Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Beverage Studies

Συγκρίνετε 4 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Beverage Studies

Είτε επιλέγετε να εισέλθετε στον τομέα της ακαδημαϊκής κοινότητας για να ακολουθήσετε ένα διδακτορικό ή ένα εξειδικευμένο τομέα σπουδών, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Ο βαθμός μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας και να αποκτήσετε εξειδικευμένη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία στον τομέα σας.

Τι είναι το Master στις μελέτες ποτών; Οι εργασίες του μαθήματος επικεντρώνονται γενικά στη βιομηχανία ποτών με κύριο άξονα το κρασί και την μπύρα. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μονοπάτια με επίκεντρο την έρευνα, τις ακαδημαϊκές σπουδές, τις επιχειρήσεις ή τη βιοχημεία. Τα δυναμικά μαθήματα περιλαμβάνουν την τεχνολογία και την επιστήμη πίσω από τη ζύμωση, τη μικροβιολογία, την ανάλυση των τροφίμων και του κρασιού, τη χημεία και την κατάρτιση. Τα προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις έξι μήνες ή για δύο χρόνια.

Οι ερευνητικές δεξιότητες και οι τεχνικές επιστημονικής μελέτης αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του σχεδίου σπουδών που μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να αναλύσουν την ποιότητα πέρα ​​από την τάξη. Η βελτίωση της λήψης αποφάσεων μπορεί να βοηθήσει στην αγορά ενός σπιτιού ή οχήματος. Η δυνατότητα ζεύξης των οίνων με τρόφιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κοινωνικά περιβάλλοντα πέρα ​​από την εργασία.

Δεδομένου ότι το μήκος του προγράμματος ποικίλλει, το κόστος θα είναι επίσης. Το κόστος εξαρτάται επίσης από το πού ο σπουδαστής επιλέγει να σπουδάσει. Η διεξαγωγή κατάλληλης έρευνας μπορεί να βοηθήσει τους σπουδαστές να κάνουν καλές επιλογές για τους μελλοντικούς βαθμούς τους.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο Master in Beverage Studies μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών. Εκείνοι που επιλέγουν την πορεία της έρευνας μπορούν να γίνουν ακαδημαϊκοί εμπειρογνώμονες, αναλυτές έρευνας ή ανάπτυξης ή συμβούλους τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι σπουδαστές μπορούν να πάνε στον εταιρικό κόσμο ως επαγγελματίες μάρκετινγκ, ζυθοποιούς μπύρας ή οινοποιούς. Η χρήση αυτού του πτυχίου ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τα συμφέροντα των αποφοίτων.

Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα απαιτούν συμμετοχή στην πανεπιστημιούπολη για τη διάρκεια της μελέτης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια διαθέσιμα online μαθήματα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Beverage Studies. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]

Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]