Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Βρείτε τα 3 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Σχολική Συμβουλευτική

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα που μπορεί να διαρκέσει από ένα έως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ορισμένα προγράμματα απαιτούν από τους μαθητές να γράψουν μια διατριβή ή να λάβουν μια ειδική εξέταση εκτός από την ολοκλήρωση ενός καθορισμένου αριθμού ωρών πίστωσης. Τα προγράμματα μπορούν να είναι επαγγελματικά ή με βάση την έρευνα.

Τι είναι το Master in School Counseling; Οι σπουδαστές συνήθως καθοδηγούνται σε στρατηγικές για παροχή συμβουλών σε μαθητές, σχολεία, οικογένειες και κοινότητες του K-12. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως αρχές σχολικής συμβουλευτικής, συμβουλευτικές δεξιότητες και τεχνικές, έννοιες οικογενειακών συστημάτων, πολυπολιτισμική συμβουλευτική, ανθρώπινη ανάπτυξη και ανάπτυξη και ψυχοθεραπεία και διάγνωση. Τα άτομα σε ένα πρόγραμμα μάστερ τείνουν να μάθουν να βοηθούν τους μαθητές όλων των ηλικιών να επικεντρωθούν στην ακαδημαϊκή, σταδιοδρομία, την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν στο σχολείο και να προετοιμαστούν για να οδηγήσουν την εκπλήρωση της ζωής ως ενήλικες.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στη σχολική συμβουλευτική. Οι απόφοιτοι συνήθως αναπτύσσουν μεγάλες δεξιότητες ακρόασης. Με τη διδασκαλία άλλων πώς να επικεντρωθεί στους στόχους, συνήθως παίρνουν σε αυτές τις δεξιότητες επίσης. Οι μαθητές μπορούν επίσης να αποκτήσουν την εμπειρία της εργασίας με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα. Αυτό τους επιτρέπει να είναι συμπονετικά άτομα που κατανοούν τη λειτουργία μιας ποικίλης κοινότητας.

Τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διαφορετικά προγράμματα μάστερ και το κόστος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το χρόνο ολοκλήρωσης και τα μαθήματα. Επικοινωνήστε με συγκεκριμένες σχολές ενδιαφέροντος για να ρωτήσετε για τις προσδοκίες διδασκαλίας.

Ο πλοίαρχος στη σχολική συμβουλευτική μπορεί να προετοιμάσει τους μαθητές για θέσεις εργασίας ως σχολικοί σύμβουλοι, διοικητικοί βοηθοί και άλλες ακαδημαϊκές θέσεις. Μερικοί απόφοιτοι ασκούν σταδιοδρομία τους με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπου μπορούν να βοηθήσουν σε βοήθεια των μειονεκτούντων και κακοποιημένων παιδιών. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να είναι σε θέση να τύχουν σταδιοδρομίας ως κλινικοί διευθυντές περιπτώσεων, κοινωνικοί λειτουργοί, μέντορες ή ειδικοί εκπαιδευτικοί. Με μια μικρή ποσότητα πρόσθετων μαθημάτων και αδειών, οι απόφοιτοι μπορεί να είναι σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας ως ειδικοί ψυχικής υγείας και θεραπευτές ψυχικής υγείας.

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σχολική συμβουλευτική μπορεί εύκολα να επιδιωχθεί σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον στην πανεπιστημιούπολη ή μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος σπουδών. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

3 Τα αποτελέσματα σε Σχολική Συμβουλευτική

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Το πρόγραμμα Master of Education in School Counseling Program είναι ένα 48 ωρών εξάμηνο, πρόγραμμα CACREP Accredited. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρακτική (100 κλινικές ... [+]

Η αποστολή του προγράμματος εκπαίδευσης συμβούλων στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα είναι να προετοιμάσει πτυχιούχους που θα εκτελούν ως επαγγελματίες σύμβουλοι σε σχολεία και κοινοτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα παρέχει ένα ισχυρό πλαίσιο για την παροχή συμβουλών θεωρίες και τεχνικές, καθώς και «hands-on» πρακτική άσκηση και πρακτική εμπειρία.

Οι απόφοιτοι αναμένεται να εμφανίζουν υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας? δεοντολογική συμπεριφορά? γνώση των προσαρμοστικές και δυσπροσαρμοστικές διαδικασίες σκέψης και συμπεριφορές? δεξιότητες για να πραγματοποιήσει θετικές αλλαγές της συμπεριφοράς του πελάτη? και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του φροντίδα, ενσυναίσθηση βοηθοί.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Montgomery
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade da Coruña

Το Master στη Διδακτική των Υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Διδακτικής της Γλώσσας, είναι ο τίτλος της Σχολής Επιστημών της Αγωγής που α ... [+]

Εισαγωγή

Ο Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Διδακτικής της ΓλώσσαςΕίναι ένας τίτλος από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής που ανήκει στο χώρο της κοινωνικής και Νομικών Επιστημών.

Το Master απαιτεί την ολοκλήρωση των 60 πιστώσεις θεωρητική και πρακτική πιστώσεις. Οι πιστώσεις αυτές κατανέμονται ως εξής: Γενική Ενότητα (16 credits) Ειδική Μονάδα (26 credits) Εργασία Πρακτική και διατριβή Μάστερ (18 μονάδες).... [-]

Ισπανία A Coruña
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Grand Canyon University πρόγραμμα Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) του πανεπιστημίου Grand Canyon University προετοιμάζει άτομα με πτ ... [+]

Grand Canyon University πρόγραμμα Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) του πανεπιστημίου Grand Canyon University προετοιμάζει άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου για να ακολουθήσουν μια καριέρα ως σύμβουλος σχολικού προσανατολισμού και να ζητήσουν πιστοποίηση.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα αποτελεί το επόμενο βήμα για την επαγγελματική εξέλιξη σε δύο επιφανείς τομείς - εκπαίδευση και συμβουλευτική. Με την ολοκλήρωση αυτού του βαθμού, οι σύμβουλοι του σχολείου μπορούν να αισθάνονται πιο σίγουροι και να καταστούν ικανοί να βοηθήσουν τους μαθητές να αγωνιστούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, ενώ προετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στο εκπαιδευτικό ταξίδι τους και πραγματοποιούν τα ονειρά τους σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά