Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό σε Εφαρμογή Σχεδιασμού Τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ιταλία Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια πορεία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή, την επικοινωνία και την καρποφορία των τροφίμων. Χάρη στις αποκτηθείσες κρίσιμες ικανότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν διαχειριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πεδίου. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Τροφίμων

Rome Business School
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Η Rome Business School

[+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: Τρόφιμα, Οίνος και Τουρισμός

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές. Το μάθημα, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία και τη Βαρκελώνη, παρέχει εγκάρσιες δεξιότητες στον σχεδιασμό υπηρεσιών που εφαρμόζονται στη φιλοξενία και στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα στη Βαρκελώνη και την κάθετη εξερεύνηση του κλάδου του κρασιού στη Φλωρεντία. Η Catalunya και η Τοσκάνη δημιούργησαν τις στρατηγικές επωνυμίας τους στην αξία της εδαφικότητας ως κλειδί για τον παγκόσμιο διακριτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτό το Master, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης σήματος και διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν με επιτυχία δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Βαρκελώνη)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2019 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και αποκατάσταση ξενοδοχείων

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 7 μήνες April 2019 Ισπανία Barcelona Madrid +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019.

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση , το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών.... [-]


MSc. / MBA στη διαχείριση πολυτελών σημάτων, τροφίμων

INSEEC Chambéry campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2019 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων [+]

Το MBA / MSc. στην Πολυτελή Διοίκηση Μάρκας, Τροφίμων

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.... [-]


Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Milan

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2019 Ισπανία Barcelona

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Τροφίμων

ESCP Europe Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Γαλλία Paris

Το Master in IFBM στο ESCP Europe , ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, είναι ένα μονοετές, μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης σε 2 χώρες για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο Τρόφιμα [+]

Το πρώτο Master στο IFBM από την ESCP Europe Business School

Το Master in IFBM στο ESCP Europe , ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, είναι ένα μονοετές, μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης σε 2 χώρες για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο Τρόφιμα

Διδάσκεται στα αγγλικά και πραγματοποιείται στις πανεπιστημιουπόλεις του Τορίνο και του Παρισιού, τα ιδανικά σημεία εκκίνησης για να γνωρίσουν την αριστεία της Ιταλίας και της Γαλλίας, κορυφαία εδάφη στον κόσμο που βρίσκονται στην καρδιά της κουλτούρας και της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων και ποτών.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης - σε απευθείας σύνδεση

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Executive Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Εταιρειών Τροφίμων

OSTELEA | Distancia
Διαδίκτυο Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid Barcelona +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Ο τουριστικός τομέας αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Έτσι, πέρυσι ο τομέας αυξήθηκε κατά 3%, δημιουργώντας περισσότερες από 53.000 θέσεις εργασίας. Και μέσα σε αυτό, ο ξενοδοχειακός τομέας, είναι το βασικό κομμάτι του τουρισμού και ένας από αυτούς που γνώρισε μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, με έναν αναπτυσσόμενο τομέα που απαιτεί μόνιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες να δρουν σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, γεννιέται ο Εκτελεστικός Δάσκαλος στη Διοίκηση και Αποκατάσταση Ξενοδοχείων που διδάσκει η Σχολή Τουρισμού Οστελά... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]