Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 37 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό σε Εφαρμογή Σχεδιασμού Τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια πορεία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή, την επικοινωνία και την καρποφορία των τροφίμων. Χάρη στις αποκτηθείσες κρίσιμες ικανότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν διαχειριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πεδίου. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Τροφίμων

Rome Business School
Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος March 2019 Ιταλία Rome Italy Online +2 περισσότερα

Η Rome Business School

[+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: Τρόφιμα, Οίνος και Τουρισμός

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές. Το μάθημα, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία και τη Βαρκελώνη, παρέχει εγκάρσιες δεξιότητες στον σχεδιασμό υπηρεσιών που εφαρμόζονται στη φιλοξενία και στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα στη Βαρκελώνη και την κάθετη εξερεύνηση του κλάδου του κρασιού στη Φλωρεντία. Η Catalunya και η Τοσκάνη δημιούργησαν τις στρατηγικές επωνυμίας τους στην αξία της εδαφικότητας ως κλειδί για τον παγκόσμιο διακριτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτό το Master, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης σήματος και διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν με επιτυχία δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]


Master of Science (MSc) στη Διεθνή Διαχείριση Οίνου

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Χονγκ Κονγκ Kowloon

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα αναπτύσσει τους ηγέτες της βιομηχανίας, τους εκπαιδευτικούς και τους ερευνητές και τους ενθαρρύνει να κατανοήσουν βαθιά τις τελευταίες τάσεις στην επιχείρηση κρασιού, απομυζίζοντας τις πολυπλοκότητες της και τοποθετώντας τις σε ισχυρή θέση για να οδηγήσουν τη βιομηχανία στο μέλλον. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τους Κινέζους κρασιά της ηπειρωτικής Κίνας και να αποκτήσουν γνώσεις σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυνητικά επικερδείς αγορές κρασιού στον κόσμο. [+]

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Βαρκελώνη)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2019 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Milan

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2019 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και αποκατάσταση ξενοδοχείων

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 7 μήνες April 2019 Ισπανία Barcelona Madrid +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση , το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών.... [-]


Μάστερ Φιλοσοφίας (Μελέτες Τροφίμων)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες July 2019 Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελευταία δεκαετία αύξησαν την κατανάλωση τροφίμων σε εκρηκτικό ποσοστό. Σύμφωνα με τον Cushman Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.Το πλεονέκτημα του Taylor Food StudiesΤο μόνο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με την «Κατεύθυνση των Μελετών Τροφίμων: Τρόφιμα, Καλλιέργειες και Υγεία» - Καθηγητής Δρ Jean Pierre Poulain. Διατηρεί έμφαση στις μελέτες τροφίμων, συμβάλλει σε ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε μαθητές και μέλη ΔΕΠ. Ένας γάλλος κοινωνικο-ανθρωπολόγος, Καθηγητής Dr. Poulain, έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της μελέτης τροφίμων και της φιλοξενίας τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στη διεθνή ζωή. Έχει εκδώσει πολυάριθμα βιβλία, κεφάλαια και άρθρα βιβλίων, καθώς επίσης παρουσιάζει ενεργά παρουσιάσεις βασικών και συνεδρίων ανά τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία τροφίμων, η κληρονομιά τροφίμων και οι τουριστικές πρακτικές.Το μόνο πρόγραμμα για τις μελέτες τροφίμων που προσφέρει... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Τροφίμων

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2019 Ιταλία Turin Γαλλία Paris +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F

Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, πολλαπλά σενάρια θα είναι ανοιχτά σε μια πολυεθνική εταιρεία ή σε μια επιχείρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ένα ξεκίνημα ή σε μια ενοποιημένη επιχείρηση στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

Καινοτόμες και επιχειρησιακές

Αυτό το MSc σας προσφέρει όλα τα στοιχεία ενός υψηλού επιπέδου Master πρόγραμμα με μια καινοτόμο προσέγγιση που προσφέρει την εμπειρία από πρώτο χέρι με περισσότερες από 20 ημέρες επισκέψεις της εταιρείας, συναντήσεις με κορυφαία στελέχη από το Food... [-]


Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2019 Ισπανία Barcelona

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης - σε απευθείας σύνδεση

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2019 Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]


Μάστερ στη διατροφή και μαγειρική τέχνη

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 - 20 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Zürich +1 περισσότερα

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες (Food Service Management). [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]