Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε 13 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα παρέχει στους σπουδαστές δεξιότητες που μπορούν να τους βάλουν μπροστά στο εργατικό δυναμικό λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας τους. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών και χρειάζονται ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να επιτύχουν στην καριέρα τους και να τους προετοιμάσουν για πρόσθετη μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Τι είναι το Master in Food and Beverage Business; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των τροφίμων μαζί με εφαρμογές όπως η λειτουργία ενός εστιατορίου και η επίβλεψη των λειτουργιών μιας μονάδας φιλοξενίας. Οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν την επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας μαζί με ένα συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφέροντος, όπως το κρασί, ο τουρισμός ή η τροφοδοσία. Αυτός ο βαθμός βοηθά τους εξοπλισμό για να χειριστεί τις πιο σημαντικές πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης τροφίμων και ποτών με επιτυχία, από το σχεδιασμό στην εκτέλεση.

Οι φοιτητές που λαμβάνουν πτυχίο μαθήματος για τα τρόφιμα και τα ποτά μπορούν να κατανοήσουν βαθιά τις λειτουργίες μιας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει τη χρηματοοικονομική ανάλυση, τον προϋπολογισμό και τη διαχείριση. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό της φιλοξενίας πολύ καλά προετοιμασμένο, έχοντας γνώση των δραστηριοτήτων του front-end και του back-end.

Το κόστος ενός προγράμματος του μεταπτυχιακού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πού επιλέγει ο σπουδαστής να σπουδάσει. Κάτι που πρέπει να εξεταστεί είναι πόσο καιρό είναι η πορεία της μελέτης. Εκτός από τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα, πολλά σχολεία παρέχουν κατευθυντήριες γραμμές για το τοπικό κόστος ζωής, καθώς και τα δίδακτρα και άλλα τέλη.

Οι φοιτητές που κερδίζουν πτυχίο Master in Food and Beverage Business μπορούν να προετοιμαστούν για την επιτυχή λειτουργία ή υποστήριξη μιας επιχείρησης στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Μπορούν να βρουν καριέρες στα τρόφιμα και το κρασί, την επωνυμία, το σχεδιασμό τροφίμων ή την τροφοδοσία, με θέσεις όπως διευθυντής πωλήσεων, διευθυντής τροφίμων και ποτών, υπεύθυνος τροφοδοσίας, διευθυντής ξενοδοχείου και τουριστικός πράκτορας. Μερικοί φοιτητές συνεχίζουν να βρίσκουν σταδιοδρομία στην επιστήμη των τροφίμων και στην παραγωγή.

Ορισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα Master στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Online μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν την εκπαίδευσή τους εξ αποστάσεως. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

13 Τα αποτελέσματα σε Food and Beverage Business

Basque Culinary Center

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επ ... [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]

Ισπανία San Sebastián
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
OSTELEA | Distancia

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σ ... [+]

Ο τουριστικός τομέας αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Έτσι, πέρυσι ο τομέας αυξήθηκε κατά 3%, δημιουργώντας περισσότερες από 53.000 θέσεις εργασίας. Και μέσα σε αυτό, ο ξενοδοχειακός τομέας, είναι το βασικό κομμάτι του τουρισμού και ένας από αυτούς που γνώρισε μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, με έναν αναπτυσσόμενο τομέα που απαιτεί μόνιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες να δρουν σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, γεννιέται ο Εκτελεστικός Δάσκαλος στη Διοίκηση και Αποκατάσταση Ξενοδοχείων που διδάσκει η Σχολή Τουρισμού Οστελά... [-]

Ισπανία Madrid Barcelona
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδίκτυο
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidad Católica San Antonio de Murcia

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε ... [+]

Επισκόπηση Τροπικότητα: Online Έναρξη: Νοέμβριος Διάρκεια: 1 σχολικό έτος Μονάδες ECTS: 60 Σκηνοθεσία: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Βαρόμετρου του UNWTO World Τουρισμού, το 2014, οι διεθνείς αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 1.138 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 4,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εκπληκτικά ισχυρή και σκληρή και με μεγάλη ικανότητα να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι δημιουργεί χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και θα δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αυτό έχει συμβεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς η περιοχή προσπαθεί να εδραιώσει την έξοδό της από μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ιστορίας της «, δήλωσε ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του ΠΟΕ, για το Ισπανία άνοιγμα του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού στη Μαδρίτη. ... [-]

Ισπανία Spain Online
November 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Bologna

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστ ... [+]

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστημονική προσέγγιση και διεθνή προοπτική. Το πρόγραμμα βασίζεται στη σχέση μεταξύ διαφορετικών πεδίων γνώσης και πραγματικών καταστάσεων διαχείρισης της ζωής για την ανάπτυξη ενεργητικών φορέων λήψης αποφάσεων και διευθυντικών στελεχών με προηγμένες ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες που είναι ουσιαστικές επιτυχίες σε οργανισμούς που σχετίζονται με τα συστήματα γεωργικών τροφίμων. Οι ειδικές ικανότητες περιλαμβάνουν τη γνώση των γεωργικών προϊόντων διατροφής, της περιβαλλοντικής οικονομίας, της επιχειρηματικής εφοδιαστικής και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, τη διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων, τη διεθνή εμπορία τροφίμων, την οικονομία και την πολιτική τροφίμων και γεωργίας, τη διαχείριση διεθνών σχέσεων και έργων.... [-]

Ιταλία Forli
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σ ... [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business.

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση , το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Barcelona Madrid
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
7 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
North-Caucasus Federal University

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται με βάση την ευρωπαϊκή και τη ρωσική νομοθεσία στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας της παραγωγής σε συνεργασία με ξένους εταίρους. Οι πειθα ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται με βάση την ευρωπαϊκή και τη ρωσική νομοθεσία στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας της παραγωγής σε συνεργασία με ξένους εταίρους. Οι πειθαρχίες αναπτύσσονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Συλλόγου Υγιεινής Μηχανικής και Σχεδιασμού (Ομάδας Υγιεινής και Σχεδιασμού) με στόχο την ανάπτυξη γνώσεων, πρακτικής και ερευνητικής εμπειρίας σχετικά με τον σχεδιασμό τεχνολογικού εξοπλισμού και τις διαδικασίες παραγωγής τροφίμων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις υγιεινής σχεδίασης και διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.... [-]

Ρωσία Stavropol
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
North-Caucasus Federal University

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από κοινού με ξένους εταίρους βάσει της ευρωπαϊκής και ρωσικής νομοθεσίας στον τομέα της υγιεινής και της βιομηχανικής ασφάλειας. Οι επαγγελματικ ... [+]

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από κοινού με ξένους εταίρους βάσει της ευρωπαϊκής και ρωσικής νομοθεσίας στον τομέα της υγιεινής και της βιομηχανικής ασφάλειας. Οι επαγγελματικοί κύκλοι μαθημάτων αναπτύσσονται με βάση τους κανονισμούς του Ομίλου Υγιεινής Μηχανικής και Σχεδιασμού και δημιουργούν γνώσεις, πρακτικές και ερευνητικές εμπειρίες στον σχεδιασμό του εξοπλισμού επεξεργασίας και των διαδικασιών παραγωγής τροφίμων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις υγιεινής σχεδιασμού και εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας .... [-]

Ρωσία Stavropol
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESCP Europe Business School

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F

Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, πολλαπλά σενάρια θα είναι ανοιχτά σε μια πολυεθνική εταιρεία ή σε μια επιχείρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ένα ξεκίνημα ή σε μια ενοποιημένη επιχείρηση στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

Καινοτόμες και επιχειρησιακές

Αυτό το MSc σας προσφέρει όλα τα στοιχεία ενός υψηλού επιπέδου Master πρόγραμμα με μια καινοτόμο προσέγγιση που προσφέρει την εμπειρία από πρώτο χέρι με περισσότερες από 20 ημέρες επισκέψεις της εταιρείας, συναντήσεις με κορυφαία στελέχη από το Food... [-]

Ιταλία Turin Γαλλία Paris
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome Business School

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών είναι το ιδανικό ακαδημαϊκό μάθημα για επαγγελματίες που αναζητούν πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης σε αυτούς τ ... [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών είναι το ιδανικό ακαδημαϊκό μάθημα για επαγγελματίες που αναζητούν πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης σε αυτούς τους κλάδους, οδηγώντας σε μια επιτυχημένη παγκόσμια σταδιοδρομία στο Food

Με τη διεθνή προοπτική της Rome Business School , το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μάθησης και μια παγκόσμια επαγγελματική έκθεση, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να σπουδάσουν σε μία από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου ή σε απευθείας σύνδεση. Οι ποιοτικές υπηρεσίες διδασκαλίας και δικτύωσης του προγράμματος συμβάλλουν στο να το καταστήσουν ιδανικό για όσους θέλουν να φτάσουν στην κορυφή στον κόσμο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.... [-]

Ιταλία Rome Italy Online
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome Business School

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα ... [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα

Η ιταλική βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναπτύσσεται τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Τα ιταλικά προϊόντα αποτελούν μια φράση για ένα επίπεδο ποιότητας που αναγνωρίζεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο τόσο από πλευράς πρώτων υλών όσο και από γεωγραφική προέλευση.... [-]

Ιταλία Rome Italy Online
October 2019
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκα: τρόφιμα, κρασί και τουρισμός είναι να βοηθήσε ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκα: τρόφιμα, κρασί και τουρισμός είναι να βοηθήσει τους μαθητές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca, προσφέρουν τον τρόπο ζωής.... [-]

Ιταλία Florence
February 2020
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστ ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]

Ιταλία Rome
January 2021
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργι ... [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά