Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2018/2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Madrid

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Madrid Barcelona

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Barcelona

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


μάστερ στις μαγειρικές τέχνες και στη διαχείριση της κουζίνας

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Barcelona

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης - σε απευθείας σύνδεση

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]


Διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κουζίνα Επαγγελματίας σεφ - τριπλό πτυχίο (διπλώματα πιστοποιημένα από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 600 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα. [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

πλοίαρχος του τουρισμού τροφίμων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα του μαγειρικού τουρισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και με στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα με την πραγματικότητα του τομέα και τις πιο καινοτόμες τάσεις. [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


πτυχίο μαγειρικής: τεχνική, προϊόν και δημιουργικότητα

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ. [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]


Διπλό Masters στο ξενοδοχείο και εστιατόριο διαχείρισης

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ισπανία Zaragoza

Το διπλό Master in Hotel and Restaurant σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε μια πλήρη κατάρτιση σε δύο από τις πιο τομέων ζήτησης εργασίας στη χώρα μας. Με το βαθμό αυτής της διπλής πλοιάρχου στο ξενοδοχείο και τη διαχείριση εστιατόριο επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να διευθύνουν μια μορφή επιχείρησης. Οι διευθυντές και οι επαγγελματίες οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν το ... [+]

Double Master in Hotel and Restaurant

Ειδικεύονται με διπλό πτυχίο μάστερ στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων και εστιατορίων

Το διπλό Master in Hotel and Restaurant σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε μια πλήρη κατάρτιση σε δύο από τις πιο τομέων ζήτησης εργασίας στη χώρα μας. Με το βαθμό αυτής της διπλής πλοιάρχου στο ξενοδοχείο και τη διαχείριση εστιατόριο επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να διευθύνουν μια μορφή επιχείρησης. Οι διευθυντές και οι επαγγελματίες οι οποίοι ετοιμάζονται να καλύψουν τις θέσεις εργασίας, στα επίπεδα της ευθύνης που απαιτεί αυτή η ανταγωνιστική αγορά εργασίας.... [-]


Μεταπτυχιακού διπλώματος στη γαστρονομία

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ισπανία Zaragoza

Αυτό Masters in Gastronomy σας επιτρέψει να αναπτυχθούν επαγγελματικά πέρα ​​από τα κουζίνα και τραπεζαρία δωμάτια, τόσο σε τεχνικό όσο και ανθρωπιστικές γνώσεις, implicándote στην πραγματικότητα των διαδικασιών παραγωγής, την έρευνα και την καινοτομία, κάνοντάς σας να αναλάβει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις που σήμερα απαιτεί τον επιχειρηματικό κόσμο ... [+]

Masters στη Γαστρονομία

Διαφοροποιήσουν τη χρήση της φαντασίας και της καινοτομίας

Η μεγάλη κλίση που υπάρχει σήμερα γαστρονομία, σε μια χώρα με ένα τέτοιο τεράστιο μερίδιο στον πλούτο της φιλοξενίας και του τουρισμού, θα πρέπει να φέρει στον επαγγελματικό χώρο μιας συνεκτικής, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο, την προσαρμογή στις τρέχουσες απαιτήσεις της εξειδίκευσης και της ανταγωνιστικότητας.... [-]


Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

[+]

* Το ποσό αυτό υπόκειται σε κάποια διαφοροποίηση πριν από την επόμενη έκδοση

Επιλογές χρηματοδότησης

[-]