Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, κοινώς γνωστό ως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βρετανία, είναι ένα κυρίαρχο κράτος που βρίσκεται στα ανοικτά των βορειο-δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ευρώπης.Οι δύο πιο διάσημα (και παλαιότερα) τα πανεπιστήμια είναι Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ (που συχνά αναφέρεται ως Oxbridge από πολλούς Βρετανούς) Αγγλία έχει επίσης πολλές άλλες παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα, μεταξύ των οποίων αρκετά στο Λονδίνο (κυρίως Imperial College, το London School of Economics, University College Λονδίνο και King 's College του Λονδίνου, όλα είναι μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου)

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο 2019

Διαβάστε Περισσότερα

MSc τροφίμων & ποτών της καινοτομίας

Abertay University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες August 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Dundee

Το MSc Food & Drink Καινοτομίας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μεταπτυχιακών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά σε συζητήσεις με τους φορείς του κλάδου (Σκωτία Τροφίμων & Ποτών, Ανάπτυξης Δεξιοτήτων της Σκωτίας, Interface Τροφίμων ... [+]

MSc Food & Drink Καινοτομία

Scottish Συμβούλιο Χρηματοδότησης αμοιβή που χρηματοδοτούνται θέσεις είναι διαθέσιμες για τις επιλέξιμες φοιτητές και θα απονεμηθεί σε ανταγωνιστική βάση κατόπιν αίτησης.

Εφαρμόστε τις δικές ειδικός σας δυνατότητες και να αναπτύξουν νέα ειδική εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα μέσω των ειδικών της εκπαίδευσης και της συνεργατικής μικτή ομάδα εργασίας για τα έργα καινοτομίας της βιομηχανίας συνδέεται Μάθετε σχετικά με τις προσδοκίες της βιομηχανίας, όπως σας υποστηρίζονται και καθοδηγούνται από έμπειρους επαγγελματίες της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής τους ειδικούς Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Σκωτία Τροφίμων & Ποτών, Ανάπτυξης Δεξιοτήτων της Σκωτίας και της διασύνδεσης Food & Drink να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών Να ασχοληθούν με άκρως επιτυχημένη καινοτομία εμπορικό σκέλος των τροφίμων μας @ Abertay και με διεπιστημονική ερευνητές από όλη την Πανεπιστημίου ... [-]