Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ιταλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ιταλία 2018/2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Ιταλία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Online Μάστερ στη διαχείριση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Η Rome Business School [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: Τρόφιμα, Οίνος και Τουρισμός

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές. Το μάθημα, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία και τη Βαρκελώνη, παρέχει εγκάρσιες δεξιότητες στον σχεδιασμό υπηρεσιών που εφαρμόζονται στη φιλοξενία και στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα στη Βαρκελώνη και την κάθετη εξερεύνηση του κλάδου του κρασιού στη Φλωρεντία. Η Catalunya και η Τοσκάνη δημιούργησαν τις στρατηγικές επωνυμίας τους στην αξία της εδαφικότητας ως κλειδί για τον παγκόσμιο διακριτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτό το Master, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης σήματος και διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν με επιτυχία δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]


Μεταπτυχιακό σε Εφαρμογή Σχεδιασμού Τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ιταλία Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια πορεία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή, την επικοινωνία και την καρποφορία των τροφίμων. Χάρη στις αποκτηθείσες κρίσιμες ικανότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν διαχειριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πεδίου. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]


Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Milan

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]


Master στη διαχείριση τροφίμων και ποτών

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με δεξιότητες που σχετίζονται με την αλυσίδα παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. [+]

Εκπαίδευση της αριστείας έμμισθη πρακτική άσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα επωφελούνται από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2018 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


πλοίαρχος της γαστρονομίας: τροφίμων στον κόσμο

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιταλία Bra

Το Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα World προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδάσκοντας τη διάρκεια του έτους. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία. [+]

Ο Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδασκαλίας όλο το χρόνο. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία.... [-]


ειδικεύεται πλοιάρχου στην αμπελουργία και οινολογία

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Milan Rome Piacenza Cremona +3 περισσότερα

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό προσφυγή της ... [+]

Η Αμπελουργίας & Οινολογίας: η καινοτομία συναντά την παράδοση πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση πώς αμπελώνα και την καινοτομία οινοποιείο γίνεται γρήγορα μέρος του ιταλικού αμπελουργία παράδοση. Η Ιταλία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη ποικιλία σε όρους ποικιλίες. Οι ιδιαιτερότητες της ιταλικής αμπελουργία και την ευκαιρία να διατηρήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα δεσμεύονται σήμερα από την ικανότητα να εισαγάγει βιώσιμης καινοτομίας χωρίς να χάσει γνωστό γοητεία της.... [-]


Master στην κουλτούρα των τροφίμων και των επικοινωνιών

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Bra

Κάθε πρόγραμμα Master in Food Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα. [+]

Κάθε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Τροφίμων Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα.... [-]


πλοίαρχος στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιταλία Bra

Σχεδιασμένο για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα καινοτόμο μοντέλο της κουζίνας βασίζεται στη γνώση των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων και Slow φιλοσοφία Τροφίμων. Το Master συνδυάζει και τα δύο και ανθρωπιστικές επιστήμες να αναπτύξουν τις γνώσεις των προϊόντων διατροφής και πώς παράγονται. Με τις κατηγορίες με το διάσημο ιταλικό σεφ και σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο της γαστρονομίας, το πρόγραμμα ενσωματώνει διαλέξεις, εκπαιδευτικά ταξίδια γύρω από την Ιταλία, και την εμπειρία οικοτροφείο στα ιταλικά Slow Food osterias και εστιατόρια. [+]

Αργή Τέχνης Ιταλική Κουζίνα

Το 2014 η Pollenzo Μαγειρική Σχολή, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food, θα διοργανώσει δύο προγράμματα Μάστερ ενός έτους στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας. Η δομή και η διδακτέα ύλη θα είναι η ίδια και για τα δύο μαθήματα, με τη μόνη διαφορά ότι η πρώτη θα πρέπει να διδάσκεται στα ιταλικά και το δεύτερο στα αγγλικά:... [-]