Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2018/2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Madrid

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων (Μαδρίτη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Madrid Barcelona

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων

Το Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Διαχείριση Τροφίμων

Λόγοι για τη μελέτη του Δασκάλου:

Η διαχείριση εσόδων διδάσκεται μέσω επιχειρηματικού παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο αναπτύσσεται ευρέως σε αυτή την ειδικότητα μέσω ενός οράματος που εφαρμόζεται μέσω ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού.Αυτό το Master διδάσκεται στη Μαδρίτη και τη ΒαρκελώνηΔικτύωση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μετά την εργασία, μια δραστηριότητα που τους συνδέει με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω συναντήσεων με επιχειρηματίες. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο των συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering, καθώς και με διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.Κύκλος προγύμνασης: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στον κύκλο της προπόνησης Ostelea, ο οποίος συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες σε διάφορους τομείς, όπως συναισθηματική προγύμναση ή καθοδήγηση στην οικογένεια.Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες τομεακές εκθέσεις, όπως το Alimentaria ή το IBTM.Επαγγελματικές πρακτικές Το Master προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής πρακτικής άσκησης σε τομείς της διαχείρισης αλυσίδων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων catering.Περιλαμβάνει έναν κύκλο συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρίες εστιατορίων.στόχοι... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων (Βαρκελώνη)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάσταση

Το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Αποκατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές οι οποίοι οδηγούν την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, αλλά και από την απαραίτητη επιχειρηματική προοπτική για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό παγκοσμιοποιημένο και δυναμική, και δεν αποκλείει την επίδραση των νέων τεχνολογιών.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Castellón de la Plana

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2018 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]


μάστερ στις μαγειρικές τέχνες και στη διαχείριση της κουζίνας

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Barcelona

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]


Master στη Διοίκηση τροφίμων & ποτών

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2018 Ισπανία Barcelona

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: Καινοτομία και Εκπαίδευση [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]


Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κουζίνα Επαγγελματίας σεφ - τριπλό πτυχίο (διπλώματα πιστοποιημένα από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 600 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα. [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]

πτυχίο μαγειρικής: τεχνική, προϊόν και δημιουργικότητα

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ. [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]


Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

[+]

* Το ποσό αυτό υπόκειται σε κάποια διαφοροποίηση πριν από την επόμενη έκδοση

Επιλογές χρηματοδότησης

[-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην καινοτομία και τη διαχείριση των εστιατορίων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείριση του. Μπορείτε να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών ενός εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και επιχειρηματική διαχείριση) και να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο και καινοτόμο όραμα της ιδέας και της διαχείρισης του σε ένα χρόνο, σε μορφή συμβατή με την εργασία σας ή με την ολοκλήρωση η σκηνη. [+]

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!

Επόμενη έκδοση: Οκτώβριος 2018.

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείριση του.

Μπορείτε να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών ενός εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και επιχειρηματική διαχείριση) και να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο και καινοτόμο όραμα της ιδέας και της διαχείρισης του σε ένα χρόνο, σε μορφή συμβατή με την εργασία σας ή με την ολοκλήρωση η σκηνη.... [-]


πλοίαρχος του τουρισμού τροφίμων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα του μαγειρικού τουρισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και με στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα με την πραγματικότητα του τομέα και τις πιο καινοτόμες τάσεις. [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]