Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 39 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Online Μάστερ στη διαχείριση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Ρώμη

Η Rome Business School [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση April 2018 Ισπανία Βαρκελώνη Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γεωργία Τιφλίδα

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]

Μάστερ Φιλοσοφίας (Μελέτες Τροφίμων)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες July 2018 Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελευταία δεκαετία αύξησαν την κατανάλωση τροφίμων σε εκρηκτικό ποσοστό. Σύμφωνα με τον Cushman Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.Το πλεονέκτημα του Taylor Food StudiesΤο μόνο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με την «Κατεύθυνση των Μελετών Τροφίμων: Τρόφιμα, Καλλιέργειες και Υγεία» - Καθηγητής Δρ Jean Pierre Poulain. Διατηρεί έμφαση στις μελέτες τροφίμων, συμβάλλει σε ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε μαθητές και μέλη ΔΕΠ. Ένας γάλλος κοινωνικο-ανθρωπολόγος, Καθηγητής Dr. Poulain, έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της μελέτης τροφίμων και της φιλοξενίας τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στη διεθνή ζωή. Έχει εκδώσει πολυάριθμα βιβλία, κεφάλαια και άρθρα βιβλίων, καθώς επίσης παρουσιάζει ενεργά παρουσιάσεις βασικών και συνεδρίων ανά τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία τροφίμων, η κληρονομιά τροφίμων και οι τουριστικές πρακτικές.Το μόνο πρόγραμμα για τις μελέτες τροφίμων που προσφέρει... [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Ισπανία απευθείας σύνδεση

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εμπειρία του έργου του σχεδιασμού των τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ιταλία Ρώμη

Το μάθημα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σχεδιαστές που έχουν τις ικανότητες κρίσιμη σχεδιασμού να είναι σε θέση να διαχειριστεί ανεξάρτητα τις επαγγελματικές και διευθυντικές σχέσεις, την ανάπτυξη την τάση για καθοριστικός παράγοντας της καινοτομίας στον καθορισμό διαφορετικών οραμάτων των συστημάτων στα οποία δρούμε. Όντας η φιγούρα του σχεδιαστή σε συνεχή εξέλιξη, ο σχεδιαστής των τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν τη γνώση που θα τον την ευελιξία να ασχοληθεί με διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού, αλλά συνεχόμενα, στην οποία να εφαρμόσουν τις δεξιότητές του σχεδιασμού τους επιτρέπουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των χρηστών στον ορισμό μονοπάτια ανάγκες και τις προσδοκίες. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ

Σε ποιους απευθύνεται:

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της ακαδημαϊκής μελέτης του πρώτου επιπέδου, διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σε τομείς που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, να σχεδιάσει, να εσωτερικό σχεδιασμό, οπτική επικοινωνία, την Επιστήμη Τροφίμων ή άλλων συναφών κλάδων απευθύνεται στην πορεία. Θα επαληθεύσει την ικανότητα να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα τόσο κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εκτελεστική εξουσία.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Καστεγιόν

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Φλωρεντία

[+]

Οι συμμετέχοντες κερδίζουν εμπειρίες στους τομείς της μάρκας και της διαχείρισης για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διαγωνισμών.

Βαρκελώνη

[-]

Μάστερ στη διατροφή και μαγειρική τέχνη

ABMS Open University Of Switzerland
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 - 20 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Ζυρίχη +1 περισσότερα

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες (Food Service Management). [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]


MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2018 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της βιομηχανίας τροφίμων (Πάρμα) - διαδρομή στα ιταλικά

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master Τροφίμων Διαχείρισης Βιομηχανίας είναι μια διεπιστημονική και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να μεταφέρει διαχειριστικές, οικονομικές ικανότητες, διαχειριστικές και επικοινωνίας που απαιτούνται σήμερα για να λειτουργήσει μέσα στις εταιρίες, συλλόγους και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και μεταποίησης γεωργικών προϊόντων -Τρόφιμα. [+]

Το Master Τροφίμων Διαχείρισης Βιομηχανίας είναι μια διεπιστημονική και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να μεταφέρει διαχειριστικές, οικονομικές ικανότητες, διαχειριστικές και επικοινωνίας που απαιτούνται σήμερα για να λειτουργήσει μέσα στις εταιρίες, συλλόγους και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και μεταποίησης γεωργικών προϊόντων -Τρόφιμα.... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες June 2018 Ιταλία Τουρίνο

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School Of Management In Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2019 Περού Είδος φασιολού

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. ... [-]