Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Beverage Studies στη Γαλλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Beverage Studies στη Γαλλία 2018/2019

Beverage Studies

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Η Γαλλία προσφέρει ένα υπέροχο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και ξένους της. Η χώρα 's δυναμική κουλτούρα προσελκύει ξένους φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται για την επιδίωξη διεθνών μαθημάτων. Η Γαλλία έχει μια παράδοση της επιστημονικής και της τεχνολογικής καινοτομίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μελετητές χρησιμοποιούν πλήρως τη δημιουργικότητά τους.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Beverage Studies στη Γαλλία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Beverage Studies στη Γαλλία 2018/2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]