Keystone logo

4 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη σε Ιταλία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Ιταλία
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Μαγειρική Τέχνη
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (4)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

      Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

      Η μαγειρική είναι η μελέτη της προετοιμασίας και οργάνωσης των τροφίμων. Οι φοιτητές μαθαίνουν πως να δημιουργήσουν έργα τέχνης που είναι επίσης κατάλληλα για κατανάλωση. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν ένα συγκεκριμένο τομέα ή να μάθουν γενικότητες πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων.

      Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

      Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.