Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 33 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

33 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Rome Business School

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα ... [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα

Η ιταλική βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναπτύσσεται τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Τα ιταλικά προϊόντα αποτελούν μια φράση για ένα επίπεδο ποιότητας που αναγνωρίζεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο τόσο από πλευράς πρώτων υλών όσο και από γεωγραφική προέλευση.... [-]

Ιταλία Rome Italy Online
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAST Alimenti

Πολύ ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη, αυτό το μάθημα Master in Italian Cuisine and Pastry είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 8 εβδομάδων που παρέχει περίπου 300 ώρες εκπαίδευσ ... [+]

Πολύ ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη, αυτό το μάθημα Master in Italian Cuisine and Pastry είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 8 εβδομάδων που παρέχει περίπου 300 ώρες εκπαίδευσης. εξ ολοκλήρου πρακτικό και λειτουργικό, κάθε συμμετέχων θα είναι σε θέση να γνωρίσει πολλά μυστικά πίσω από την προετοιμασία τυπικών ιταλικών μαθημάτων, καθώς και με τα πιο γνωστά ιταλικά αρτοσκευάσματα.

Τα δυνατά μας μαθήματαΚύριοι καθηγητές πιστοποιημένοι από την CAST AlimentiΜεμονωμένοι σταθμοί εργασίας πολλών χρήσεωνΕκπαιδευτικά εργαστήρια πολλαπλών χρήσεων με τον πιο προηγμένο εξοπλισμόΓλωσσική βοήθεια κατά τη διάρκεια του μαθήματοςΑυθεντικά ιταλικά υλικά για να μάθουν πραγματική ιταλική κουζίναAll inclusive: γεύματα, διαλείμματα καφέ και διαμονή σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔιδακτικά ταξίδια πεδίου για να ανακαλύψετε ιταλικό τοπίο και προϊόνταΔιάρκεια... [-]
Ιταλία Brescia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξ ... [+]

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση.... [-]

Χονγκ Κονγκ Kowloon
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Scuola Politecnica di Design SPD

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξ ... [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]

Ιταλία Milan
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Taylor’s University

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτ ... [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελ... [-]
Μαλαισία Subang Jaya
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 30 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESCP Europe Business School

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Για μια επιτυχημένη καριέρα στο Τροφίμων

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F

Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, πολλαπλά σενάρια θα είναι ανοιχτά σε μια πολυεθνική εταιρεία ή σε μια επιχείρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ένα ξεκίνημα ή σε μια ενοποιημένη επιχείρηση στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

Καινοτόμες και επιχειρησιακές... [-]
Ιταλία Turin Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά ... [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
North-Caucasus Federal University

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από κοινού με ξένους εταίρους βάσει της ευρωπαϊκής και ρωσικής νομοθεσίας στον τομέα της υγιεινής και της βιομηχανικής ασφάλειας. Οι επαγγελματικ ... [+]

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από κοινού με ξένους εταίρους βάσει της ευρωπαϊκής και ρωσικής νομοθεσίας στον τομέα της υγιεινής και της βιομηχανικής ασφάλειας. Οι επαγγελματικοί κύκλοι μαθημάτων αναπτύσσονται με βάση τους κανονισμούς του Ομίλου Υγιεινής Μηχανικής και Σχεδιασμού και δημιουργούν γνώσεις, πρακτικές και ερευνητικές εμπειρίες στον σχεδιασμό του εξοπλισμού επεξεργασίας και των διαδικασιών παραγωγής τροφίμων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις υγιεινής σχεδιασμού και εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας .... [-]

Ρωσία Stavropol
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σ ... [+]

Μεταπτυχιακά σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών.

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση , το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Barcelona Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
7 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: ... [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]

Ισπανία Barcelona
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Master of Science στη Μηχανική των Φυτών και των Μηχανημάτων Βιομηχανίας Τροφίμων προορίζεται ως ειδικοί στόχοι: ... [+]

Τύπος: Μάθημα Μάστερ Διάρκεια: 2 χρόνια Κατηγορία: LM-33 - Κατηγορία βαθμών δεύτερου κύκλου στη Μηχανολογία Πιστωτικές μονάδες: 120 Πρόσβαση: Δωρεάν

Το Master of Science στη Μηχανική των Φυτών και των Μηχανημάτων Βιομηχανίας Τροφίμων προορίζεται ως ειδικοί στόχοι:

τη δημιουργία ενός αριθμού με σταθερή προετοιμασία στους τομείς που χαρακτηρίζουν το σχεδιασμό μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων, το σχεδιασμό και τη διαχείριση εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία τροφίμων και τη διαχείριση των διαδικασιών παραγωγής τροφίμων ·η συμπληρωματική έμφαση που δόθηκε στην εμβάθυνση της συσκευασίας και τη βιωσιμότητά της, μοντέλα προσομοίωσης για τη στήριξη του σχεδιασμού και της διαχείρισης εγκαταστάσεων βιομηχανίας τροφίμων και συναφών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.... [-]
Ιταλία Parma
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεί ... [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]

Ιταλία Turin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
OSTELEA - Escuela de Turismo

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχει ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ostelea Morocco

Ο εκτελεστικός Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση του Hotel and Restaurant Διαχείρισης αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις επιχειρησιακές και θεσμικών παραγόντων του τομέα, ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Catering Ξενοδοχείων

Πανεπιστημιακή είσοδος

Τιμή σε ευρώ

Όροι πρόσβασης

προφίλ

Οκτώβριος 2019

8090

Μελέτη αρχείων

Συνέντευξη κίνητρο

BAC 3

παρουσίαση

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο και συνεχώς εξελισσόμενο πλαίσιο, το Master in Hotel Management and Catering στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών και διαχειριστών στην αποτελεσματική διαχείριση εταιρειών στον τομέα της φιλοξενίας ή της διαχείρισης της φιλοξενίας: ξενοδοχεία ή εστιατόρια .... [-]

Μαρόκο Rabat
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Bologna

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστ ... [+]

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστημονική προσέγγιση και διεθνή προοπτική. Το πρόγραμμα βασίζεται στη σχέση μεταξύ διαφορετικών πεδίων γνώσης και πραγματικών καταστάσεων διαχείρισης της ζωής για την ανάπτυξη ενεργητικών φορέων λήψης αποφάσεων και διευθυντικών στελεχών με προηγμένες ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες που είναι ουσιαστικές επιτυχίες σε οργανισμούς που σχετίζονται με τα συστήματα γεωργικών τροφίμων. Οι ειδικές ικανότητες περιλαμβάνουν τη γνώση των γεωργικών προϊόντων διατροφής, της περιβαλλοντικής οικονομίας, της επιχειρηματικής εφοδιαστικής και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, τη διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων, τη διεθνή εμπορία τροφίμων, την οικονομία και την πολιτική τροφίμων και γεωργίας, τη διαχείριση διεθνών σχέσεων και έργων.... [-]

Ιταλία Forli
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά