Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Αναζητήστε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Υπαίθρια Αθλήματα

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα για φοιτητές που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου και επιθυμούν να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του θέματος της επιλογής τους. Οι βαθμοί αυτοί επιτρέπουν στους σπουδαστές να διερευνήσουν το επιλεγμένο θέμα και να ακολουθήσουν θέσεις σε επίπεδο διοίκησης στο πλαίσιο του κλάδου.

Τι είναι το Master στην Υπαίθρια Αθλήματα; Οι σπουδαστές που αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να είναι σε εξωτερικούς χώρους και να μοιραστούν το πάθος τους με τους άλλους μπορεί να απολαύσουν επιμελώς κερδίζοντας ένα Master in Outdoor Sports. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για τη συντήρηση, τη διδασκαλία στο ύπαιθρο, για συγκεκριμένα υπαίθρια αθλήματα και πολλά άλλα. Τέτοια μαθήματα συνήθως προετοιμάζουν τους μαθητές για να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν προγράμματα για τους λάτρεις της φύσης. Παίρνει περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε υπαίθριους αθλητικούς χώρους.

Μέσω της απόκτησης ενός Master in Outdoor Sports, οι μαθητές μπορούν να κυριαρχήσουν σε κάθε είδους υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους καθώς και στην καριέρα τους. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να εκπαιδεύουν διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Οι απόφοιτοι συνήθως αποχωρούν με μεγαλύτερη κατανόηση και εκτίμηση για τον φυσικό κόσμο.

Ένα Master in Outdoor Sports μπορεί να κοστίσει διαφορετικά ποσά για κάθε μαθητή. Οι άνθρωποι που σκέφτονται να ξεκινήσουν μια τέτοια περιπέτεια θα πρέπει να εξετάσουν τα ποσοστά διδασκαλίας κάθε σχολείου και τις θέσεις τους για να καθορίσουν το κόστος του προγράμματος.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να περάσουν τη σταδιοδρομία τους στο μεγάλο ύπαιθρο. Οι απόφοιτοι που επιλέγουν μια εξειδίκευση στην εκπαίδευση μπορούν να γίνουν διευθυντές στρατόπεδων για παραδοσιακούς καλοκαιρινούς καταυλισμούς. Τα εθνικά και κρατικά πάρκα συχνά προσλαμβάνουν πτυχιούχους με Master στην Outdoor Sports για να είναι επιτραπέζιοι. Επιπλέον, οι απόφοιτοι μπορούν να προχωρήσουν σε περιπέτειες για ενήλικες, όπως μαθήματα πεζοπορίας και ταξίδια με καγιάκ. Ανεξάρτητα από την καριέρα, αυτοί οι επαγγελματίες συχνά ξοδεύουν μεγάλο μέρος της δουλειάς τους κάτω από έναν ανοιχτό ουρανό.

Εάν οι μαθητές θέλουν να σπουδάσουν στις κοινότητές τους ή σε μια ολόκληρη άλλη χώρα, είναι πιθανό να υπάρχει ένα Master στο πρόγραμμα για υπαίθρια αθλήματα για αυτούς. Επιπλέον, ορισμένοι μαθητές επιλέγουν μια online επιλογή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Results in Υπαίθρια Αθλήματα

The University of Notre Dame Australia

Η φιλοσοφική προσέγγιση του πρόγραμμα Master of Εξωτερική Παιδείας στη Νοτρ Νταμ περιλαμβάνει μια ισχυρή δέσμευση για τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά την επίτευξη ενός ... [+]

Master of Outdoor Εκπαίδευση

Εξωτερική μαθήματα Εκπαίδευση στη Σχολή Επιστημών Υγείας στοχεύουν να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις, πρακτικές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες σε άτομα που θέλουν να διδάξουν στα σχολεία ή κέντρα Εξωτερική Παιδείας. Οι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να σχεδιάσουν κατάλληλες, με βάση τις ανάγκες και ευχάριστη προγραμμάτων στα οποία οι πελάτες δεσμευτεί. Θα πρέπει να συνδυάσει την πρακτική εξωτερική δεξιότητες, την αξιολόγηση των αναγκών, το σχεδιασμό, σχεδιάζουν και υλοποιούν τα προγράμματα για ασφαλή υπαίθρια εκπαίδευση.... [-]

Αυστραλία Fremantle Broome Sydney
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά