Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Αφρική

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Αφρική 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Η Αφρική είναι μια ήπειρος των 53 ανεξάρτητες χώρες και ένα πλούσιο μίγμα των ιθαγενών λαών, πολιτισμών, οικονομιών και την ιστορία. Η Αφρική είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Αφρική 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Executive Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων

Ostelea Morocco
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Μαρόκο Rabat

Ο εκτελεστικός Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση του Hotel and Restaurant Διαχείρισης αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις επιχειρησιακές και θεσμικών παραγόντων του τομέα, προκειμένου να δοθεί απάντηση στα προβλήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του κλάδου, αφενός, και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, από την άλλη. [+]

παρουσίαση

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο και εξελίσσεται, το Executive Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας

Η εκπαίδευση αυτή επικεντρώνεται στην διαχείριση και τον έλεγχο των διαρθρωτικών χαρακτηριστικών των μονάδων παραγωγής της εταιρείας, είτε πρόκειται για ένα εθνικό ή διεθνή προοπτική.

Συνθήματα: Η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την ενεργή χρήση των νέων τεχνολογιών.... [-]


ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ιταλία Milan Rome Piacenza Γκάνα Accra Cremona +5 περισσότερα

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]