασία των επαγγελματιών από τη διοίκηση για την υγεία των Καναρίων Νήσων, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού τομέα με αρμοδιότητες για την επιθεώρηση και τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων. Συμφωνίες συνεργασίας με διάφορους δημόσιους φορείς και τις επιχειρήσεις τροφίμων επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι τις διαδικασίες, τους κανόνες και τις τεχνικές που συζητούνται στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης και να συμπληρώσει την εκπαίδευσή τους. Το προφίλ του εισοδήματος. Προτεραιότητα θα δοθεί στους αποφοίτους μαθητές στο εισόδημα Επιστήμη και Επιστημών Υγείας. Οι απόφοιτοι στον τομέα της υγείας επιστήμες και τις επιστήμες, όπως οι φαρμακοποιοί, κτηνίατροι, αποφοίτων στον τομέα της επιστήμης και τεχνολογίας των τροφίμων (CTA), οι γιατροί, χημικοί, βιολόγοι, κλπ Πτυχιούχος προφίλ. ειδικός σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων. Στόχοι Η γνώση και η κατανόηση που παρέχουν μια βάση ή ευκαιρία για πρωτοτυπία στην ανάπτυξη... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση των τροφίμων & οίνου (Roma) - διαδρομή στα ιταλικά

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2017 Ιταλία Ρώμη

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. [+]

Οι πλοίαρχοι των Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τα νέα προφίλ τεχνική εργασία και τα διευθυντικά στελέχη φαγητό και κρασί με μια λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών της βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. ΔΟΜΗ Το Master Food & Wine Διαχείρισης πλήρους απασχόλησης, περιορισμένο αριθμό και την υποχρεωτική φοίτηση, έχει διάρκεια 11 μηνών: 5 μηνών με πλήρη απασχόληση εκπαίδευση στην τάξη Έξι μήνες πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις του κρασιού και της βιομηχανίας τροφίμων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το πρόγραμμα τάξη χωρίζεται στα ακόλουθα κύρια σημεία: Βασικές αρχές της διαχείρισης: στοιχεία της οικονομίας και των επιχειρήσεων διαχείρισης βασικές αρχές της διατροφής και της διαιτολογίας Το σύστημα φαγητό και το κρασί και των γεωργικών ειδών διατροφής διαχείριση των Οικονομικών και της εταιρείας τροφίμων Μάρκετινγκ, την επικοινωνία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων και του κρασιού στρατηγικές διεθνοποίησης. Επικεντρώνονται στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τεχνικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων δικαίωμα των τροφίμων και της διαχείρισης κινδύνων Η έναρξη της εκκίνησης στο φαγητό και το κρασί. Θα υπάρξει μια σειρά από εργασίες του έργου σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου, τόσο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων - με διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές πωλήσεων και οι διαχειριστές των προϊόντων - τόσο σε θέματα εξαγωγών και διεθνοποίησης. Ορισμένες εταιρείες που έχει συνεργαστεί με τον Κύριο: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila και Molinari. Κατά τη διάρκεια των μηνών των συμμετεχόντων στην τάξη διεξάγει επίσης ξεναγήσεις από τις εταιρείες και τις εγκαταστάσεις βιομηχανίας τροφίμων και κρασιού. Ορισμένες εταιρείες επισκέφθηκε... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εμπειρία του έργου του σχεδιασμού των τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2018 Ιταλία Ρώμη

Το μάθημα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σχεδιαστές που έχουν τις ικανότητες κρίσιμη σχεδιασμού να είναι σε θέση να διαχειριστεί ανεξάρτητα τις επαγγελματικές και διευθυντικές σχέσεις, την ανάπτυξη την τάση για καθοριστικός παράγοντας της καινοτομίας στον καθορισμό διαφορετικών οραμάτων των συστημάτων στα οποία δρούμε. Όντας η φιγούρα του σχεδιαστή σε συνεχή εξέλιξη, ο σχεδιαστής των τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν τη γνώση που θα τον την ευελιξία να ασχοληθεί με διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού, αλλά συνεχόμενα, στην οποία να εφαρμόσουν τις δεξιότητές του σχεδιασμού τους επιτρέπουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των χρηστών στον ορισμό μονοπάτια ανάγκες και τις προσδοκίες. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ Σε ποιους απευθύνεται: Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της ακαδημαϊκής μελέτης του πρώτου επιπέδου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σε τομείς που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, να σχεδιάσει, να εσωτερικό σχεδιασμό, οπτική επικοινωνία, την Επιστήμη Τροφίμων ή άλλων συναφών κλάδων απευθύνεται στην πορεία. Θα επαληθεύσει την ικανότητα να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα τόσο κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εκτελεστική εξουσία. Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει τους φοιτητές σε πρακτική έρευνα και το σχεδιασμό. Το Master παρέχει προσομοιώσεις και συγκεκριμένα έργα, σε συνεργασία με φορείς και ιδιωτικές εταιρείες, όπου για να εφαρμόσουν τις θεωρητικές αρχές, τις τεχνικές, τα εργαλεία και μεθοδολογίες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το πρόγραμμα Master είναι δομημένη για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, την προετοιμασία τους επαγγελματίες σε θέση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει την καινοτομία, να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές και στρατηγικές προκλήσεις των επόμενων ετών σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο. Το φαγητό δεν είναι μόνο μια πρωταρχική ανάγκη, αλλά μια εμπειρία των αισθήσεων. Εμπειρία που πρέπει να δει σε όλες τις πτυχές της, από τη χρήση των πρώτων υλών για τον ορισμό των προτύπων κατανάλωσης. Η αδιάκοπη ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και στρατηγικών αναγκών των επιχειρήσεων απαιτούν την ικανότητα να επικοινωνεί ο σχεδιαστής, ανάλογα με την περίπτωση, με εμπειρογνώμονες από την εμπορία και την τεχνική περιοχή με τους μηχανικούς, με τους συμβούλους εταιρική εικόνα και με το ' γραφικών δημιουργική συσκευή, με τους σχεδιαστές της... [-]

Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Γεωργία Τιφλίδα

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σύστημα ECTS, 1 πίστωση ισούται με 27 ώρες, που σημαίνει επαφή, καθώς και ανεξάρτητες ώρες εργασίας. Η κατανομή των πιστώσεων αντιπροσωπεύεται στο πρόγραμμα σπουδών. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 έτη (4 εξάμηνα) και καλύπτει 120 μονάδες (ECTS). Βασικά μαθήματα-75 μονάδες, τα οποία έχουν προγραμματιστεί ως εξής: υποχρεωτικά μαθήματα εξειδίκευσης 58 μονάδες, Μαθήματα επιλογής 5 μαθημάτων. Πρακτική-12 μονάδες και ερευνητική συνιστώσα- 45 μονάδες. Οι πρακτικές θα διεξαχθούν σε αμπελώνα, παιδικό κήπο και στο εργοστάσιο κρασιών. Η διεργασία εκμάθησης πρώτου έτους (δύο εξάμηνα 21-21 εβδομάδων) προγραμματίζεται ως εξής: δύο εβδομάδες, ιδιαίτερα την εβδομάδα... [-]

μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2017 Ισπανία Καστεγιόν

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας. Μαθητής, ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Έχουμε τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του προϊόντος, τεχνικές αιχμής καινοτομία και τις τάσεις στην κουζίνα. Μπορείτε να μάθετε μαζί με πολλούς από τους διεθνείς σεφ αναφοράς είναι μέρος του Culinary Team μας. άκρως εξειδικευμένους επαγγελματίες που κάνουν το διδακτικό προσωπικό μας, ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά μας. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ... καλύτερη εγγύηση μας Μάθετε από τους καλύτερους ειδικούς του προϊόντος και επαγγελματίες σε τομείς όπως η αντίθεση μαγειρική διαχείριση ή R & D + i εφαρμόζεται γαστρονομία. Η γνώση και η εμπειρία στη διάθεσή σας. Απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας πρωτοποριακή μεθοδολογία μας και η άμεση επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες προετοιμάσει για να αναλάβει την πρόκληση να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κλάδου. άκρως εξειδικευμένους επαγγελματίες που κάνουν το διδακτικό προσωπικό μας, ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά μας. Γιατί να μελετήσει αυτό το βαθμό; 1. Θα καταλάβετε τα βασικά της κλασσικής κουζίνας και μελέτη σε βάθος το προϊόν και τα χαρακτηριστικά της να επωφεληθούν πλήρως. 2. Θα ελέγξουν τις πλέον καινοτόμες τεχνικές και να αναπτύξουν το δημιουργικό δυναμικό σας? θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε... [-]