Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Italian Cuisine στην Ιταλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Italian Cuisine στην Ιταλία 2019

Italian Cuisine

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Ιταλία, επίσημα η Ιταλική Δημοκρατία, είναι μια ενιαία κοινοβουλευτική δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βρίσκεται στη Νότια Ευρώπη. Προς βορρά, συνορεύει με τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία και τη Σλοβενία ​​κατά μήκος των Άλπεων.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Italian Cuisine στην Ιταλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ιταλία Bra

Σχεδιασμένο για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα καινοτόμο μοντέλο της κουζίνας βασίζεται στη γνώση των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων και Slow φιλοσοφία Τροφίμων. Το Master συνδυάζει και τα δύο και ανθρωπιστικές επιστήμες να αναπτύξουν τις γνώσεις των προϊόντων διατροφής και πώς παράγονται. Με τις κατηγορίες με το διάσημο ιταλικό σεφ και σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο της γαστρονομίας, το πρόγραμμα ενσωματώνει διαλέξεις, εκπαιδευτικά ταξίδια γύρω από την Ιταλία, και την εμπειρία οικοτροφείο στα ιταλικά Slow Food osterias και εστιατόρια. [+]

Αργή Τέχνης Ιταλική Κουζίνα

Το 2014 η Pollenzo Μαγειρική Σχολή, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food, θα διοργανώσει δύο προγράμματα Μάστερ ενός έτους στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας. Η δομή και η διδακτέα ύλη θα είναι η ίδια και για τα δύο μαθήματα, με τη μόνη διαφορά ότι η πρώτη θα πρέπει να διδάσκεται στα ιταλικά και το δεύτερο στα αγγλικά:... [-]