Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Food and Beverage Business στη Γαλλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business στη Γαλλία 2019

Food and Beverage Business

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Η Γαλλία προσφέρει ένα υπέροχο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και ξένους της. Η χώρα 's δυναμική κουλτούρα προσελκύει ξένους φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται για την επιδίωξη διεθνών μαθημάτων. Η Γαλλία έχει μια παράδοση της επιστημονικής και της τεχνολογικής καινοτομίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μελετητές χρησιμοποιούν πλήρως τη δημιουργικότητά τους.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business στη Γαλλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Food and Beverage Business στη Γαλλία 2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]