Ms στην υπολογιστική και τα δεδομένα των επιστημών

Chapman University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ms στην υπολογιστική και τα δεδομένα των επιστημών

Chapman University

Δεδομένου ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, του περιβάλλοντος, βιολογικών, χημικών, γεωφυσικών-συνεχίσει να αναπτύσσεται και να παράγει τεράστιες ποσότητες δεδομένων, είναι υπολογιστικά δεδομένα και τις επιστήμες που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτά τα θέματα σχετικά με το κεφάλι. Το Master of Science στην Υπολογιστική και δεδομένων Επιστημών είναι ένα μοναδικό διεπιστημονική προσέγγιση για την επίλυση κρίσιμης σημασίας προβλήματα, χρησιμοποιώντας μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, στατιστική και πληροφορική.

Μέσω μοντελοποίηση, προσομοίωση, εξόρυξη δεδομένων, καθώς και τη μελέτη των συγκεκριμένων φαινομένων μέσω ανάλυσης υπολογιστών και της μηχανικής, θα μάθετε να εφαρμοστεί εξαιρετική τεχνολογία και διαδικασίες για να απαντήσει σε πιο πολύπλοκα ερωτήματα του κόσμου ως μέρος της Υπολογιστικής Επιστήμης και των δεδομένων σας βαθμό. Ότι η επιστήμη των υπολογιστών συνεπάγεται την επιδίωξη νέων συνόρων, κυρίως στο χώρο του λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών και υλικού, την υπολογιστική επιστήμη επαγγελματίες εφαρμόζουν τις γνώσεις και την υπολογιστική δύναμη σε άλλους κλάδους της επιστήμης, είτε να εκτελεί ένα δαπανηρό πείραμα φυσικής μέσα από μια προσομοίωση υπολογιστή για να σώσει εκατομμύρια, ή δημιουργώντας νέο λογισμικό που μπορεί να κοσκινίσει μέσω των πρώτων δεδομένων με ένα πολύ πιο στρατηγικό και εξελιγμένα μάτι.

Τάξεις σας

Τέσσερις συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος: - Analytics και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών - Βιοπληροφορικής και Υπολογιστικής Βιολογίας - Υπολογιστική Οικονομικών - Επιστήμες του Γήινου Συστήματος

Υπολογιστική επιστήμονες κατασκευή μαθηματικών μοντέλων, ανάπτυξη τεχνικών ποσοτικής ανάλυσης και χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων Big Data σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε να εφαρμόζετε τις τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων Μηχανική Μάθηση, High Performance Computing, Ανάλυση Χρονοσειρών και επεξεργασίας εικόνας για να απαντήσει σε πιο πολύπλοκα ερωτήματα του κόσμου σε τομείς όπως η Βιοπληροφορική, τη διαμόρφωση του κλίματος Drug Design, Οικονομικών Επιστημών και Predictive Analytics. Θα πρέπει επίσης να είναι προετοιμασμένοι για μια καριέρα στον έκρηξη νέο πεδίο της επιστήμης των δεδομένων.

Σχολή σας

Υπολογιστική επιστήμη σχολή Chapman αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, ερευνητές, και οι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους, όλοι προσηλωμένοι στην συνεργατική, σχολή-μέντορας φοιτητής της έρευνας με στόχο την προετοιμασία των αποφοίτων για τις πιο απαιτητικές καριέρες. Σχολή μας ασχολούνται με τις κορυφαίες επιστημονικές κοινότητες της χώρας: NASA, το Jet Propulsion Laboratory, Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, US Geological Survey, και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, μεταξύ άλλων.

Η καριέρα σας

Σύμφωνα με πανεπιστημιακές μετεωρολόγους και αναλυτές των επιχειρήσεων, πληροφορική και επιστήμη των δεδομένων είναι μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές του σπουδών στο έθνος. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Chapman στην υπολογιστική και τα δεδομένα της επιστήμης, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη θέση σας σε αυτό το συνεχώς αναπτυσσόμενο πεδίο. Μετά την αποφοίτηση, θα σας υποδεχτεί με ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι πάει για να εργαστούν στους τομείς της αεροδιαστημικής μηχανικής, της επιστήμης των δεδομένων, περιβαλλοντικών μοντέλων, ιατρική εξέλιξη, αλληλουχίας του γονιδίου, τη γεωλογία και τη μετεωρολογία.

Οδηγίες Εισαγωγής

Προαπαιτούμενα μαθήματα:

Όλα τα προαπαιτούμενα μαθήματα, πρέπει να επιτευχθούν μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου - Διαφορικές Εξισώσεις - Δομές Δεδομένων - Πιθανότητες και Στατιστική

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

  1. On-line αίτηση για εισαγωγή (περιλαμβάνει 60 δολάρια μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης) 2. Επίσημη αντίγραφο από βαθμό χορήγηση ίδρυμα 3. Εισαγωγή μεταπτυχιακών βαθμολογίες του τεστ - Οι Graduate Record Εξέταση (GRE) γενικά αποτελέσματα δοκιμών που απαιτούνται και πρέπει να έχουν ληφθεί εντός των τελευταίων πέντε ετών. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα τα οποία αναφέρονται ως τα προηγούμενα αποτελέσματα της δοκιμής έκδοση και τις νέες βαθμολογίες του τεστ έκδοση: - Λεκτική: 500/153 - Ποσοτικά: 550/146 - Αναλυτική γραφής: 4.0 / 4.0 4. Συστατικές επιστολές - δύο συστατικές επιστολές που απαιτούνται, μεταξύ των οποίων μία από μια ακαδημαϊκή πηγή που περιγράφει την επαγγελματική και ακαδημαϊκή ικανότητές σας.

  2. Δήλωση Πρόθεσης - 750 δοκίμιο λέξη. Οι υποψήφιοι αναμένεται να αντιμετωπίσει τα θέματα της επιστήμης που ενδιαφέρονται και πώς οραματίζονται την εφαρμογή υπολογιστικής επιστήμης σε αυτούς τους τομείς.

  3. Συνέχιση - ένα βιογραφικό ή βιογραφικό σημείωμα απαιτείται.

  4. TOEFL (Διεθνής μαθητές μόνο) - Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που απαιτείται για να επιτευχθεί ένα αποδεκτό αποτέλεσμα για τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL), ελάχιστο: - 550 (που βασίζεται στο χαρτί) - 213 (computer-based) - 80 (internet-based) 8. Έντυπο Οικονομικής Πιστοποίησης (Διεθνείς Φοιτητές μόνο)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
805 USD
ανά πιστωτικό.
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών