Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ασία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ασία 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.

Η Ασία είναι ο κόσμος 's μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη ήπειρο, που βρίσκονται κυρίως στις ανατολικές και βόρειες ημισφαίρια. Καλύπτει 8,7% της Γης 's συνολική επιφάνεια και αποτελείται από 30% του εδάφους της.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ασία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πλοίαρχος στην αμπελουργία και την ονοματολογία

Georgian Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Γεωργία Tbilisi

Μετά την αποφοίτησή του, με την αποκτηθείσα γνώση και με τα προσόντα του, το άτομο θα μπορεί να εργάζεται σε ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως οι εταιρείες οινοποιίας, οι εταιρείες καλλιέργειας σταφυλιών, οι αφρώδεις οίνοι και τα αποσταγμένα ποτά, τα εργαστήρια, Που εργάζονται στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας και της ονοματολογίας, το Υπουργείο Γεωργίας και οι συνδεδεμένες με αυτήν υπηρεσίες. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ασία 2019. Στόχοι του προγράμματος Για την προετοιμασία του οινολόγος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, πρακτικά προσανατολισμένη και έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου του οίνου. Να αποκτήσουν τους μαθητές με τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. Να εισαγάγει στους μαθητές τον κόσμο της καλλιέργειας σταφυλιών, της οινοποίησης, της εκτίμησης του κρασιού και των επιχειρήσεων κρασιού. Να διδάξει τις τρέχουσες τεχνικές, να δώσει πληροφορίες για τις σύγχρονες μεθόδους, τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός αμπελώνα και του οινοποιείου. Να εξηγήσει τη σημασία των συγκεκριμένων τεχνικών αμπελουργίας για τη δημιουργία κρασιών με καλή γεύση και άρωμα. Να παρέχει την εμπειρία στους σπουδαστές που αναπτύσσουν σχετικές δεξιότητες στις τρέχουσες πρακτικές για τη συγκομιδή σταφυλιών και την επεξεργασία των σταφυλιών σε κρασί σε εμπορικό αμπελώνα ή / και οινοποιείο. Να γίνουν μαθητές εξοικειωμένοι με κοινές αναλυτικές δεξιότητες, που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο κρασιών. Περιγραφή Προγράμματος ... [-]

Μάστερ Φιλοσοφίας (Μελέτες Τροφίμων)

Taylor’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες July 2019 Μαλαισία Subang Jaya +1 περισσότερα

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα. [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελευταία δεκαετία αύξησαν την κατανάλωση τροφίμων σε εκρηκτικό ποσοστό. Σύμφωνα με τον Cushman Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.Το πλεονέκτημα του Taylor Food StudiesΤο μόνο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας με την «Κατεύθυνση των Μελετών Τροφίμων: Τρόφιμα, Καλλιέργειες και Υγεία» - Καθηγητής Δρ Jean Pierre Poulain. Διατηρεί έμφαση στις μελέτες τροφίμων, συμβάλλει σε ακαδημαϊκά προγράμματα και παρέχει συμβουλές σε μαθητές και μέλη ΔΕΠ. Ένας γάλλος κοινωνικο-ανθρωπολόγος, Καθηγητής Dr. Poulain, έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της μελέτης τροφίμων και της φιλοξενίας τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στη διεθνή ζωή. Έχει εκδώσει πολυάριθμα βιβλία, κεφάλαια και άρθρα βιβλίων, καθώς επίσης παρουσιάζει ενεργά παρουσιάσεις βασικών και συνεδρίων ανά τον κόσμο σε θέματα όπως η κοινωνιολογία τροφίμων, η κληρονομιά τροφίμων και οι τουριστικές πρακτικές.Το μόνο πρόγραμμα για τις μελέτες τροφίμων που προσφέρει... [-]

Master of Science (MSc) στη Διεθνή Διαχείριση Οίνου

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Χονγκ Κονγκ Kowloon

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα αναπτύσσει τους ηγέτες της βιομηχανίας, τους εκπαιδευτικούς και τους ερευνητές και τους ενθαρρύνει να κατανοήσουν βαθιά τις τελευταίες τάσεις στην επιχείρηση κρασιού, απομυζίζοντας τις πολυπλοκότητες της και τοποθετώντας τις σε ισχυρή θέση για να οδηγήσουν τη βιομηχανία στο μέλλον. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τους Κινέζους κρασιά της ηπειρωτικής Κίνας και να αποκτήσουν γνώσεις σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυνητικά επικερδείς αγορές κρασιού στον κόσμο. [+]

Βασικός παίκτης στη ζωντανή διεθνή σκηνή του κρασιού, το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτού του δυναμικού αναπτυξιακού χώρου. Σε συνδυασμό με την τεράστια ανάπτυξη της αγοράς κρασιού στην ηπειρωτική Κίνα, η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου κρασιού με προηγμένη και εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική συνεχίζει να αυξάνεται. Το MSc στο πρόγραμμα International Wine Management έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση.... [-]