Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Νότια Αμερική

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Νότια Αμερική 2019

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Τα έθνη της Νότιας Αμερικής προσφέρει μια δυνατή εμπειρία πλούσια με διακεκριμένους αρχιτεκτονική, το στυλ της μαγειρικής, κεραμικής, και χορό. Με ένα παρελθόν γεμάτο στη λαογραφία, τη μελέτη στη Νότια Αμερική θα σας επιτρέψει να επιδοθούν σε έναν πολιτισμό που έχουν επικρατήσει για τις ηλικίες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Νότια Αμερική 2019

Διαβάστε Περισσότερα

γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School of Management in Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2019 Περού Lima

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. ... [-]