$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Αναζητήστε 17 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Περιβαλλοντικό Δίκαιο

Καθώς οι μαθητές ολοκληρωμένη μελέτη προπτυχιακών και αισθάνονται μια κλίση για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μια πιο εστιασμένη και προηγμένη ρύθμιση, μπορούν να αρχίσουν να αναζητούν το πρόγραμμα του πλοιάρ… περαιτέρω

Καθώς οι μαθητές ολοκληρωμένη μελέτη προπτυχιακών και αισθάνονται μια κλίση για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μια πιο εστιασμένη και προηγμένη ρύθμιση, μπορούν να αρχίσουν να αναζητούν το πρόγραμμα του πλοιάρχου που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά τους και ακαδημαϊκά προσόντα. Ένας Δάσκαλος στο περιβαλλοντικό δίκαιο μπορούν να ληφθούν από την επιλογή ενός μαθητή του αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι ένα Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος; Περιβαλλοντική νομοθεσία είναι μια αναπτυσσόμενη νομικό τομέα, ο οποίος περιλαμβάνει τη ρύθμιση των φυσικών πόρων, των περιβαλλοντικών πολιτικών και των πρωτοβουλιών της κλιματικής αλλαγής. Ορισμένες περιοχές της εστίασης μέσα σε ένα Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος περιλαμβάνουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική πολιτική, και το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, και το δίκαιο της ενέργειας.

Το νομικό τομέα για την περιβαλλοντική νομοθεσία έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος εκτίθενται συχνά σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ανταγωνιστικές νομικό σύστημα του σήμερα.

Το κόστος της απόκτησης ενός Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το σχολείο ο μαθητής επιλέγει για την πορεία των σπουδών τους. Το ποσό που καταβάλλεται σε δίδακτρα θα κυμαίνονται σε μεγάλο βαθμό σε διαφορετικές περιοχές με βάση τα διαπιστευτήρια του κάθε σχολείου και την αναγνώριση του προγράμματος. Οι μαθητές θα πρέπει να συνεργαστεί με το οικονομικό γραφείο του επιλεγμένου φορέα τους να καθορίσουν μια πιο ακριβή κόστος συμμετοχής.

Κατά τη σύγκριση του πολλά προγράμματα Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, οι μαθητές θα πρέπει να σταθμίσει όλους τους παράγοντες, όπως τα πλεονεκτήματα του προγράμματος, τις επιλογές σταδιοδρομίας, καθώς και το κόστος πριν από την επιλογή ενός ιδρύματος να παραστούν. Μελέτη μέσα σε ένα βαθμό την περιβαλλοντική νομοθεσία μπορεί να περιλαμβάνει νομικές βάσεις, τη διατήρηση, τη ρύθμιση της ανάπτυξης και του διεθνούς δικαίου. Κοινή σταδιοδρομίες που επιδιώκονται μετά την αποφοίτησή του περιλαμβάνουν τη διαχείριση των πόρων, τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, και τη χάραξη πολιτικής για τη διατήρηση και συναφείς τομείς.

Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα για να εφαρμόσουν, οι μαθητές μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το επιλεγμένο πρόγραμμα τους. Τα προγράμματα Περιβαλλοντικής δικαίου προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση και σε άτομο, ανάλογα με το πανεπιστήμιο και μαθημάτων επιλεγμένη διαδρομή. Για να κάνετε αίτηση για ένα Master στο Δίκαιο Περιβάλλοντος, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Universidad de Murcia
Μούρθια, Ισπανία

Έχοντας επίγνωση της ανάγκης συστηματικής προσέγγισης της μελέτης των πολύ διαφορετικών θεμάτων στα οποία εμπλέκεται η Biolaw, από τη Νομική Σχολή και σε στενή συνεργασία με τ ... +

Έχοντας επίγνωση της ανάγκης συστηματικής προσέγγισης της μελέτης των πολύ διαφορετικών θεμάτων στα οποία εμπλέκεται η Biolaw, από τη Νομική Σχολή και σε στενή συνεργασία με το «Κέντρο Μελετών Βιολογίας, Δεοντολογίας και Υγείας στο Universidad de Murcia », Το πρόγραμμα σπουδών που αποτελεί το αντικείμενο αυτού του Δασκάλου έχει προετοιμαστεί. Πράγματι, πρόκειται για μελέτες οι οποίες, παρόλο που συνδέονται με τη Νομική Σχολή, έχουν αξιοσημείωτη διεπιστημονική διάσταση, για το λόγο αυτό η συνεργασία με άλλες πανεπιστημιακές οντότητες με ευρύτερο φάσμα θεωρήθηκε εξαιρετικά σημαντική. Αυτή είναι η περίπτωση του Κέντρου Μελετών Βιολογικού Δικαίου, Δεοντολογίας και Υγείας, όπου συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός ερευνητών από διαφορετικούς κλάδους της γνώσης, οι οποίοι μπορούν να παράσχουν ένα ευρύ όραμα για το θέμα σε εκείνους που λαμβάνουν το Διδάκτορα στο Βιο-Δίκαιο: Νόμος, Ηθική και Επιστήμη. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος του διδακτικού προσωπικού του Δασκάλου είναι μέλος του προαναφερθέντος Κέντρου Μελετών. -
Master
Πλήρες ωράριο
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)