MASTERSTUDIES.GR

Δείτε 11 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε TESOL

Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) είναι μια προκλητική, αλλά και εξαιρετικά ικανοποιητική πορεία σταδιοδρομίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους επαγγελματίες με υψηλό βαθμό των διαπολιτισμικών ικανοτήτων και ένα συμφέρον να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ανοίγοντας τις πόρτες για τη διδασκαλία τόσο σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα σε χώρες σε όλο τον κόσμο, Masters in TESOL απόφοιτοι είναι επίσης ειδική για τις διοικητικές θέσεις σε σχολές ξένων γλωσσών, όπως εποπτικό ρόλο ή ακόμη και ως το Διευθυντή Σπουδών.

Οι Masters in TESOL προγράμματα που προσφέρονται τόσο πλήρους όσο και μερικής φοίτησης, με τα προγράμματα που κατά κανόνα διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Εκτός από ένα πτυχίο (Bachelor 's), πανεπιστήμια και ιδρύματα που προσφέρουν Masters in TESOL προγράμματα μερικές φορές απαιτούν από τους υποψηφίους να έχουν κάποια διδακτική εμπειρία. Μερικά Masters in TESOL προγράμματα προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση, ακόμη και να κάνουν ταυτόχρονη μελέτη και να εργαστούν δυνατό για τους εκπαιδευτικούς.Οι εκτιμήσεις για Masters in TESOL προγράμματα που βασίζονται κυρίως σε γραπτές εργασίες, αν και ορισμένα προγράμματα, επίσης, απαιτούν από τους σπουδαστές να επιδείξουν τις πρακτικές τους δεξιότητες σε πραγματική τάξη.

Αν έχετε ένα πτυχίο 's βαθμό και ένα ισχυρό ενδιαφέρον στη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας, στη συνέχεια, ένα Masters in TESOL θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε περισσότερα σήμερα!

11 Τα αποτελέσματα σε TESOL Filter

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ιράν Tehran

Το MA στη Διδασκαλία Αγγλικών είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που προετοιμάζει τους μαθητές να διδάσκουν τα Αγγλικά σε ενήλικες ομιλητές άλλων γλωσσών σε διαπιστευμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε κοινοτικά περιβάλλοντα. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αναπτύξουν ακαδημαϊκή και επαγγελματική κατανόηση σε τέσσερις κύριους τομείς που είναι βασικοί σε αυτό το πρόγραμμα: γλώσσα, μάθηση, μέθοδοι έρευνας και μέθοδοι διδασκαλίας.

πλοίαρχοι της εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα μαθητές

Vanderbilt Peabody College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Nashville

πλοίαρχος Peabody του προγράμματος εκπαίδευσης σε σπουδαστές της Αγγλικής γλώσσας είναι ανοιχτό σε φοιτητές οι οποίοι κατέχουν ήδη μια κρατική άδεια διδασκαλίας ή άλλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν την προηγμένη έρευνα στον τομέα της διδασκαλίας ποικίλα γλωσσικά μαθητές σε διεθνείς ρυθμίσεις.

πλοίαρχος του tesol

Plymouth State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Plymouth

Το Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα γλωσσικής εκπαίδευσης φέρνει τους φοιτητές ενημερωμένους σχετικά με τις τελευταίες πρακτικές, προγράμματα και αλλαγές στους νόμους της εκπαίδευσης.

πλοίαρχος της εκπαίδευσης στην TESOL

Asian University Thailand
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 5 έτη Ιούνιος 2020 Ταϊλάνδη Pattaya City Bangkok +1 περισσότερα

Η M.Ed. TESOL πρόγραμμα παράγει αποφοίτους με εμπειρία στον τομέα αυτό, όλες οι μέθοδοι της αγγλικής παιδαγωγικών μεθόδων διδασκαλίας γλωσσών, και ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, την ψυχολογία μαθητών και αγγλική γλωσσολογία.

Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ξένων και Γλωσσών

Florida State University, College of Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Tallahassee

Το πρόγραμμα για την Εκπαίδευση Ξένων και Γλωσσών (FSLE) στο κράτος της Φλόριντα προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στη διδασκαλία ξένων και δεύτερων γλωσσών, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας των αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL, ESOL) σε διάφορα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Προσφέρουμε τόσο πτυχία έρευνας όσο και πτυχιούχους σε επίπεδο μεταπτυχιακού, ειδικού και διδακτορικού.

Med στη δίγλωσση και πολυπολιτισμική εκπαίδευση

Northern Arizona University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

πρόγραμμα σπουδών μας προετοιμάζει τους υποψηφίους για μια καριέρα ως αγγλικά ως δάσκαλος δεύτερη γλώσσα (ESL) στην τάξη, ο δάσκαλος ESL πόρων, ή ένας δάσκαλος υπεύθυνος για την παροχή οδηγιών ESL και υποστήριξη στην κανονική τάξη ή ειδικές ρυθμίσεις.

Master of Education (Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας)

UNITAR
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Ιανουάριος 2020 Μαλαισία Selangor

Ο Δάσκαλος της Εκπαίδευσης (Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας) είναι ιδανικός για όσους θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε άλλους, όπου η αγγλική γλώσσα δεν είναι η μητρική τους γλώσσα. Μέσα από τις προσφερόμενες ενότητες, οι μαθητές θα αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών αρχών της διδασκαλίας και εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.

Master of Advanced (TESOL)

University of Wollongong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Μάρτιος 2020 Αυστραλία Wollongong +2 περισσότερα

Το Master of Advanced (TESOL) είναι ένας υψηλότερος βαθμός για τους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς και όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL). Αυτός ο βαθμός μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει τους μεμονωμένους στόχους σταδιοδρομίας, συνδυάζοντας τις σπουδές της TESOL με περαιτέρω σπουδές είτε στην Εκπαιδευτική Ηγεσία είτε στην Τεχνολογία της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση.

Μάστερ της εκπαίδευσης

Queensland University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1.5 έτη Φεβρουάριος 2020 Αυστραλία Kelvin Grove

Ένα ιδανικό Master για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ειδικεύονται, να αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή να προωθούν την καριέρα τους.

τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ως ξένου / διεθνούς γλωσσικού προγράμματος

Hellenic Open University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ελληνική Δημοκρατία Patras

Master of Education στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL)

Sam Houston State University
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 30 ώρες Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Huntsville

Το Master of Education στο TESOL (διδάσκοντας αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών) έχει σχεδιαστεί για καθηγητές Αγγλικών ως δεύτερη / ξένη γλώσσα.