Keystone logo

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ζυθοποιία σε Ισπανία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Ισπανία
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Σπουδές Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Popular education type

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ζυθοποιία

Οι μελέτες ζυθοποιίας αρχίζουν συχνά με τη μελέτη της χημείας, των βιολογικών επιστημών, της φυσικής ή της μηχανικής. Οι αρχικές γνώσεις των φοιτητών μπορούν στη συνέχεια να εφαρμοστούν στη βιομηχανία ζυθοποιίας καθώς συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους μελετώντας τις διαδικασίες ζύμωσης, την τεχνολογία ζυθοποιείου, τις επιστήμες ψύξης και τη βιοχημεία της ζύμωσης.

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.