Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 38 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε είτε να αρχίσει την καριέρα σας ή να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές σας κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να προετοιμαστούν για μια πιο προηγμένη καριέρα και να πηδούν πιο μπροστά από ό, τι αν άρχισε να εργάζεται αμέσως.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται στην προετοιμασία και τη συντήρηση των τροφίμων. Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα που θα τους προετοιμάσουν για να κατανοήσουν τις λειτουργίες σε ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων και εισάγετε μια θέση της ηγεσίας σε μια τέτοια εγκατάσταση. Μαθήματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην πλευρά της πολιτικής των μελετών τροφίμων και ποτών, εάν ο φοιτητής είναι πιο ενδιαφέρεστε να γίνετε ένα τρόφιμο και την ασφάλεια των εργαζομένων ή επιθεωρητής. Το πρόγραμμα σπουδών τροφίμων και ποτών συνήθως δεν περιλαμβάνει μαγειρική τέχνη.

Κερδίζουν ένα Master στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.Κρατώντας ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από τη στιγμή που αρχίζει τη σταδιοδρομία τους.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το κόστος της απόκτησης ενός Master in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών. Θα πρέπει να ερευνήσετε το ειδικό πρόγραμμα και το σχολείο πριν από την εγγραφή για να καταλάβουμε ποια είναι η διδασκαλία θα είναι και ποια άλλα τέλη που θα είναι υπεύθυνη για.

Καριέρα στη διάθεση των αποφοίτων σπουδές τροφίμων και ποτών είναι πολυάριθμα. Ουσιαστικά, είναι σε θέση να εισέρχονται σε κάθε διοικητική θέση στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης ή φιλοξενίας των τροφίμων. Αυτές περιλαμβάνουν φορείς, εστιατόριο ή catering στελέχη, ειδικοί απογραφή, και ο βοηθός διαχειριστές. Είναι επίσης δυνατό να εργαστούν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με το να γίνει ένας ειδικός εξυγίανσης ή επιθεωρητή υγείας.

Πάρτε το επόμενο βήμα προς την καριέρα σας με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα διατροφής και μελέτες ποτών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό σε Εφαρμογή Σχεδιασμού Τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ιταλία Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια πορεία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή, την επικοινωνία και την καρποφορία των τροφίμων. Χάρη στις αποκτηθείσες κρίσιμες ικανότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν διαχειριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πεδίου. [+]

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: Τρόφιμα, Οίνος και Τουρισμός

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές. Το μάθημα, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία και τη Βαρκελώνη, παρέχει εγκάρσιες δεξιότητες στον σχεδιασμό υπηρεσιών που εφαρμόζονται στη φιλοξενία και στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα στη Βαρκελώνη και την κάθετη εξερεύνηση του κλάδου του κρασιού στη Φλωρεντία. Η Catalunya και η Τοσκάνη δημιούργησαν τις στρατηγικές επωνυμίας τους στην αξία της εδαφικότητας ως κλειδί για τον παγκόσμιο διακριτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτό το Master, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης σήματος και διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν με επιτυχία δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]


Master στη διαχείριση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με δεξιότητες που σχετίζονται με την αλυσίδα παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. [+]

Εκπαίδευση της αριστείας έμμισθη πρακτική άσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα επωφελούνται από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Madrid

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


Executive Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων

Ostelea Morocco
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Μαρόκο Rabat

Ο εκτελεστικός Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση του Hotel and Restaurant Διαχείρισης αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις επιχειρησιακές και θεσμικών παραγόντων του τομέα, προκειμένου να δοθεί απάντηση στα προβλήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του κλάδου, αφενός, και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, από την άλλη. [+]

παρουσίαση

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο και εξελίσσεται, το Executive Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας

Η εκπαίδευση αυτή επικεντρώνεται στην διαχείριση και τον έλεγχο των διαρθρωτικών χαρακτηριστικών των μονάδων παραγωγής της εταιρείας, είτε πρόκειται για ένα εθνικό ή διεθνή προοπτική.

Συνθήματα: Η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την ενεργή χρήση των νέων τεχνολογιών.... [-]


Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γεωργία Tbilisi

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]

Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Milan

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2018 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


Μάστερ Φιλοσοφίας (Μελέτες Τροφίμων)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες July 2019 Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελευταία δεκαετία αύξησαν την κατανάλωση τροφίμων σε εκρηκτικό ποσοστό. Σύμφωνα με τον Cushman Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.Το πλεονέκτημα του Taylor Food StudiesΤο μόνο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με την «Κατεύθυνση των Μελετών Τροφίμων: Τρόφιμα, Καλλιέργειες και Υγεία» - Καθηγητής Δρ Jean Pierre Poulain. Διατηρεί έμφαση στις μελέτες τροφίμων, συμβάλλει σε ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε μαθητές και μέλη ΔΕΠ. Ένας γάλλος κοινωνικο-ανθρωπολόγος, Καθηγητής Dr. Poulain, έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της μελέτης τροφίμων και της φιλοξενίας τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στη διεθνή ζωή. Έχει εκδώσει πολυάριθμα βιβλία, κεφάλαια και άρθρα βιβλίων, καθώς επίσης παρουσιάζει ενεργά παρουσιάσεις βασικών και συνεδρίων ανά τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία τροφίμων, η κληρονομιά τροφίμων και οι τουριστικές πρακτικές.Το μόνο πρόγραμμα για τις μελέτες τροφίμων που προσφέρει... [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Barcelona

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης - σε απευθείας σύνδεση

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]


δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Τροφίμων

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Γαλλία Paris

Το Master in IFBM στο ESCP Europe , ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, είναι ένα μονοετές, μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης σε 2 χώρες για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο Τρόφιμα [+]

Το πρώτο Master στο IFBM από την ESCP Europe Business School

Το Master in IFBM στο ESCP Europe , ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, είναι ένα μονοετές, μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης σε 2 χώρες για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο Τρόφιμα

Διδάσκεται στα αγγλικά και πραγματοποιείται στις πανεπιστημιουπόλεις του Τορίνο και του Παρισιού, τα ιδανικά σημεία εκκίνησης για να γνωρίσουν την αριστεία της Ιταλίας και της Γαλλίας, κορυφαία εδάφη στον κόσμο που βρίσκονται στην καρδιά της κουλτούρας και της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων και ποτών.... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]