Master's στη διεθνή ειρήνη και επίλυση συγκρούσεων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Να είστε μέρος της λύσης

109688_LEP01131-Edit.jpg

Μάθετε την παγκόσμια και τοπική οικοδόμηση της ειρήνης

Το τριετές εξάμηνο μας, το πρόγραμμα Μάστερ βασισμένο σε κοόρτη, θα σας εκπαιδεύσει ώστε να είστε εξειδικευμένος επαγγελματίας που μπορεί να αναπτύξει καινοτόμες προσεγγίσεις στην παγκόσμια και τοπική οικοδόμηση ειρήνης και ανάπτυξης. Θα είστε καλά προετοιμασμένοι για επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των μη κερδοσκοπικών / μη κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και σε άλλους δημόσιους, ιδιωτικούς και ακαδημαϊκούς τομείς.

Μέσα από τη μάθηση βάσει έργου, την παγκόσμια επιτόπια εργασία και τις πρακτικές εξάσκησης, θα αναπτύξετε πρακτικές, επιχειρησιακές δεξιότητες στην ειρήνη και την επίλυση συγκρούσεων και τη διεθνή ανάπτυξη. Στις τάξεις σας, θα εργαστείτε με διεπιστημονικούς μελετητές για να κατανοήσετε τα κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά και οικονομικά πλαίσια στα οποία παράγονται η ειρήνη και οι συγκρούσεις.

* Τα Προγράμματα διπλού πτυχίου μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, ανάλογα με το μήκος του πρόσθετου προγράμματος.

Τα Προγράμματα μας

Διεθνής Ψήφισμα για την Ειρήνη και τη Σύγκρουση (IPCR)

IPCR Προγράμματα Διπλής Πτυχίας

 • Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία & IPCR. Μελέτη στο Παρίσι της Γαλλίας.
 • Συμβουλευτική & IPCR. Τραύμα και εστίαση στις συγκρούσεις.
 • Δημόσια υγεία και IPCR. Κερδίστε βαθμούς MPH και MA.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα με μια ματιά

 • Τρίμηνο πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης? δυνατότητα μερικής απασχόλησης.
 • Η κοόρτη του προγράμματος ξεκινά το φθινόπωρο.
 • Το δίπλωμα απονέμεται το χειμώνα Η έναρξη αρχίζει την επόμενη άνοιξη.
 • Περάστε μία εβδομάδα μελετώντας στο εξωτερικό με την ομάδα σας.
 • Ολοκληρώστε την απαίτησή σας για πρακτική άσκηση στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό.
 • Το εξατομικευμένο έργο Capstone ευθυγραμμίζεται με τις προσδοκίες σταδιοδρομίας.

Επιλογές διπλού πτυχίου

Εκτός από το πτυχίο Master of Arts, η Arcadia προσφέρει επιλογές διπλού πτυχίου:

 • IPCR / Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία. Ένα τριετές πρόγραμμα που οδηγεί σε δύο διπλώματα Master of Arts. Ένα και ενάμιση χρόνο στο Glenside και ένα και ενάμιση χρόνο στο Αμερικανικό Graduate School στο Παρίσι της Γαλλίας.
 • IPCR / Συμβουλευτική. Ένα τριετές πρόγραμμα στο Glenside που οδηγεί σε δύο πτυχία Master of Arts. Τραύμα και εστίαση στις συγκρούσεις; διαπιστευμένο πρόγραμμα παροχής συμβουλών.
 • IPCR / Δημόσια υγεία. Ένα τριετές πρόγραμμα στο Glenside που οδηγεί σε πτυχία Master of Public Health και Master of Arts.

109687_IPCRInternship.jpg

Χαρακτηριστικά

Δομή της εμπειρίας σας για να ταιριάξετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας

Το πρόγραμμα IPCR παρέχει μοναδικά στους σπουδαστές μια σταθερή βάση στη διασταύρωση της διεθνούς ειρήνης και της επίλυσης και ανάπτυξης των συγκρούσεων. Το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για να τεθεί η θεωρία σε πρακτική εφαρμογή μέσω της μάθησης βάσει σχεδίου, πρακτικής εξάσκησης και εμπειριών πεδίου.

Επιλογές πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Θα εγγραφείτε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τριετούς διάρκειας (πλήρους φοίτησης) ή εξαμήνου (μερικής απασχόλησης), το οποίο περιλαμβάνει εφαρμοσμένη πρακτική άσκηση και πρακτικές διεθνείς εμπειρίες πεδίου. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο σε κοόρτεις - θα αρχίσετε μαζί το φθινόπωρο και, αν παρακολουθείτε πλήρη απασχόληση, ολοκληρώστε το πτυχίο σας τον επόμενο Δεκέμβριο.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Στα μαθήματα ίδρυσης, συμμετέχετε σε βαθιές συζητήσεις σχετικά με τις θεωρίες του πολέμου, των συγκρούσεων και της ειρήνης, σε μικρά, οικεία μαθήματα με την ομάδα σας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σας, θα λάβετε τα απαιτούμενα μαθήματα σε:

 • Θεωρίες ειρήνης και επίλυσης συγκρούσεων.
 • Πρακτικές μετασχηματισμού των συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένης της διαμεσολάβησης, των διαπραγματεύσεων και της διευκόλυνσης.
 • Εκτίμηση των συγκρούσεων.
 • Μια περίπτωση σε σύγκρουση πορεία που περιλαμβάνει ένα επιδοτούμενο, κοόρτης ταξίδι μελέτη πεδίου
 • Capstone Project, όπου θα ολοκληρώσετε ένα πρακτικό, εφαρμοσμένο πρόγραμμα που σας προετοιμάζει για μια σταδιοδρομία στον τομέα.

Επιλεκτική επιλογή

Εκτός από τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη, θα επιλέξετε μαθήματα σε όλο το πρόγραμμά σας. Τα μαθήματα επιλογής σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε τους μεμονωμένους στόχους της σταδιοδρομίας σας, τα οποία θα συνδυάσετε με την πρακτική άσκησή σας, τα μαθήματα επιτόπιας μελέτης και ένα έργο capstone για να διαμορφώσετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπειριών, δεξιοτήτων και γνώσεων που θα σας προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα την οικοδόμηση της ειρήνης.

Απαιτείται πρακτική

Με τη βοήθεια των ειδικών μας συμβούλων, των ασκούμενων, των μελετητών και των αποφοίτων, επιλέγετε το δικό σας πρακτικό. Διεξάγεται είτε στις ΗΠΑ είτε στο εξωτερικό, το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια της τελικής πτώσης μαζί με το έργο Capstone. Η πρακτική άσκηση αποτελεί βασική ευκαιρία για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, δικτύων και προοπτικών απασχόλησης. Μια πανεπιστημιακή πρακτική ασχολείται επίσης με την απαίτηση παγκόσμιας εμπειρίας πεδίου.

Έργο Capstone: Φέρνοντας όλοι μαζί

Όλοι οι μαθητές πραγματοποιούν ένα έργο Capstone κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου του προγράμματος. Το Πρόγραμμα Capstone σας δίνει την ευκαιρία να ενσωματώσετε τη θεωρία και τη διδασκαλία σας με τις πρακτικές σας και τις εμπειρίες πεδίου σε ένα επαγγελματικό σχέδιο.

109689_LEP08935.jpg

Εμπειρίες σπουδαστών

Ο κόσμος είναι η τάξη μας και οι παγκόσμιες εμπειρίες πεδίου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματος IPCR, παρέχοντας στους φοιτητές ασύγκριτες πρακτικές ευκαιρίες για να βελτιώσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες, να ασχοληθούν με τη βιωματική μάθηση και να αναπτύξουν ένα δίκτυο και μια κοινότητα συναδέλφων. Με την αποφοίτησή τους, οι φοιτητές του IPCR όχι μόνο είναι καλά εκπαιδευμένοι και μορφωμένοι, αλλά ήδη έξω από τον κόσμο, αναπτύσσουν ενεργά την ειρήνη ως υποστηρικτές, ακτιβιστές, κοινωνικοί επιχειρηματίες και διευθυντές προγραμμάτων ΜΚΟ.

Εμπειρίες πεδίου και πρακτική εξάσκηση

Θα συμμετάσχετε σε μια σημαντική εμπειρία "πραγματικού κόσμου" μέσω πρακτικής εξάσκησης, μάθησης βάσει σχεδίου και παγκόσμιας έρευνας πεδίου μέσω των μαθημάτων Global Field Study. Στην IPCR, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να ζουν οι πολίτες παγκοσμίως και να συμμετέχουν σε σημαντικές διαπολιτισμικές ανταλλαγές ώστε να είναι αποτελεσματικοί οικοδόμοι ειρήνης.

Μάθηση βάσει έργου

Οι επιστήμονες μας είναι επίσης ασκούμενοι, συνδέοντας την έρευνά τους με εφαρμογές πραγματικού κόσμου. Τα μαθήματά μας αντικατοπτρίζουν αυτό μέσω της ενσωμάτωσης της μάθησης βάσει σχεδίου. Σε πολλά μαθήματα, θα εργαστείτε ανεξάρτητα και σε μικρές ομάδες για την ανάπτυξη πρακτικών λύσεων σε πραγματικά προβλήματα.

Φέρνοντας όλους μαζί

Όλοι οι φοιτητές πραγματοποιούν το έργο Thesis και Capstone κατά το τελευταίο εξάμηνο του προγράμματος. Το Πρόγραμμα Capstone σας δίνει την ευκαιρία να ενσωματώσετε τη θεωρία και τη διδασκαλία σας με τις πρακτικές σας και τις εμπειρίες πεδίου σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Το έργο συνήθως λαμβάνει τη μορφή ανάλυσης πολιτικής, αξιολόγησης ενδιαφερομένων ή προγράμματος προγράμματος, αν και είναι εφικτό επίσης ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο έργο που αντικατοπτρίζει τον συγκεκριμένο αντικειμενικό στόχο της σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές Capstone συναντιούνται σε μια εβδομαδιαία τάξη σεμιναρίων όπου η σχολή παρέχει ανατροφοδότηση και υποστήριξη.

Παραδείγματα έργου Capstone

 • Το Κουρδικό Ερώτημα στην Τουρκία: Μια αξιολόγηση των συγκρούσεων
 • Τρομοκρατία στην Αφρική: Ανάλυση των ενδιαφερομένων για την εξέγερση του Boko Haram στη Νιγηρία
 • Η ηγεσία της Γερμανικής πολιτικής για τους πρόσφυγες στην ΕΕ
 • Προώθηση ειρηνικής επίλυσης του πολέμου της Υεμένης
 • Εκπαίδευση εκπαιδευτών από το πρόγραμμα Red-Kite: Πρόταση προγράμματος
 • Επανασχετιζόμενος Οργανισμός: Εγχώριες και Διεθνείς Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες
 • Ιδιωτική στο κοινό: Εργαστήριο για την κατανόηση της παρενόχλησης των φύλων στην κοινότητά μας

Καριέρα

Ανταλλαγή σταδιοδρομιών Καριέρα

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή ειρήνη στην επίλυση συγκρούσεων σας καθιστά ανταγωνιστικό για θέσεις εργασίας στους δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, η απασχόληση που σχετίζεται με την ειρήνη και την επίλυση των συγκρούσεων αυξάνεται και εκείνοι με βαθμούς IPCR είναι επίσης κατάλληλοι για επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, της ανάπτυξης ή της υγείας.

Εργοδότες αποφοίτων

Περισσότεροι από τους μισούς από τους αποφοίτους μας απασχολούνται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, ενώ άλλοι εργάζονται στον κυβερνητικό τομέα, στον τομέα της εκπαίδευσης ή στον ιδιωτικό τομέα. Η σχολή IPCR, το προσωπικό και οι απόφοιτοι συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να πετύχετε με επιτυχία την επαγγελματική τοποθέτηση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Απαιτήσεις εισδοχής

Πρόκειται για ένα τριμερές πρόγραμμα πλήρους ή έξι μερικής απασχόλησης.

Το Πανεπιστήμιο Arcadia εξετάζει τις αιτήσεις για αυτό το πρόγραμμα από αποφοίτους κολλεγίων όλων των μεγάλων εταιριών, ειδικά εκείνων που έχουν επιδείξει ακαδημαϊκή αριστεία και δέσμευση για διεθνή ειρήνη και επίλυση συγκρούσεων και ανάπτυξη. Σχετική εμπειρία και επιτεύγματα, είτε εγχώρια είτε διεθνή, είναι επίσης επιθυμητά. Το πρόγραμμα απαιτεί από τους αιτούντες τα ακόλουθα:

 1. Μια μεταπτυχιακή αίτηση, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δηλώσεων, θα ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.arcadia.edu/gradapp.
 2. Πτυχίο από διαπιστευμένο ίδρυμα με συνιστώμενη ΣΔΣ 3,0 ή καλύτερα και κατά προτίμηση μείζονα σπουδές στον τομέα της ειρήνης, της πολιτικής επιστήμης, της ιστορίας, της οικονομίας, της ανθρωπολογίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, της θρησκείας ή άλλης πειθαρχίας των φιλελεύθερων τεχνών.
 3. Ένα επίσημο αντίγραφο από κάθε κολλέγιο, πανεπιστήμιο ή επαγγελματικό σχολείο παρακολούθησε. Οι πιστώσεις μεταφοράς που περιλαμβάνονται σε μια μεταγραφή πρέπει να περιλαμβάνουν τους βαθμούς που κερδίζονται. αν όχι, πρέπει να υποβληθεί επίσημο αντίγραφο από το αρχικό σχολείο. Τα αντίγραφα πρέπει να αποστέλλονται από το σχολείο έκδοσης σε σφραγισμένο φάκελο και να περιέχουν τις κατάλληλες υπογραφές και σφραγίδες για να θεωρούνται επίσημα.
 4. Τρεις συστατικές επιστολές από πρόσωπα που είναι σε θέση να κρίνουν τα προσόντα του αιτούντος για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές. Τουλάχιστον δύο επιστολές συστάσεων πρέπει να προέρχονται από ακαδημαϊκούς.
 5. Συνέντευξη με το Πρόγραμμα IPCR μόνο με πρόσκληση.
 6. Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.arcadia.edu/international για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισδοχής και τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων. Τα επίσημα αποτελέσματα από το TOEFL ή το IELTS απαιτούνται για όλους τους φοιτητές για τους οποίους η αγγλική γλώσσα είναι δεύτερη γλώσσα εκτός από μη μητρική γλώσσα ομιλητών αγγλικών που κατέχουν πτυχία ή διπλώματα από μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα σε αγγλόφωνες χώρες (π.χ. Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία). Απαιτείται επίσης αξιολόγηση των πορισμάτων όλων των μεταγραφών από ανεξάρτητη υπηρεσία αξιολόγησης που βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 7. Οι υποψήφιοι διπλού πτυχίου πρέπει να γίνονται δεκτοί σε κάθε ένα από τα προγράμματα για να ακολουθήσουν διπλούς βαθμούς.

Τα GREs δεν απαιτούνται για την είσοδο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αφού επανεξετάσει το ακαδημαϊκό ιστορικό και την ακαδημαϊκή εμπειρία του υποψήφιου, ο διευθυντής μπορεί να παραιτηθεί από μία ή περισσότερες προϋποθέσεις.

Προθεσμία εφαρμογής

Τώρα δεχτείτε τις αιτήσεις σε συνεχή βάση.

Προθεσμία κατάθεσης

Εάν γίνει δεκτή μια προσφορά εισδοχής, πρέπει να συνοδεύεται από μια κατάθεση αξίας $ 500 την απάντηση αποδοχής. Αυτή η κατάθεση εφαρμόζεται στα δίδακτρα του πρώτου εξαμήνου και δεν επιστρέφεται. Κατά την επιστολή αποδοχής σημειώνονται συγκεκριμένες ημερομηνίες προθεσμιών καταθέσεων.

Αναβολή Εισόδου

Ένας φοιτητής που έχει γίνει δεκτός στο πρόγραμμα ο οποίος θέλει να αναβάλει την είσοδο για ένα έτος πρέπει να υποβάλει σχετικό αίτημα γραπτώς στον Διευθυντή Προγράμματος IPCR. Οι αναβολές θα χορηγηθούν από το πρόγραμμα σε ατομική βάση. Μόλις χορηγηθεί η αναβολή, ο φοιτητής πρέπει να υποβάλει την απαιτούμενη κατάθεση για να διατηρήσει την έδρα του στην τάξη. Αυτή η κατάθεση θα πιστωθεί προς τα δίδακτρα. Ένας φοιτητής στον οποίο έχει χορηγηθεί αναβολή πρέπει να κατανοήσει ότι αυτός ή αυτή θα υπόκειται στα τρέχοντα δίδακτρα κατά τη στιγμή της εγγραφής στο πρόγραμμα.

110140_IPCR1.jpeg

Εξοδα

Διεθνής επίλυση της ειρήνης και των συγκρούσεων (IPCR): Κοόρτης πλήρους παρακολούθησης τροχιάς 2018 2018-19 χρόνια 30.170 δολάρια $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
Διεθνής επίλυση της ειρήνης και των συγκρούσεων (IPCR): Σύνολο χρόνου-πτώση 2017 Κοόρτης 2018-19 χρόνια 29.580 δολάρια $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
Διεθνής επίλυση της ειρήνης και των συγκρούσεων (IPCR): Κοόρτης πλήρους παρακολούθησης τροχιάς 2016 Φθινόπωρο 2017 14.500 δολάρια $ 50 / αμοιβή εγγραφής εξάμηνο + $ 50 / αμοιβή τεχνολογίας εξάμηνο + $ 55 εξάμηνο τέλους στάθμευσης.
IPCR: Παρακολούθηση μερικής παρακολούθησης Ανά πίστωση $ 1,260 $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
IPCR / MPH Dual Degree-Fall 2018 Εισαγωγή στη σειρά Ανά εξάμηνο $ 10.322 $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
IPCR / MPH Dual Degree-Fall 2017 Εισαγωγή στη σειρά Ανά εξάμηνο 10,120 δολάρια $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
IPCR / MPH Dual Degree-Fall 2016 Εισαγωγή στην ομάδα Ανά εξάμηνο 9.917 δολάρια $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.
Διπλό πτυχίο IPCR / MAC Ανά πίστωση $ 1.260 / πίστωση για μαθήματα IPCR που έχουν ληφθεί και $ 750 / πίστωση για τα μαθήματα συμβουλευτικής που λαμβάνονται $ 50 / αμοιβή εγγραφής semester + $ 50 / τέλος τεχνολογίας εξάμηνο + $ 100 ετήσιο τέλος στάθμευσης.

Πρόσθετα Έξοδα

 • Βιβλία και αναλώσιμα (εκτιμώμενα): 1.000 δολάρια
 • Δωμάτιο και Διοικητικό Συμβούλιο: Off-Campus

Κατά την εγγραφή τους στα προγράμματα τους, όλοι οι σπουδαστές πρέπει να προσκομίσουν ιατρική ασφάλιση και να παράσχουν πληροφορίες για την υγεία και το ιατρικό ιστορικό τους. Εάν χρειαστεί, η ιατρική ασφάλιση μπορεί να αγοραστεί μέσω του Πανεπιστημίου. Πληροφορίες και εφαρμογές διατίθενται στο Γραφείο Υπηρεσιών Υγείας Φοιτητών.

Χρηματοδοτική βοήθεια και υποτροφίες

Υποτροφίες: Μετά την αναθεώρηση για την εισαγωγή, οι μαθητές θα επανεξεταστούν αυτόματα από το ακαδημαϊκό τμήμα για έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών μερικής υποτροφίας. Ένα περιορισμένο ποσό Μεταπτυχιακών Βοηθειών απονέμεται επίσης με βάση την αξία για έως και 10 ώρες την εβδομάδα.

Ταξιδιωτικό πορτοφόλι: Ένα ταξιδιωτικό πορτοφόλι αξίας 2.500 δολαρίων είναι διαθέσιμο για κάθε φοιτητή IPCR με πλήρες ωράριο που θα χρησιμοποιηθεί για ειδικές διεθνείς εμπειρίες ή παγκόσμιες πρακτικές εξάσκησης όπως εγκρίθηκε από τον Διευθυντή IPCR.

Χρηματοδοτική βοήθεια είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει τους εξειδικευμένους φοιτητές να καλύψουν δίδακτρα και συναφή έξοδα, καθώς και τα έξοδα διαβίωσης. Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν έως και 20.500 δολάρια ετησίως μέσω του Federal Direct Stafford Loan σε σταθερό επιτόκιο. Εκτός από το δάνειο Stafford, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να δανειστούν είτε ένα δάνειο Federal Direct Graduate PLUS είτε ένα ιδιωτικό εναλλακτικό φοιτητικό δάνειο για να καλύψουν τα υπόλοιπα έξοδα. Οι μεταπτυχιακές ασκήσεις μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμες σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες.

Ακαδημαϊκές πολιτικές και διαδικασίες

Ένας φοιτητής που έγινε δεκτός στο πρόγραμμα Διεθνούς Ειρήνης και Επίλυσης Συγκρούσεων αναμένεται να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου Arcadia.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να απολύσει έναν φοιτητή ανά πάσα στιγμή για μη ικανοποιητική ακαδημαϊκή απόδοση ή για συμπεριφορά επιζήμια για το Πανεπιστήμιο ή για την ευημερία άλλων φοιτητών.

Προκειμένου οι σπουδαστές να παραμείνουν σε καλή ακαδημαϊκή κατάσταση, πρέπει να διατηρούν ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμού 3,0 κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του προγράμματος. Απαιτείται ένας σωρευτικός μέσος βαθμός βαθμού 3.0 για να είναι επιλέξιμος για συμμετοχή στο δεύτερο έτος του προγράμματος. Ένας βαθμός κάτω από το "C" μπορεί να μην εφαρμοστεί σε ένα βαθμό. Αν ληφθεί βαθμός κάτω από το "C", ο φοιτητής πρέπει να υποβάλει αίτηση για επανάληψη του μαθήματος.

109691_LEP01144.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary ... περαιτέρω

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary connections, and develop advanced critical thinking, research, and writing skills. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη