μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον κοινωνικό αποκλεισμό

Åbo Akademi

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον κοινωνικό αποκλεισμό

Åbo Akademi

Διάρκεια: 120 μονάδες, 2 έτη πλήρους φοίτησης

Πτυχίο: Master of Arts, Master of Theology

Ετήσια πρόσληψη: 20

Δίδακτρα: 10 000 € για φοιτητές από χώρες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ

Επικοινωνία: socialex@abo.fi

Μέσα από την αυξανόμενη ποικιλομορφία και πολυπλοκότητα του σημερινού ραγδαία μεταβαλλόμενου κόσμου, οι άνθρωποι που υποφέρουν από φτώχεια, στέρηση νομικών δικαιωμάτων και πολιτισμική και κοινωνική απομόνωση έχουν γίνει όλο και περισσότερο παγκόσμιο μέλημα. Τα ζητήματα αυτά αποτελούν παραδείγματα ενός φαινομένου που ονομάζεται κοινωνικός αποκλεισμός. μια πολύπλοκη κατάσταση που ξεπερνά τα οικονομικά μειονεκτήματα και τη φτώχεια. Πρόκειται για μια πολύπλευρη διαδικασία μέσω της οποίας οι άνθρωποι χάνουν πολιτική, νομική και κοινωνική υπηρεσία και μέσω των οποίων στιγματίζονται ή υφίστανται διακρίσεις. Επομένως, ο κοινωνικός αποκλεισμός συνδέεται στενά με τον πολιτισμό και την ιστορία, με τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε και θέτουμε τα όρια, τον τρόπο που σκεφτόμαστε την κοινωνία, τι παίρνουμε για να είμαστε αληθινοί και πώς φαντάζουμε έναν καλό κόσμο.

Το πρόγραμμα αυτό πηγάζει από την ανάγκη να αναγνωριστεί ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του κοινωνικού αποκλεισμού. Λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ανάγκη να παρασχεθούν αναλυτικά εργαλεία για την κριτική σκέψη για το κοινωνικό και πολιτισμικό μέλλον μας από μια ευρύτερη προοπτική που βασίζεται στις ανθρωπιστικές επιστήμες και αγκυροβόλησε σε θέματα όπως η ιστορία, η ηθική, η φιλοσοφία, η μελέτη της θρησκείας, σπουδές. Το πρόγραμμα εντάσσεται σε μια σειρά από επίκαιρα παγκόσμια ζητήματα και φέρνει στην επιφάνεια συναφείς παράγοντες και διαστάσεις που αποτελούν τη βάση της διαδικασίας κοινωνικού αποκλεισμού. τις αξίες, τις ιδέες, τις πεποιθήσεις, τις τάσεις, τις ιδεολογίες, τις πρακτικές σε συνδυασμό με την ατομική και κοινωνική υπηρεσία, τις δυνατότητες και τη δύναμη. Το σύνολο δεξιοτήτων που παρέχεται από αυτό το πρόγραμμα είναι χρήσιμο τόσο για τους φοιτητές που αναζητούν καριέρα σε μια σειρά οργανισμών όσο και για εκείνους που στοχεύουν σε μια καριέρα στην έρευνα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η εφαρμογή των φοιτητών πρέπει να παρέχει μια σχετική πτυχίο στη συγκριτική θρησκεία, τις μελέτες για το φύλο, την ιστορία, τη φιλοσοφία, τη θεολογία ή έναν ισοδύναμο βαθμό. Επιπλέον, μπορούν να ληφθούν υπόψη προηγούμενες μελέτες, σχετική εμπειρία εργασίας και οργάνωσης, καθώς και άλλα προσόντα και προσόντα. Η επιλογή των σπουδαστών πραγματοποιείται με βάση τα έγγραφα υποψηφιότητας (συμπεριλαμβανομένου ενός βιογραφικού σημειώματος και μιας επιστολής παρακίνησης). δεν υπάρχει εξέταση εισόδου.

Οι υποψήφιοι που φοιτούν στα προγράμματα σπουδών που διδάσκουν στα αγγλικά πρέπει πάντα να αποδείξουν τις γνώσεις τους σχετικά με την αγγλική γλώσσα και να εκπληρώσουν τις γενικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Πώς υποβάλλεται η αίτηση;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες εφαρμογής, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.abo.fi/ansok/master

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,000 EUR
Information
Deadline
Ιαν. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Locations
Φινλανδία - Βάασα
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Φινλανδία - Βάασα
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
για σπουδαστές από χώρες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ