Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε International Cuisines Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε International Cuisines Ευρώπη 2018/2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε International Cuisines Ευρώπη 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιταλία Bra

Σχεδιασμένο για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα καινοτόμο μοντέλο της κουζίνας βασίζεται στη γνώση των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων και Slow φιλοσοφία Τροφίμων. Το Master συνδυάζει και τα δύο και ανθρωπιστικές επιστήμες να αναπτύξουν τις γνώσεις των προϊόντων διατροφής και πώς παράγονται. Με τις κατηγορίες με το διάσημο ιταλικό σεφ και σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο της γαστρονομίας, το πρόγραμμα ενσωματώνει διαλέξεις, εκπαιδευτικά ταξίδια γύρω από την Ιταλία, και την εμπειρία οικοτροφείο στα ιταλικά Slow Food osterias και εστιατόρια. [+]

Αργή Τέχνης Ιταλική Κουζίνα

Το 2014 η Pollenzo Μαγειρική Σχολή, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food, θα διοργανώσει δύο προγράμματα Μάστερ ενός έτους στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας. Η δομή και η διδακτέα ύλη θα είναι η ίδια και για τα δύο μαθήματα, με τη μόνη διαφορά ότι η πρώτη θα πρέπει να διδάσκεται στα ιταλικά και το δεύτερο στα αγγλικά:... [-]