Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

[+]

* Το ποσό αυτό υπόκειται σε κάποια διαφοροποίηση πριν από την επόμενη έκδοση

Επιλογές χρηματοδότησης

[-]

μεταπτυχιακό σε προηγμένη μαγειρική

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Ισπανία San Sebastián

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης. Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας. [+]

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης

Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας.... [-]


πλοίαρχος του τουρισμού τροφίμων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα του μαγειρικού τουρισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και με στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα με την πραγματικότητα του τομέα και τις πιο καινοτόμες τάσεις. [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


Μεταπτυχιακού διπλώματος στη γαστρονομία

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Αυτό Masters in Gastronomy σας επιτρέψει να αναπτυχθούν επαγγελματικά πέρα ​​από τα κουζίνα και τραπεζαρία δωμάτια, τόσο σε τεχνικό όσο και ανθρωπιστικές γνώσεις, implicándote στην πραγματικότητα των διαδικασιών παραγωγής, την έρευνα και την καινοτομία, κάνοντάς σας να αναλάβει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις που σήμερα απαιτεί τον επιχειρηματικό κόσμο ... [+]

Masters στη Γαστρονομία

Διαφοροποιήσουν τη χρήση της φαντασίας και της καινοτομίας

Η μεγάλη κλίση που υπάρχει σήμερα γαστρονομία, σε μια χώρα με ένα τέτοιο τεράστιο μερίδιο στον πλούτο της φιλοξενίας και του τουρισμού, θα πρέπει να φέρει στον επαγγελματικό χώρο μιας συνεκτικής, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο, την προσαρμογή στις τρέχουσες απαιτήσεις της εξειδίκευσης και της ανταγωνιστικότητας.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση εστιατορίου

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Αυτό το Master in Εστιατόρια επικεντρώνεται στην προηγμένη και εξειδικευμένη εκπαίδευση, και αντιμετωπίζει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, και να προωθήσει την εισαγωγή στην έρευνα των εργασιών στον τομέα της φιλοξενίας. Με το σύνολο όλων των θεμάτων είναι επίσης σε θέση να προετοιμαστούν για συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες που επιτρέπουν την επαγγελματική τους εξέλιξη στον τομέα της ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Εστιατόρια

Κατατάχθηκε θέσεις σε Εστιατόρια

Το πεδίο υποδοχής σήμερα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο σημαντικό να έχουν οι επαγγελματίες με την ικανότητα διαχείρισης εστιατόριο, είναι σε θέση να προγραμματίσει και να οργανώσει την επιχείρηση.

Αυτό το Master in Εστιατόρια επικεντρώνεται στην προηγμένη και εξειδικευμένη εκπαίδευση, και αντιμετωπίζει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, και να προωθήσει την εισαγωγή στην έρευνα των εργασιών στον τομέα της φιλοξενίας.... [-]


Διπλό Masters στο ξενοδοχείο και εστιατόριο διαχείρισης

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Το διπλό Master in Hotel and Restaurant σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε μια πλήρη κατάρτιση σε δύο από τις πιο τομέων ζήτησης εργασίας στη χώρα μας. Με το βαθμό αυτής της διπλής πλοιάρχου στο ξενοδοχείο και τη διαχείριση εστιατόριο επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να διευθύνουν μια μορφή επιχείρησης. Οι διευθυντές και οι επαγγελματίες οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν το ... [+]

Double Master in Hotel and Restaurant

Ειδικεύονται με διπλό πτυχίο μάστερ στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων και εστιατορίων

Το διπλό Master in Hotel and Restaurant σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε μια πλήρη κατάρτιση σε δύο από τις πιο τομέων ζήτησης εργασίας στη χώρα μας. Με το βαθμό αυτής της διπλής πλοιάρχου στο ξενοδοχείο και τη διαχείριση εστιατόριο επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να διευθύνουν μια μορφή επιχείρησης. Οι διευθυντές και οι επαγγελματίες οι οποίοι ετοιμάζονται να καλύψουν τις θέσεις εργασίας, στα επίπεδα της ευθύνης που απαιτεί αυτή η ανταγωνιστική αγορά εργασίας.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στην καινοτομία και τη διαχείριση των εστιατορίων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείριση του. Μπορείτε να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών ενός εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και επιχειρηματική διαχείριση) και να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο και καινοτόμο όραμα της ιδέας και της διαχείρισης του σε ένα χρόνο, σε μορφή συμβατή με την εργασία σας ή με την ολοκλήρωση η σκηνη. [+]

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!

Επόμενη έκδοση: Οκτώβριος 2018.

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείριση του.

Μπορείτε να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών ενός εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και επιχειρηματική διαχείριση) και να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο και καινοτόμο όραμα της ιδέας και της διαχείρισης του σε ένα χρόνο, σε μορφή συμβατή με την εργασία σας ή με την ολοκλήρωση η σκηνη.... [-]


πτυχίο μαγειρικής: τεχνική, προϊόν και δημιουργικότητα

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ. [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]


Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]

Executive Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Εταιρειών Τροφίμων

OSTELEA | Distancia
Διαδίκτυο Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid Barcelona +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Ο τουριστικός τομέας αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Έτσι, πέρυσι ο τομέας αυξήθηκε κατά 3%, δημιουργώντας περισσότερες από 53.000 θέσεις εργασίας. Και μέσα σε αυτό, ο ξενοδοχειακός τομέας, είναι το βασικό κομμάτι του τουρισμού και ένας από αυτούς που γνώρισε μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, με έναν αναπτυσσόμενο τομέα που απαιτεί μόνιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες να δρουν σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, γεννιέται ο Εκτελεστικός Δάσκαλος στη Διοίκηση και Αποκατάσταση Ξενοδοχείων που διδάσκει η Σχολή Τουρισμού Οστελά... [-]


Διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κουζίνα Επαγγελματίας σεφ - τριπλό πτυχίο (διπλώματα πιστοποιημένα από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 600 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα. [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης - σε απευθείας σύνδεση

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]


δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]