Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Food and Beverage Business Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business Ευρώπη 2019

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Food and Beverage Business Ευρώπη 2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών σε μαθήματα σομελιέρας και enomarketing

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ισπανία San Sebastián

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού. [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]


Executive Master στη Διοίκηση Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Εταιρειών Τροφίμων

OSTELEA | Distancia
Διαδίκτυο Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Ισπανία Madrid Barcelona +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Ο τουριστικός τομέας αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Έτσι, πέρυσι ο τομέας αυξήθηκε κατά 3%, δημιουργώντας περισσότερες από 53.000 θέσεις εργασίας. Και μέσα σε αυτό, ο ξενοδοχειακός τομέας, είναι το βασικό κομμάτι του τουρισμού και ένας από αυτούς που γνώρισε μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, με έναν αναπτυσσόμενο τομέα που απαιτεί μόνιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες να δρουν σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, γεννιέται ο Εκτελεστικός Δάσκαλος στη Διοίκηση και Αποκατάσταση Ξενοδοχείων που διδάσκει η Σχολή Τουρισμού Οστελά... [-]


Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και αποκατάσταση ξενοδοχείων

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 7 μήνες April 2019 Ισπανία Barcelona Madrid +2 περισσότερα

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών. [+]

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση , το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, αν και από την επιχειρηματική προοπτική που απαιτείται για να είναι αποτελεσματική στη λήψη αποφάσεων στον τομέα αυτό τόσο παγκοσμιοποιημένοι και δυναμικοί, και δεν αποτρέπουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών.... [-]


Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: Τρόφιμα, Οίνος και Τουρισμός

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες February 2019 Ιταλία Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές. Το μάθημα, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία και τη Βαρκελώνη, παρέχει εγκάρσιες δεξιότητες στον σχεδιασμό υπηρεσιών που εφαρμόζονται στη φιλοξενία και στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα τρόφιμα στη Βαρκελώνη και την κάθετη εξερεύνηση του κλάδου του κρασιού στη Φλωρεντία. Η Catalunya και η Τοσκάνη δημιούργησαν τις στρατηγικές επωνυμίας τους στην αξία της εδαφικότητας ως κλειδί για τον παγκόσμιο διακριτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτό το Master, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης σήματος και διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν με επιτυχία δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Τροφίμων

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με δεξιότητες που σχετίζονται με την αλυσίδα παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. [+]

Εκπαίδευση της αριστείας έμμισθη πρακτική άσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα επωφελούνται από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Τροφίμων

Rome Business School
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome

Η Rome Business School

[+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Το μάθημα Master Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών προσφέρει γενική κατάρτιση διαχείρισης σε συνδυασμό με ειδικότητες αλυσίδας παραγωγής, για την παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.... [-]


Μεταπτυχιακό σε Εφαρμογή Σχεδιασμού Τροφίμων

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες January 2019 Ιταλία Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια πορεία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή, την επικοινωνία και την καρποφορία των τροφίμων. Χάρη στις αποκτηθείσες κρίσιμες ικανότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν διαχειριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πεδίου. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]