Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Τεχνικό Σχέδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Λιχτενστάιν απευθείας σύνδεση στο Λιχτενστάιν

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Τεχνικό Σχέδιο 2017/2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες Λιχτενστάιν απευθείας σύνδεση στο Λιχτενστάιν

Τεχνικό Σχέδιο

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Είναι επισήμως γνωστή ως το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν. Βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Η δομή του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας είναι βασικά σε τρία επίπεδα: βασικό ή πρωτογενή, δευτερογενή και τον τριτογενή χαρακτηριστικό levels.One του Λιχτενστάιν είναι το πάθος ότι η κυβέρνηση έχει για την αναζήτησή την εκπαίδευση του μαθητή. Προσφέρουν υποτροφίες σε φοιτητές που επιδιώκουν προπτυχιακών, μάστερ και διδακτορικούς τίτλους. Προσφέρουν τα σχέδια της κυβέρνησης, όπου οι κορυφαίες μαθητές παίρνουν συχνά χρηματοδοτούνται πλήρως πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Τεχνικό Σχέδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Λιχτενστάιν απευθείας σύνδεση στο Λιχτενστάιν 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here